36

от БАН

преди 1 година

Разграден двор. Даже и двор не е вече, а септична яма в която всеки се изхожда. САМУ СЕДИСЕ. САМУ КИРЧО И КУКОРЧО. ДИМУКРАЦИЯ-АААААА.

35

Анонимен

преди 1 година

До Демокрация, брато! - а, не! Повечето искаме тежко въоръжени полицаи да ни пребиват, да ни ловят по улиците като животни /пардон - буряти/ и да ни пращат да мрем в Бахмут, щото на нашия Вожд Бащица Путин не му става самолета! Повечето искаме да сме в Русия, не в тоя "пропаднал" ЕС! Що ни е спокойствие и стабилен живот?

34

До Демокрация, брато

преди 1 година

Помниш ли какво представляваше през 70-те години онова място в София, където южният край на ул. "Ангел Кънчев" опира в бул. "Патрияарх Евтимий"? Почти отсреща е северният край на ул. "Фритьоф Нансен", но е малко по на изток от ул."Ангел Кънчев". Светофар на това място има сега и се пресича лесно, но тогава там нямаше светофар и пресичането беше много опасно. Родителите ни учеха да пресичаме само на светофарите на "Витошка" или на "Раковски". Е, точно там дипломатически "Мерцедес",управляван...

33

заинтригован

преди 1 година

дали кюнеца не се е научил какво да каже : )

32

Анонимен

преди 1 година

Колата на руското посолство ли е?

31

Анонимен

преди 1 година

имали са късмет че от другата страна не е идвал някой Семерджиев да ги прати при св. Петър

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 - виж, ако беше ти - друга работа! Щеше да го свалиш от колата и да го пребиеш, нали прасьонак розов? Аман от измислени клавиатурни герои! Друго си е некой да свърши работата, да го окошарят а ти да *** пуканки отстрани, да гледаш сеира и да разправяш - "..аз ако бех там, щеше да види тоя.."!

29

Анонимен

преди 1 година

младото дипломатче на татко!

28

Анонимен

преди 1 година

Разбирам афекта на снимащия и желанието му за справедливост- аз съм твърдо на негова страна и сигурно бих реагирал така. Ама не е най-умното да минаваш на червено, защото опитвайки се да въдвориш ред, застрашаваш живота на околните. Както коментар 2 е написал- ще се прости с книжката си за дълго време.

27

Демокрация, брато!

преди 1 година

Нали това искахте?

26

Анонимен

преди 1 година

До ... 23 - прочети какво си написал! Ако сам разбереш кое повече мразиш - поясни и на другите! Не е истина - професор!

25

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 16 - леле колко си "мъдър"! Да ти кажа, дипломатите имат статут във всяка държава. Но ти генерализира - държавата е слаба и наведена. За дипломатически статут или имунитет да си слушал? Притрябвало ти е! Да ти разваля сутрешния хейт!

24

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 3 - страшен трън ви е в петичката путинофилска тая Украйна бе! Като некъв циреййй на Zбръчкания пенсионерски гъZ! Некъв ливански гъZ нарушава закона - виновна е Украйна. Вулкан изригва на Марс - виновна е Украйна! На дедо Гъдьо не му става увехналия - виновна за тая дисфункция е Украйна. И само дето не искат да склонят глава и да коленичат пред Путин, тея мръZни гадиове! Вече година и половина ви причиняват всеки ден стомашни киселини! Като навити с пружина сте! Нема спирка.

23

...

преди 1 година

тоя ако беше от лошите всички лгбт ппдб астрало питеци щяха да наскачат ама понеже е този е защитен от хелзинския комитет може и всичко си е ок. гласувайте пак за меките да ви управляват....

22

Мангал класик

преди 1 година

Фончо с червени номера си е все същия фончо като фончо без номера и фончо с каруца.!.

21

Анонимен

преди 1 година

Какъвто и да е шофьора, зад каквито и да е книжа да се крие, той е на българска територия и не е вярно, че страната ни е безсилна и трябва да чакаме Ливан да го накаже. Нашите казват така, щото им е по-лесно. И полицаите на кого служат? Има едно решение, бързо, просто, лесно, без обяснения-ПЕРСОНА НОН ГРАТА! Ако външно още днес не излезе с такова решение, значи България загива.

20

Анонимен

преди 1 година

Да, да, да, да това не е шега! Трябва да има и будни граждани, които да ударят "кьоравото"

19

Компира

преди 1 година

Това е на някои от ПП-тата автомобилът! Няма други такива *** като тях, които са способни да причинят подобно нещо на собственото си дете.

18

Анонимен

преди 1 година

Няма правителство няма закон няма ред, това е вашата държава вие си ги избрахте сега трайте

17

Анонимен

преди 1 година

Чакам скоро някой да постне как кучето ми кара колата, а и какво не ви ли стана ясно, тук няма спазване на каквито и да е правила, всеки се разполага колкото му душа иска и балъците са малкото които спазват правилата.