14

Анонимен

преди 11 месеца

Добре бе, номер 12, като знаеш, че зависи от хората и хората не можеш да промениш и не знаеш кой е правилен и кой неправилен стопанин. Не е ли тогава редно общо да се забранят такива породи да се отглеждат от всички хора, защото не може да отграничим кой ще го гледа правилно и кой не. Така не убиваме никого, просто не отглеждаме опасни породи. За какво са ви потенциално опасни породи в човешки ръце всеобщо сред обществото тогава, номер 12??????

13

гост

преди 11 месеца

Защо хората си взимат такива породи и грам не полагат усилие да ги възпитат?Подарил го и вече спокоен. А че си съсипал кучето, като си го взел. И дете си стресирал - *** то плитък мозък...

12

Алекс

преди 11 месеца

Куха кифла и питбул.Опасна комбинация.

11

Виждам, че има доста

преди 11 месеца

хора готови да забраняват питбулите и направо да искат моментална евтаназия на всички питбули. Разберете, че животните сами по себе си са това - животни. Всяко куче прихваща от характера на собственика си. Ако си сприхав, повишаваш тон или викаш за всичко, което се случва покрай теб ще озверее и лабрадора ти. Многократно съм виждал всякакви кучета-гладиатори да се разхождат свободно и при това никой да не пострада. Всичко опира в собственика на животното, той трябва да носи отговорност за него.

10

МИСЛЕЩА

преди 11 месеца

Ужас. Живеем като в някакъв сървайвър- я ще те помете кола на тротоара, я ще те захапе куче от някъде, я ще ти падне изгнило дърво на главата... Изобщо - страна от ЕС в 21-ви век!

9

Анонимен

преди 11 месеца

Той го бил подарил, е тва е оттърва са.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Vkarvane sa 5 godini v zatvora i ste vidim sledvastia pyt i toi ste byde s namornik

7

Анонимен

преди 11 месеца

Това са генно модифицирани породи, трябва солидна глоба за разхождане без намордник.

6

Анонимен

преди 11 месеца

п-м-я-р

5

Анонимен

преди 11 месеца

Директно трепане на тоо ***

4

Голяма умница е тая

преди 11 месеца

дето е разхождала звяра.Да и откъснеш главата е малко.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Толкова ли е трудно опасните породи да бъдат забранени?!

2

Teo

преди 11 месеца

Такива породи не бива да се развъждат. Точка! Наличните животни - в приюти, евтаназия, или в краен случай регистрирани директно за собственика, като той подписва декларация, че действията на песа му се смятат все едно ги е извършил той! Ако иска да си прави застраховка пес или каквото иска там! Има и друг вариант - кучето само на вода за три дена, и го пускат в една клетка със собственика му! Да видом колко го обича!

1

Проблема не е в

преди 11 месеца

питбулите, а в тия дето ги тренират за бой с кучета...