27

елке моме

преди 11 месеца

амче тоя шо ни го показваш ***? май ти приляга

26

ПроСоТо

преди 11 месеца

ако някой не е разбрал какво е написал долу анонимен :..-"Но двустранни въпроси не трябва да бъдат обвързващи и няма да определят процеса по присъединяване"...!!!!!...Схващате ли,РОБИНАБруксел?!?!..."ДВУСТРАННИТЕ ВЪПРОСИ" са въпросите,свързани с нашите проблеми с РСМ !...Варел ги захвърля в кошчето,защото интереса на България за него е толкова важен,колкото и интереса му да прогони мухата от стаята !..."ГОТ ПЛЕС ес !"..

25

Христо Христов

преди 11 месеца

Кое е това дементирало чудовище на снимката? Прилича на стар рептил.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин е казал отдавна на путин дай ми 250 хиляди и ще стигна до париж . Има го на видео на путин трябва да му целувате косматия гьс

23

За запада се радвам!

преди 11 месеца

В тая руска постановка изпълзяха всякакви дисиденти и "патриоти" със западно спонсорство. Идните седмици ще им хвърчат главетата по закона за военното положение. Лустосване - му викат ала Киевски маниер!

22

та

преди 11 месеца

Да си дойдем на думата - Но двустранни въпроси не трябва да бъдат обвързващи и няма да определят процеса по присъединяване". Ето пак ни сипаха с големият черпак. След като Киро и предателите му в екипа пуснаха макетата за преговори, сега вече не зависи нищо от нас.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Ами ако Пригожин беше дошъл на власт? Какъвто е ултрак, на Украйна, ЕС и запада като цяло щеше да им се стъжни...

20

Ха ха

преди 11 месеца

Ех тия тия емоционални *** изказвания на меките брюкселски китки ... точно за тях са измислили названието "Drama queen" .... Ама как мислели... ама как се разтревожили... ама какви ужасяващи последствия щяло да има..... А всъщност " чудовището" е посредствен ски състезател... некадърен крадец от апартаменти... бивш затворник.. и продавач на закуски от сергиика... И изглежда като шишкав пенсионер с каска и зелено елече... Истинско чудовище... ха ха ха.

19

Анонимен

преди 11 месеца

"Северна Македония отбелязва добър напредък и от европейска страна няма нищо, което би блокирало присъединяването ѝ към ЕС. При това присъединяване ще бъдат стриктно спазени европейските принципи и стандарти. За това определено е необходимо добро сътрудничество и регионалното сътрудничество остава съществен елемент, както и стабилизирането, за да може да бъде приложен присъединителният процес. Но двустранни въпроси не трябва да бъдат обвързващи и няма да определят процеса по присъединяване".

18

рептили всякакви

преди 11 месеца

изпълзяха...

17

Анонимен

преди 11 месеца

Вие имате доста опит с чудовища които създавате - справка ИДИЛ!

16

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен: А путин где? - при ***! Не знаеш ли?

15

ПроСоТо

преди 11 месеца

ами като не е добре ядрена сила като Русия да е нестабилна,защо така упорито я ръчкате и атакувате ,бе ВАРЕЛИЗКУКУРИГАЛ ?!

14

Анонимен

преди 11 месеца

Мисиркиии, кажете какво каза Борел за Северна Македония. Защо не ни информирате за това, което пряко ни засяга? Стига с този Путин и Русия.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Абе все лоши анализите според путинското форумно стадо. А путин где?

12

баба мара

преди 11 месеца

този без-дел-ник всеки ден ръси прос-то-тии писна ми от него какво разбира отрусия от руския характер да коментира небивалици изобщо не се мъчете с темата русияне я разбирате и никаква поука от 2 св воина

11

Анонимен

преди 11 месеца

В сайта за вицове ли съм, нещо се обърках. Исках да вляза в новинарски сайт.

10

Гиги

преди 11 месеца

Тоя е за лудницата Не виждате ли че е неадекватни тези които са го турилили и те са като него

9

Анонимен

преди 11 месеца

Путин помолил НАТО за помощ да го пазят от Пригожин ама му отказали и той убегал хахаха

8

Анонимен

преди 11 месеца

"Блестящ" анализ на чучелото Желязков! Пропагандата много го е закъсала, щом публикува такива текстове като острие на атаката срещу Русия. Ако бяха обучили една ***, щеше да направи по-добър текст.