35

Путьо Късия

преди 1 година

Нема мръдна от бункера.

34

Йосеб Джугашвили

преди 1 година

Американците само вият , като гладни хиени , отстрани и "предупреждават" този и онзи... А в същото време са "напълнили памперсите" от Китай , Русия и Иран... Особено от Китай! Посещението на Антъни Блинкън и Американската Делегация миналата седмица в Пекин много добре показа някои неща! След като Американци отиват на крака в Китай - при положение , че знаем колко са нагли и за какви се мислят - смятайте какъв страх ги тресе точно от тях! То самото изражение на Блинкън издаваше страх и респект...

33

ЖА:ЛКО

преди 1 година

Жалко за хилядите войничета. които сега ще отидат зян.

32

Анонимен

преди 1 година

Пригожин спаси живота си, но изгуби своята група "Вагнер", каза Петреъс..... Тоя генерал с алтернативна сеекссуална ориентация и бивш шеф на ЦРУ би трябвало да знае по-добре от всеки че Пиргожин беше спуснат от други хора за шеф на Вагнер и наемните отряди никога не са били собственост на тоя нереализирал се посредствен готач и собственик на сергийки за продажба на пелмени и борш... Ахаха. Нямало информация къде бил Евгенчо... Ами от където дошъл в това блато и е върната тая кукла на конци.

31

Пригожин към...

преди 1 година

...дограмаджията-бърборко: внимавай с инсултите, падащите от прозорци в Русия в САЩ си отиват от инсулти!

30

Анонимен

преди 1 година

И да не се вози в кабриолети сред хората, нали така?

29

Анонимен

преди 1 година

Голям вой нададоха за този склад в Карнобат. Искат и него случай да го препишат на обичайните заподозрени.

28

Анонимен

преди 1 година

Пригожин е в Беларус лично. Армията е на позиции в Русия или в украйна не знаем точно къде. Вероятно ще има реорганизиране на дейността и. Кремъл не бърза но няма да остави нещата така. Всичко ще се намести правилно. Пригожин ще изплаща лично обещетение на жертвитеТой се е съгласил .

27

Анонимен

преди 1 година

Русия изпадна в цайт нот-няма полозен хот освен неконтролируем водороден синтез

26

аноним

преди 1 година

А ти не плачи на чужд гроб! Не лей крокодилски сълзи!!!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Тавариш Женя Пригожин повече никога няма да го чуем и видим. Спокойно можем да пием по едно и да му кажем - Бог да го прости и него и гееховете му и престъпленията срещу човечеството, които извърши. Не е неочаквано, когато приятелите ти са диктатори да завършиш по този безславен начин. Така ще си иде и онова безкруполно джудже от Кремъл, ама за него ще плювна по земята и ще му пожелая да гори в ада

24

Анонимен

преди 1 година

Наблюдател си ама не виждаш много неща . Няма разгром в украйна това са сънища и брътвежи. Зелко иска Зяпада да окаже натиск над руския президент. Кой е слаб и кой силен а ? Май ще склони на преговори.

23

Анонимен

преди 1 година

Това е добър съвет.

22

Разочаровани кравари

преди 1 година

Милите наглосакси - очакваха много по-голяно кръвопролите, а то нищо, че и Пригожин отиде да пази Беларус от 'доброжелатели' които тренират в Полша. Отделно че до Киев отБеларус са само 100 км - ако потрябва нещо... :):) Ха ха!

21

Хахах

преди 1 година

Така Ви го извъртяха Руските че се чудите вече какви глупости да пишете статия след статия.какви глупости се изписаха СТРАШНА РАБОТА.Такъв смях падна, западната пропагандна машина так асе увъртя в собствените си лъжи че стана пълна каша.... тава ВИ го извъртяха че чак е смешно.

20

Анонимен

преди 1 година

Кой събори кулите кой направи похода за мир с фалшивия герой кой организира влизането в Капитолия. Кой се опитва да препише това на Тръмп кой се меси в изборите в цял свят и фалшифицира своите собствени избори...

19

Наблюдател

преди 1 година

Путин никого не е изненадал в гръб! Той още се е покрил и не смее да излезе наяве! Най-добре ще е Пригожин с частната си армия да се покрие в Африка, и от него ще се възползват и ЦРУ, и ГРУ...! Но той е руснак и ще чака падането на Путин! И то няма да е далеч ,след погрома в Украйна! Но Лукавшенко е последният, на когото може да има доверие!

18

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Много празни приказки. Тези на запад са не много умни. Хем е диктатор, хем няма убити превратаджии!

17

Анонимен

преди 1 година

Путин ги изненада в гръб.

16

Анонимен

преди 1 година

"Много хора умрели мистериозно в Русия" думи на бившия директор на служба, която си взривява небостъргачите и си убива президентите.