170

до 178

преди 1 година

Защото и русофилите ни са менте! Мразели запада и САЩ обаче се возят в западни коли ! Я спешно да платят 55 000 за нов китайски Москвич!Веднага да слизат от немските или японските коли!

169

ZZ

преди 1 година

И Путин по руската телевизи да каже, че руснака е беден и за никъв к. у. р не става, русофилчетата ще викат, че не е вярно! Няма такива наивници! Бях на Албена преди 4г,в 22.30, се редяха на опашка за евтина водка, щот беше all iinclusive! От хотела не излезнаха, че е скъпо на вън! Който е бачкал на морето, знае много добре, че от руснак бакшиш да не чака! Само UK, батко!

168

Анонимен

преди 1 година

Като средната заплата в Москва и Санкт Петербург е 2500 евро защо нашите русофилите не отидат на гурбет там?

167

Анонимен

преди 1 година

Нас по морето няма как да на излъжат .Защото от години живеят руснаци около нас . И знаем всичко за тази страна от първа ръка.А не от учрежденията на путин, или от русороба копейкин . В цяла русия реалните заплатите са около половината на българските .Изключение е москва където печелят горе долу колкото в българия извън софия. Това е истината Всичко друго е face

166

Математика

преди 1 година

Всички суми, където пише долар да се чете лева минимална заплата 400лв, средна 1200. Явно не си знаят курса на долар/рубла

165

ДоМужик

преди 1 година

Абе и в извънземна валута да им сметнем заплатата, пак същите гашльовци ще излезнат!

164

Мужик

преди 1 година

Абе не знам заплатите ама гледам всичко изчисляват в долари, когато американците почнат да си изчисляват заплатите в рубли може да погледна към тази нещастна изпаднала в алкохолен делириум територия.

163

Анонимен

преди 1 година

,,Росстат" хич не обичат да лъжат.В Расия масово се работи за 500$ ,в Кавказ се радват и на 300$.

162

анонимен

преди 1 година

До Пхахах Да сметката изобщо не излиза. Днешният курс $ рубла е 82.46. По този курс минималната заплата от 400$ би трябвало да е около 33хил. рубли, а тя е двойно по-малка.

161

Пхахах

преди 1 година

Значи толко *** лъжа е тази статия, най просто проверете курса долар рубла и ще разберете че мин заплата е под 400 ЛЕВА!!! 16500 рубли са точно 194 долара... ей значи толко плоско не бива...

160

Българин

преди 1 година

Не знам ама баща ми, беше на работа в Ярославал през 86г.Изадоха му пастата за зъби и в магазина не е имало повече от 10 артикула! И през 86та са имали нефт и газ да се удавят в него, но файда никаква! Руснаците са толкова изстрадал народ, че са се превърнали в неудачник-мазохист!

159

До 167

преди 1 година

До До163 Боже, лъжеш и не ти мигва окото. За здравеопазването там може многооо да се говори и не ти пожелавам да опреш до него. И още веднъж - нищо там не не много по-евтино от тук. Отиди да се увериш сам!

158

Анонимен

преди 1 година

Космонавта, в Русия от години има нещо наречено новостройки. И не са като твоето мазе в посолството. Да ти напомня ли че намериха свастика на сградата американското ти посолство. Да точно това си.

157

До163

преди 1 година

Всичко е по евтино от храни,през горива жилища,здравеопазване ,образование и всичко за което се сетиш,а относно заплатите те са по големи от нашите,но това не компенсира по никакъв начин богатствата които притежават!

156

Анонимен

преди 1 година

Горива ядрена енергетика водоснабдяване топлофикация евтини еккурзии до всяка точка на света договори за цитруси с БРИКС ама не скъпо било там щото космонавта това му е опорката.

155

До 162

преди 1 година

До Анонимен 162 Тези приказки ги разказвай на лековерните. По добре кажи какъв процент от тези жилища (по официалната им статитика) спадат в категория аварийни, демек изобщо не ставащи за обитание.

154

Супер

преди 1 година

Вижте колко е хубаво в Русия. Русофили, стягайте чемоданите, Москва и Челябинск ви зоват.

153

До 156

преди 1 година

До Анонимен 156"Както и да ги въртите,руснаците вземат по добри пари от нас и при положение,че и всичко е доста по евтино не са чак толкова зле!" А сега по-конкретно какво там е доста по-евтино от тук. Ако някога си беше стъпвал там, щеше да знаеш, че само някои неща там са МАЛКО по-евтини от тук, а повечето неща са на същи цени (например, храната). А заплатите, включително и минималната, са почти двойно по-ниски.

152

Анонимен

преди 1 година

Тия опорки не вървят. А и самата статийка си е фейк. Средната заплата в Русия е около 82 000 рубли. Смятайте си ги сами колко са. В лева. Не в долари. Доларите за статистите по паветата и статистиците от "институт" "отворен общество", са малко за американците, и много за тукашния умнокрсавец и под формата на грант. В Русия хората имат имоти, всеки има освен апартамент и дача , а тук апартаментите седят празни, земята се продава и се ходи да се берат ягоди и портокали.

151

До 157

преди 1 година

Тук си прав,че всичко което имат би трябвало да живеят в пъти по добре!