306

ддо 368

преди 1 година

Тря бва да си тежко ментално увреждане, за да вярваш, че ако някой многократно се държи по определен начин, изведнъж ще получи просветление и ще започне да върши обратното при същите дадености. Дайте поне един пример, коггаро след НАТО-всла намеса е настъпи; мир и благоденствие, Поне един!

305

Анонимен

преди 1 година

Има старозаветна библейска притча: Две жени се карали на кого е детето. Равинът казал: Като не можете да се разберете, разделете го на две. Тогава истинската майка казала: Ти го вземи! .... Изводът е: Истински загриженият избира живота, незаисимо от собственост и истина.

304

Анонимен

преди 1 година

Тагарев си каза в прав текст, че се итересува само от това, че на други щели "да дават пари за изграждане на нпви поточни линии, а на България не" . не го интересува колко хиляди ммлади украинци ОЩЕ ще загинат заади кръвожадния ЗАПАД. Украинските представители на преговорите са подписали Украйна да е неутрална и да се спрат военните декствия още преди година. Кръвожадното НАТО, сред които е и нашата страна, ИСКАТ унищожение на украинците. Тагарев НЕ е българин, бъгарите НЕ сме кръвожадни!!!

303

Чист въздух

преди 1 година

Този да се отстрани моментално от този пост. Платен *** за министър на отбраната. Само некадърен академик комплексар може да го назначи.

302

Глупави сме

преди 1 година

Както участвахме във възстановяването на Ирак. нали така ни манипулираха Паси и компания? как ще спечелим от възстановяването на Ирак и бивша Югославия. Спомнете си, някой чул ли е България да беше поканена за нещо? Поканиха само определини кариеристи като Неински и Паси да правят кариера..

301

Българка

преди 1 година

Господ сили да дава на братския украински народ в борбата срещу коварния и жесток агресор!

300

Анонимен

преди 1 година

Магарев,Магарев опиняк изпрошнат.

299

Анонимен

преди 1 година

Приготви се за Втория Народен съд, предател, няма да ти се размине!!!! Ей такива същите като тоя предател, които са сътрудничили с Хитлер през 1939 - 1944 година са осъдени от Народния съд през 1945 година 2 730 предатели със смъртна присъда, които сега други предатели, назначени от американското посолство ги изкарват невинни жертви, а са осъдени справедливо за престъпления срещу човечеството!

298

Турист:

преди 1 година

Колко трябва да си жалък, за да продадеш род и родина? По тази територия винаги е имало такива в изобилие...!

297

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се застреляха не в крака, а много по-нагоре. Ще има да плащат поколения наред заради болните амбиции на ония в Кремъл.

296

Анонимен

преди 1 година

Украинците настъпват. Вече 6-10 села са от руски под техен контрол!

295

Владо

преди 1 година

Тагарев марш на фронта! Барабар с Роско клоуна и Мони.

294

ББ

преди 1 година

До Анонименвярно изрожденецо,Решетников учил в САЩ,ВВА в Алабама...работи за путин и убийствата на жени и деца в Украина!нечовешки манипулира Българите да приемат руското робство на путин!Национално Предателство е ,да жертваш Народа си...Бог и ценностите му!!!дасте чули радев да цитира...не убивай...не кради,няма ида чуете!!!мразете...пп ви призовава руският предател Българите доверили му се!!

293

ББ

преди 1 година

пренесете войната и терористичните в домовете на русия...да изпитат болката и несправедливоста която налагат на децата на Украина!Слава на Украина...и минусите ви са без значение!!!да е 3-та...Света ни ще ги превърне в...пустиня!!!те го налагат...путин го налага...нямащ и елементарна представа за възможностите на Света ни!!!Света ни е време да поеме риска и да се превърне в ужасно предупреждение!!!...наложено ни!!!

292

Анонимен

преди 1 година

Болест да те тръшне. Бял ден да не видиш. Дано Господ чуе.

291

Анонимен

преди 1 година

Румен рублата ше бъде съсечен. От руското посолство му наредиха да всява смут, но в момента е в изолация и не върши никаква работа на Русия, само Възраждане го харесват. Руснаците приятели нямат. Щом Румен рублата е непотребен, ше си ходи..може би на оня свят!

290

Анонимен

преди 1 година

Благодаря ти Боже за държавниците, които ни управляват. За всички приятни неща ,които правиш за нашето благо и щастие! Колко е хубав живота!

289

Анонимен

преди 1 година

Национален референдум - Тагарев, Василев, Петков, Иванов и Атанасов на фронта в Украйна да защитават българските интереси!!!!

288

НИКАКВИ ПОМОЩИ

преди 1 година

ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ВОЙНАТА

287

Анонимен

преди 1 година

ПРАТИ И ЧЕРТЕЖИТЕ...