21

Анонимен

преди 1 година

18 Ще ти отговоря, защото нямах доказателства. Обвинявах с недомлъвки "една жена ми каза", предположения и изрезки от леви, жълти вестници. Държах ги на трупчета, за всеки случай... А пусках, или давах леки присъди, на доказани криминални пресгъпници. Сега се надявам, да се трудоустпоя в политиката, след като ме отстраниха от прокуратурата.

20

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Мъчно ми е за Гешев. Като гл. прокурор,си живееше...царски и обиколи целия свят,щастливо...командирован. Ако беше си...продължил,можеше и да стигне до...совалката на Мъск,с първите...командировани на Марс.

19

Анонимен

преди 1 година

В политиката трябва да влизат успешни хора, с морал и съвест, не лузъри, загубили работата си, или отстранени прокурори. Политиката за много хора у нас, е място за трудоустрояване и изпиране на кариерния имидж, за съжаление. Гешев е един от гях. Добре дошъл, в "политическия ***"!

18

Герб са гадове

преди 1 година

Ванка защо прикриваше бандита Борисов 3 години защитаваше и беше чадър на неговата престъпна партия ОПГ ГЕРБ ? Сега когато усети, че ще ти бият шута се раздвижи и атентат си спретна. Не става така Ванка ако ги беше почнал от началото да ти повярвам, ама как да сгане като те, те назначиха.

17

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството,че в Козяк са започнали да бъркат нова стръв за българските каракуди.Захранката ПП бързо се вкисна,а другата,зовяща се ГЕРБ е с отдавна изтекъл срок на годност.Лесна работа.Родните каракудки кълват и на гола кукичка.И то не само веднъж.

16

Анонимен

преди 1 година

На Гешев политикантството ще е същото като прокурорството. Гръмки фрази без покритие *** !! А иначе да вземе да измие на бат Бойко краката и да му изпие водата..

15

Анонимен

преди 1 година

СИК да не те изостави ве Гешев :))) Навремето го наричаше шефе, сега нещо си се омърлушил :)))

14

?!?

преди 1 година

Един билюк тълкователи на Борисов се навъдиха последните три години. Каво мислел, какво имал в предвид сега и тоя Гешев ни обяснява какво обичал Борисов. Не им ли омръзна на тия. Щот на мен до гуша ми дойде. Гешев до вчера живял в горска резиденция кат баш комунист - диктатор , днес борец за равенство и за народа. Айде стига вече. Да живее България.

13

Анонимен

преди 1 година

Народе, гласувайте за мен, защото вече съм безработен. Само в политиката ми е спасението. Там е келепирът. Гешев. Вашият "Левски".

12

Анонимен

преди 1 година

Още един "спасител" на хоризонта. Този нито има платформа, нито политически опит. Угодник в прокуратурата, милиционер, който заплава с компромати.

11

пожелание

преди 1 година

Тоз да се разследва и вкара в затвора , защо покри крадците които фалираха КТБ.

10

Черепа

преди 1 година

Сега като дойдоха на власт враговете на Гешев, бедна ви е фантазията какво ще ви се случи.

9

Анонимен

преди 1 година

Сетила се стрина Мара да се побара.

8

Анонимен

преди 1 година

Гешев, дай пример и докажи поне веднъж, скалъпените си обвинения, с които замерваш Борисов. Кой ли ти вярва? Така партия не се прави. Видяхме, какво стана с равящите от омраза спещу ГЕРБ и Борисов. ПП ДБ вървят надолу, следващите са Възраждане. Проектът на Гешев излиза със същата платформа: " да рлюем по Борисов и ГЕРБ". Ще завърши още преди да е започнал.

7

Анонимен

преди 1 година

Някой падна зад борда. Къде беше досега, че не изчисти ***, Гешев? Къде *** муите? Сега вече е късно.

6

отвратен

преди 1 година

Мишко долна . Защо го наричаше -ШЕФЕ ,и защо му целуваше краката !!

5

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Оооо да, отдавна се вижда и чува.....само той самият си вЕрва като лъже, че не е така!

4

Ши ядем кифтета

преди 1 година

Гешев, га яди кифтетата ни рива. Имаше достатъчно време и власт да покажеш намеренията си. Сега си една ревяща мишка, която се бори за оцеляването си.

3

:)

преди 1 година

"Аз съм тръгнал от най-ниското стъпало и съм вървял нагоре с труд и почтеност." :):):)

2

Джон Геш

преди 1 година

Не ми връзвай кусур, шефе, аз обичам да се правя на луд.