94

Само да вметна

преди 1 година

Абе Кире,ти У ред ли си? Фондерлайн студената немкинЯ И змия,каза Отчетливо,че Чака ЖЕНА за този " пост"! -:) Ама Ти не Четеш ли бе човек? Няма значение какво сте " решили Вие"!-:))))) Там Не е България! И слушаш и Изпълняваш! На Диктатурата на " ЕС" , Никой Не може да Противоречи!!!-:) Та? Ще клекнете ,няма къде да ходите Кире!! Лъгахте ни и гласувахме за вас 3 г! Следващите Управляващи ще са други!! Лицемери и предатели Се оказахте!!

93

Лена Гугълката

преди 1 година

Киро ме обара по сочната дупарка на парапета

92

Борци Ганчев

преди 1 година

Еееех Гешо за смях стана бе брато::))Бе ти чак мен надмина бряг, народът се залива със смях като ти чуе пламенните речи::))БЪЛГАРИНО НЕ МЕ ГЛЕДАЙ УМНО!!!Ееех Гешка , понаебаха те изотзадя ,ама сам си виновен? Предлагаха ти посланик, а ти- не та не!?!? Даже и вазелина отказа?А бре Гешо къде си хукнал мафията да бориш бре, справедливост да търсиш??Ей тоя Гешо много ме разсмива...

91

Инженер

преди 1 година

Тази пък от Герб, искала да е от тяхната партия. С такава коалиция, само Сатиричния театър може да се похвали. От ПП искат да е техен човек. Не знам до кога Българията ни ще има редовно правителство. Че дори и депутати си имаме. Те да ги мислятпроблемите с парите. А такива няма. Дори и за заплатите им. Че даже и в БНБ-то няма никакви.

90

Анонимен

преди 1 година

Евреина не можа да уреди жена си и сега лично се вре де не му е мястото. България трябва да излъчи БЪЛГАРИН за еврокомисар, а не евреин!!!!

89

До 86

преди 1 година

Смятай колко са и дали да се откаже от поста еврокомисар!

88

анонимен келеш

преди 1 година

Са ако напиша пак един смешен виц за Русия или Путин дали другарите и другарките модератори от Днес БГ ше ми набият един 24ч бан?:):):)Само питам:):):)

87

Анонимен

преди 1 година

Тоя тартора на дружинката ли е,че все обажда като първи.

86

Анонимен

преди 1 година

ПП с 32 дилепутати, при това с манипулиран и този път, машинен вот, искат цялата власт?! Що за нахалство!

85

Анонимен

преди 1 година

Ами то като не стана с жена му явно това е нещо утвшително ако ще е и без заплата още по добре сма надали

84

Анонимен

преди 1 година

Що за наглост от страна на ПП! Първо, това е комисар излъчен от ГЕРБ, която е членка на ЕНП. А ПП не членува в ЕНП. При това е от квотата за жени. ДБ е твърде малка партия, за да излъчва десни еврокомисари. Можеше само в коалиция с ГЕРБ. Както бе случаят с Радан Кънев, който се оказа ляв...ГЕРБ имат зоконоворо и морално право, да излъчат жена, която да довърши мандата на своята представителка в ЕНП Мария Габриел.

83

Анонимен

преди 1 година

Не го харесвам тоя. Изглежда ми един мазен такъв и мек.

82

супер нагли

преди 1 година

Тези не са участвали в изборите за европарламент,от къдя на къдя ще слагат техен човек?

81

ИЗБИРАТЕЛ

преди 1 година

Предлагам да изпратят Лена Борислава-юрист,знае добре английски, жена е, млада е.Стига с този Лорерчо.Не може едни и същи да се предлагат за всякакви постове.

80

Анонимен

преди 1 година

С ТОЗИ НАХАЛЕН ХОД КИРО ЗДРАВО Е СТИСНАЛ БОИКО ЗА ТОПКИТЕ И БОИКО МИШОКА ДУМА НЕ ОБЕЛВА

79

Анонимен

преди 1 година

Месечната заплата на всеки един еврокомисар е 63 000 евро (125 000 лева!), но отделно всеки от тях получава по още около 11 000 евро. Тези пари се водят "представителни разходи" и покриват вечери, обеди и командировки, както и дрехи.Отделно всички самолетни билети за пътуванията се плащат от Европейския съюз.Борбата ще е безмилостно жестока, борбата както казват ще е епична. На края ще бутнат правителството от лакомия понеже лаком """ да не казвам какво сеpe.

78

Не бе

преди 1 година

Абе средната дъщеря на Петков пратете! Няма значение, че е малолетна - то и Петков нямаше гражданство! То и Габриел не е Българка, нито Лорер! Конституция, закони - тия от ПП не признават! Така че аз викам - детето да пратят! Баща му ни Български, ни английски говори, детето хич да не говори, по-добре ще е от него! Не знам какво гражданство има - уточнихме, че явно не е от значение. Даже човек не е нужно да е-ако не стане щерката, ако има куче, да пратят! Така и така са пудели тия!

77

полковник Колев

преди 1 година

Драги българи и сънародници,не хранете илюзии за БГ - тя е предадена,подарена и продадена за много,много години напред...

76

Анонимен

преди 1 година

Балдъзата или шурея на Лорер предложете.

75

Анонимен

преди 1 година

Е как иначе?