56

Анонимен

преди 11 месеца

Та, кога ще напускаме ЕС? Видяхме ги вече, че не стават. Само задpъстеняците стоят до края на купона и се надяват да стане нещо интересно в скучния им живот. Време е да си ходим.

55

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 55 Сложи си 55 + сам бе бот, ама хората не те харесват и знаят, че всичко, което казваш е заблуда и че Бог ни е дал тази земя ние да сме господари, а не вие демоните и така ще бъде по божията воля отивай в дълбините на адът където ти е мястото.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Въх, аутсайдерът на Европа се загрижил, че ще му отнемат животните. Норвежците му взеха децата, лошите американци го направиха функционално неграмотен, а Ковид го накара да носи маска. Нашиот тотален беден роб, не смее увеличение на заплатата си да поиска, ама му нарушавали свободата.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Нали не мислите, че клоуните дето не могат д спрат един ковид ще спрат климатичните промени, които винаги ги е имало с и без човешката дейност?

52

Герака

преди 11 месеца

Поредните зелени ***!Този свят е обезумял

51

Анонимен

преди 11 месеца

Еврейската схема се срива скоро може и дишането да монетаризират за да не им се срути Понци схемата.

50

Левундери, сър

преди 11 месеца

Не мигват нощем, ако не налагат някакви тоталитарни забрани и ограничения. И от това много умело се възползват спекулантите - "А, тревожите се за климатичните промени? Я да ви предложим една програмка за "озеленяване" на енергетиката, промишлеността и транспорта, от която ние ще гушнем десетки трилиони долари, а всички останали ще дух.ат постната супичка".

49

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 48 Да ще монетизират месото, което ти е дадено от бог, те ще ти го принтират в лаборатория. Откъде накъде ще си независим?

48

Анонимен

преди 11 месеца

каквото сам си направи човек, и господ нимой му го направи..Западът страда от тежък суициден синдром..

47

Анонимен

преди 11 месеца

Нали знаете, че и тук ще ни изтребят животните? Не сега, защото не е подходящ моментът, но скоро. И надявам се никой не е толкова наивен да си мисли, че е заради климата? Всичко е икономически интереси. Посто няма къде да си продават принтираното месо ако има достъпно истинско. Вече има фабрики за изкуствено месо. Но трябва да осигурят и пазар, за да се оправдае инвестицията. И естествено, ще кажат, че го правят не за тях, а за климата. Не усещате ли как ви будалкат?

46

Анонимен

преди 11 месеца

С какво са виновни, тези добичета за да ги избият. Това уж с въглеродни емисии са, предтекст, лъжата е любима религия на глобалистите комунистки паразитки сатанисти защото лъжат за абсолютно всичко и внушават, че Човечеството не може без тях...

45

Анонимен

преди 11 месеца

А аз ще изпия литър гроздова . За климата !

44

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 11 месеца

"Климатични промени причинени от човека" са новият Ковид. Който внимава, вижда как пропагандата и плашенето е по същия начин ежедневно, по няколко пъти на ден, от всякакви възможни посоки. Понеже единствено може да пробуташ нещо несъществуващо като не спираш да тръбиш и не даваш на хората минута да се замислят. И накрая - много, много по-големи ограничения и грабеж, отколкото с ковид измамата. Онова беше репетиция, сега се играе за всичко! "няма да притежаваме нищо" -а някой ще притежава ВСИЧКО!

43

Анонимен

преди 11 месеца

Дори най-глупавите знаят, че храната не се заменя с хапчета на витамините дори пише не заменя разнообразното хранене. Знаете ли, че при изригването на голя вулкан се отделят емисии за милиони годиничовешка дейност и планетата не е загинала въпрекитези изригвания за милиони години всичко е схема за да ви контролират.

42

Един Българин

преди 11 месеца

Луда крава, птични грип, чума по прасетата, Ковид, че сега и без болести просто колене. Май им свършиха идеите вече :). Но като скочи храната още ще има масови бунтове. То не може само на фотосинтеза. Да ограничат движението на автомобили в градовете си щом толкова им се намалява човешкият фкатор, да забранят паленето на огън, да сложат балони за улаване на метана на г*за на всяка крава :)). Вместо да стимулират хората да карат електрически превозни средства или колела те им предлагат геноцид

41

Анонимен

преди 11 месеца

Абе какъв климат, омръзна ми да чета такива глупави оправдания че нещо се правело в името на климата. В същото време рекорден брой самолети летят из небето. Що не спрат самолетите а някакви животни изкарват виновни че са живи? Става въпрос за пари и бизнес с изкуствено месо.

40

FYFI

преди 11 месеца

"Лабораторно месо" ----> туморни клетки! Буквално!

39

Анонимен

преди 11 месеца

На запад са изтрещели тотално ! Закривай !

38

Анонимен

преди 11 месеца

Опа, пържолите ще скочат в ресторантите из европа. Ако сега хапвате говежда вагио пържолка за 40 евро от другата година ще е 140 евро. Японците пък им трябват още 3 години и ще ни залеят с лабораторни пържолки от говеждо месо отгледани в лаборатория. Даваха го по техните новини.

37

селянин

преди 11 месеца

тая презадоволенност до там води веке ги мързи ората да мислят барем 1-2 години напреди после ке викат дайте шот глад при социализмо се мислеше години не десетилетия напред