179

Анонимен

преди 1 година

Уркопа си вярва,че Украина е един неизчерпаем източник на човешки ресурс,а запада му е склад за оръжия и само за него са правени.Даже всички ще минат само на хляб и вода,за да издържат Украйна.Май трябва да не си наред с главата да си вярваш на такива фантазии.

178

Анонимен

преди 1 година

Руснаците бавно но сигурно губят войната. И Путин и Шойгу вече го знаят. Пробият ли фронта, тежко им на руснаците. Пак ще има стратегическо отстъпление с цел прегрупиране и тем подобни и накрая ще си се приберат в техните си граници. Поражението и срамът ще са големи.

177

Анонимен

преди 1 година

То охльов да беше по-бързо щеше да е срещу тая руска войска без оръжия.....

176

Анонимен

преди 1 година

Избиват едно село украинци за едно разрушено село с развалини..... Бая победа....

175

Анонимен

преди 1 година

Много бавно бе.... То с тая скорост ще им трябва 230 години.....

174

Тагарев съм

преди 1 година

Руснаците с две платки от пералня Сименс и три тоалетни чинии, не оставиха здрав бункер около Киев. Следващото посещение без мен.

173

баце

преди 1 година

Трябва ли да вярваме

172

Анонимен

преди 1 година

Абе Костов,я кажи защо тия урки са тук да просят и защо зелето непрекъснато ходи да проси танкове и всякаква техника,а да и непрекъснато прави могилизациии.

171

В тубата

преди 1 година

Рушистите са бая жалка гледка, при нощен бой. Има кадри как БМП с картечница се опитва да порази Леопарда. Опита завърпи с изпарена БМП.

170

Анонимен

преди 1 година

Около 15хил убити украинци ,стигат за 10-на големи села

169

Петър Костов

преди 1 година

Чудно как и лилипута *** и Шойгу ревът за оръжия, а на нашите болни Рубладжийски мозъци им се предвиждат "Руски победи" и "свръхмодерни Руски оръжия", които съществуват само в продухдните им мозъци!!!!

168

Анонимен

преди 1 година

Имало едно време.....Украйна! Така ще почват приказките за деца.

167

Анонимен

преди 1 година

Абе къде е ревал за танкове Шойгу,че не е ясно.В Омск само се модернизират танкове,а нови се Произвеждат в Нижни Тагил.Обаче на укопа няма как да му обясниш,че военна техника се прави и модернизира дори и като не се водят война.Все едно някой да каже, а е аз имам 300 танка ,но ако ми трябват още не почна да ги произвеждам по-късно чак като загубя тези.Ами умния човек в такива случай си прави резерви дори и да не му потрябват изобщо

166

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Защо Шойгу" Защото е идеален администратор и посредствен военен. Знае че след Ъкраинското КонтраПРИСТЪПление ще последва Руско Настъпление а за това ще трябва много техника и боеприпаси. И като добър администратор създава колкото се може по-големи запаси...

165

Боби

преди 1 година

До Анонимен 184 За пореден път постваш едно и също и за поредн път те питаме дай един линк към новина с каринка както се казва... ЪЪЪ нямаш. Разбери в Ъкраинската медийна сфера ВЛАСТВА ЦИПСО - това си е фабрика за ФЕЙКОВЕ и много добре се справят като съдя как са те зомбирали

164

Анонимен

преди 1 година

Скоро запукват и градовете!

163

Анонимен

преди 1 година

Получиха почти всичко,което искаха и резултатие са ... слаби. Миния авгут като натиснаха, натиснаха яко и още в първите дни имаше сериозно изтласкване на руски войски. Ама сега руските войски са с окопите, с ПВО-тата, артилерията, имат ресруси и боеприса на склад, имат и възможност, да получават и нови такива.

162

Ура,Бобчо е тук

преди 1 година

Бобчо,ти предизвикваш само умилението ми,което е неизбежно когато видя толкова чист и непорочен пор...

161

Анонимен

преди 1 година

Но как! Аз си мислех, че Леопарда оцелява поне 17 ракетни удъра без проблеми!

160

Боби

преди 1 година

До Анонимен Проклет няма да е Путин защото не той започна войната. Върни се малко назад в Историята и ще разбереш.