27

Анонимен

преди 1 година

Зловредното "руско влияние"? Плямпай Гешев плямпай. То доброто "атлантическа" влияние ще ти резне гръцмуля. Заслужаваш си го 100% .

26

хехех

преди 1 година

Каскета да си взима ...и у Македонско да си оди !.....на прес-конференцията се биеше гърдите че е от македонския край ... и че са сбъркали човека...хахах ...май той нещо се беше сбъркал.... беше забравил, че по голям от хляба няма ....Македонец..шоп..мизиец..так...влас...турцин или ***. или каракачанин или какъвто и да е .... по силен от държавата няма !!!! Един е господ на небето ...остналите сме хора !

25

Бешев

преди 1 година

Явно на тоз акъл в голата глава няма да му дойде. Ще чакал той. Прикриваше ги, не ги разследваше, сега вече си неудобен и те махат. Но той щял да изчака. Явно иска да се споразумее, мълчание от негова страна, а от тяхна да не го пипат.

24

Петя

преди 1 година

Така е като се водиш по акъла на лъжкинята,мошеничката Елена Йончева Сега гледай и Радев да те подведе та излагацията ти да бъде пълна .Престани да се бориш с вятъра ,оттегли се достйно

23

haha

преди 1 година

Този не заслужаваше позицията която заемаше:арогантно неприемливо поведениенулева ефективност като прокурор (някой да си спомня за све години някой да е осъден)политическата му зависимост прозираше още с назначаявнето мунаклонности да навлиза в политическа риторикасамозабравил се служител, мислещ се за недосегаем...С право е свален !

22

Боко съм

преди 1 година

"Ало Ваньо... абе тоя Дидо Шишито ми се обадИ преди малко. Дай да си дадеш оставката"

21

Урсула

преди 1 година

Арестувайте Гешо да не избяга при братя Галеви :)))

20

ТИ КАЖИ ЗА ДОГАН

преди 1 година

КОЛКО И КОИ ХОРА Е ПОРЪЧАЛ ДА БЪДАТ УБИТИ

19

STRANNO

преди 1 година

PIK и BIVOL си размениха местата. Ако искате да разберете какво се случва с плешивия, отворете ПИК, които към днешна дата плюят по Боко. Невероятни обрати.

18

Хахахахахаха

преди 1 година

"е обсъдено зловредното руско влияние и корупцията по високите етажи." Аман с вашето руско влияние ве, продажници такива американски

17

Иван Геша

преди 1 година

Гешев играе роля, въпреки че се прави на преживял катарзис. Вижте че не казва нито думичка за Доган и внася само искане за сваляния на имунитети на "лица" които не може да разследва. Ерго, "случайно" не му се получава "контраатаката" срещу Боко и Пеевски. СЛОЧАЕНО.

16

Вече нямам въшки

преди 1 година

Сега президента няма да го освободи поне половин година

15

Анонимен

преди 1 година

Ами нали уж плашеше с разкрития в Страсбург,кво стана,нещо евтините номерца не минаха и сега кво,ще чакаш фелдфебела да те опази?

14

Надя

преди 1 година

Е не можа да направиш ,,подарък" на Борисов и това е добре,да не излагаш и себе си и България Истински борец може да бъде само ,човек въоръжен с истината ,а не със скалъпени лъжи.Няма нужда да изчакваш Радев ,защото и него го знаем колко е ,,почтен" Оттегли се достойно.Мръсната пропаганда пълна с лъжи,мръсотии върви само в България.

13

Гешев ще чака

преди 1 година

решението на президента.А президентът ще чака изявлението на Гешев,който от исконен враг се превърна в негов партньор по интереси(Враговете на моите врагове са мои приятели).

12

Краят на Гешев

преди 1 година

Даааам, сам срещу новото сдружение мафиотско нестава.Гешев си заминава.Най веротно ще изчезне в чужбина че ще го думнат иначе.Няма такава държава като нашата.Собственост на мутрите.Хората са просто телесна маса.

11

анонимен

преди 1 година

Злавредно руски влияние и позитивно американско влияние и не само американско а и немско и английско. Човек трябва да се стреми към позитивното, полезното за нето. Е та тези влияния трябва да се стремим да привлечем. Давайте ПП и ДП напред към промяната. Аз ви подкрепям.

10

Анонимен

преди 1 година

Отстреляха Гешев,за да спасят Боко.Такава е съдебната ни система.Шайката е пуснала пипалата си навсякъде.Не се заблуждавайте,че нещо ще се промени.След Гешев ще дойде Пешев.Кучетата ще си лаят,а кервана на мафията ще си върви.

9

Анонимен

преди 1 година

Ами страх го е.

8

Ха-ха

преди 1 година

А чий го дириш в Страсбург?