204

Анонимен

преди 1 година

Непрестанния хейт на копейки под статиите за Бориславова показва, че е права жената.За копейката (видно и от коментарите по долу) жената трябва да е безлична домакиня, а те да избиват коплексите си върху нея. Тия времена обаче минаха, жените вече се справят чудесно в доста от "мъжките" професии и нямат нужда от недорасли интелектуално "мъжкари" за да си живеят живота.

203

леля чичо

преди 1 година

освен да произвеждаш баджанаци друго не умееш, ДОВИЖДАНЕ

202

Самарин

преди 1 година

Няма да е лошо да се покриеш за година,две,пет,че и по-вече, за да си починат читателите от *** ти брътвежи.ПП-тази предателска организация,сбирщина от кьораво и сакато,ще бъде "изплюта" от полит. живот у нас.Това което основателно храчихте срещу герб тогава,днес трябва да го ближете.Никой не вярва на объркани,на лъжливи индивиди,подлъгали българите.

201

Анонимен

преди 1 година

Единственият който спазва Конституцията , е Президента , затова се чудят за ''КАКВО'' да го обвиняват ,.... Е НЯМА ЗА КАКВО !Баце , Пеевски , Доган , на съд !

200

Анонимен

преди 1 година

То е ясно че и тоя *** няма да го бъде , затова се търси някой ВИНОВЕН , въпросът на партиите беше , да свалим Гешев че много ни пречи ,... а после ще видим !?Така че Президента или Путин най-добе е да бъдат виновните ,.... не че ме енТирисуват И Путин и Президента , но погледнато от страни , това се СКИВА !

199

Ти ли ма?

преди 1 година

Ама шматко, кога стана цингане-кога ти почерня *** ***...Пръкна се от никъде и вече-на политик се правиш..През целия си жалък животец досега нищо смислено не си направила. Стана за резил с оня ключ и квартира,ама си тръгнала -мнения да даваш...Ти ли ***?

198

Анонимен

преди 1 година

импийчмънт на президента

197

Анонимен

преди 1 година

Те това е типичният демократ-меринджей завършил у Харвард,все некой друг им е виновен,де Русия,де Путин а сега и президента,ама това че тези са некадърни не го виждат...

196

Анонимен

преди 1 година

Ленче, не правете глу99пости и тогава радев няма да ви е виновен. Нека99дърнисте бе Ленче.

195

aZ-ът

преди 1 година

Ленче , кажи сега , Кирчо два и три пръста ти наби на стълбището? И друг въпрос - оближа ги ли преди това , или реши че бок.. като теб не си заслужава усилията и ти ги отпери на сухо отдолу?

194

Кънчо

преди 1 година

Лено, радвай се че свалихте ГП, че и твоя ред щеше да дойде със съмнителните договори с адвокатската кантора и куп др неща. Метресата дето ходи по квартири с парапети стана компетентна по всички теми. ***, защо изобщо я отразявате тази ?

193

Фибуначи

преди 1 година

Лена пуснала.... ?Знаем...

192

Анонимен

преди 1 година

Не съм защитник на Радев, в никакъв случай! Ама все пак в сравнение с тази девойка, която в момента е точно никоя, той е президент на държава. Моля журналистите да спрат да дават трибуна за словоблудствата на това създание

191

Анонимен

преди 1 година

Ти парапета да не пуснеш гледай, че там е играта ;)

190

Анонимен

преди 1 година

Лени, мило пате, стига се изказва, *** по майчинство и не се връщай в политиката.

189

Въпросчета

преди 1 година

Ленче на вас все някои ви пречи, а вие сте големи дупедавци. Защо не защитихте Гешев докато не извади керливите ризи? Или и вие сте с такива ризи? А сега Радев ли ви е проблема?

188

какво се чудим

преди 1 година

и на децата вече е ясно че Радев е руски проект и той саботира държавата в техен интерес.Изненадата е че Бориславова не е само коса но може да мисли и то доста аналитично , което обяснява злобата на другия проект на руската мафия учиндолския чалгаджия .Проект на мафията защото получи от нея 40 милиона лева .Как? Учреди дружество с капитал 40 милиона с непаричен апорт от патент за стъклопис, който руската мафията "купи за 40 милиона.със същия успех можеше да й продаде един уличен пес за100млн

187

Браво, Лена!

преди 1 година

Чест и почитания на тази смела млада българка!

186

Анонимен

преди 1 година

Чагъркахте ГЕРБ, ам амай залепнахте за тях.

185

Анонимен

преди 1 година

Когато Радев ви докара и на неговия рейтинг станахте първа политическа сила, мнго се обичахте. Когато си изменихте на принципите, Радев бил виновен, че ви падна на половина рейтинга и не ви върви работата.