15

Анонимен

преди 1 година

Питайте колко добре е приет Сорос от сегашната власт в Израел и се сетете, що ги разцепват от протести от половин година.

14

Анонимен

преди 1 година

Баща му нямаше да го избере, ако не беше сигурен, че е вредител. Династия от вредители.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 - Гледал ли си Ексмен? Представи си Магнито - оцелял през холокоста, като дете, украйнски еврейн. Вместо силита на магнитизма, притежава силите на банкирането. Става изклчително богат и запповчва да се меси във вътрешната и външанта политика на много държави, уж предлагайки филантропия и помощ. Също е познат и като "човекът, който счупи банката на Англия", като той и инвеститрите му през 80-те годинни си утроиха богатстово, а англичаните .. още не са се съвзели от тогава.

12

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази фондация която се предава по наследство? Повече прилича на частно дружество.

11

Играч

преди 1 година

Де факто - Това е едната от няколко "Фамилии" , които УПРАВЛЯВАТ ДИРЕКТНО почти всички Икономически , Политически и Военни процеси на цялото Земно кълбо! Знаете много добре имената и на другите - Фамилии! :) Едва ли нещо става - Където и да е! - В по ГЛОБАЛЕН ПЛАН - Без тяхното знание , и одобрение! Интересно сега - Този - 85 набор ! - Какво ще прави и как ще се справи...... Със "Световното Господство" , защото едва ли е "лесна работа" да "овъртолиш" цялата Планета в една "Игра" .......

10

Do 7

преди 1 година

Един побъркан алчен дърт рептил. За повече информация - питай нова, бтв, капитал и Люба Жечева

9

Анонимен

преди 1 година

Това не е Сорос.. Това е ЦРУ .. Печелил е пари защото е имал вътрешна информация от ЦРУ .. Сега ги връща обратно за целите на ЦРУ и глобалната хегемония на САЩ

8

Анонимен

преди 1 година

Сега, знам че ще се заприказва "евреите това, евреите онова", ама нека ви кажа, че познавам евреи, които хич, ама ХИЧ не го обичат Сорос и изпълненията му.

7

Анонимен

преди 1 година

Някой дя обясни кой е Джордж Сорос. Сериозно питам.

6

Анонимен

преди 1 година

"Имам някои различия с моето поколение по отношение на свободата на словото и други неща все пак израснах, гледайки Бил Махър"- Бил "Маър" определно не е подходящо съдържание за подрастващи, преди лягане. А и не знам - ЧОвекът е доста против масовите LGBTQ изяви напоследък. Също така не харесва големи корпорации и банки, а сори, young Сорос, ама вашата фамилия, на практика е синоним на тези неща.

5

Анонимен

преди 1 година

"The Journal отбелязва, че OSF рядко е подкрепяла еврейски каузи и не празнува еврейски празници." - Няма как - не можеш да почиташ хем Тората, хем да даваш пари за гей фондации.

4

Анонимен

преди 1 година

Гнусна жидо-рептилска и сатанистка фамилия.Всички шороши да се пържат в пъкала дано!

3

чиФути

преди 1 година

Еврейски приказки за лека нощ!

2

Анонимен

преди 1 година

Синът е по гнусна г***д и от баща си.Това ни казва тоя.

1

Анонимен

преди 1 година

Да се спукаш от смях от словосъчетанието "филантропска империя". Филантропи, бля