143

Ужас

преди 1 година

Какво се чудите на кирчо той с жената на приятеля си се занесе тръгнал да поучава останалите за морал ми то е смешноМежду другото шиши си чака кафето

142

Анонимен

преди 1 година

защо бре - защото е против такива па-да-ли като вас ли?

141

а пък е

преди 1 година

сдопустимо да се прожектира филм за любовта между две 13 годишни момчета, нали? Ви се не видят и "ценностите"!!!!

140

Анонимен

преди 1 година

"Другари", първо дайте да видим какъв е тоя филм, пък после ще видим дали всеки трябва да има достъп до него. Дори за филмите по телевизията има възрастови ограничения.

139

Анонимен

преди 1 година

Тотален разстрел на Герб, ПП и ДБ

138

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах, тия на снимката пропагандатори на едофилия са възмутени че искаме да се махнат от България с 200?. Да палят метлите и да излитат за вашингтон и никога да се не връщат. Пък дано им свърши керосина над океана.

137

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 136 - Какви обвинения да повдигне прокуратурата на лицата от снимката като Гешев се върна от САЩ?

136

malgiorno a tutti

преди 1 година

Троглодитите от в-газ-раждани (в смисъл - родени в газова среда), бидейки блатни троглодити на гоморашка хранилка, толкова си могат, толкова си тропат (пример за употреба: върви си слона и след себе си изтропва диря от пирамиди, но да не закачаме слоновете, те са прекрасни същества на фона на споменатите троглодити). Цяло чудо е, че въобще са изпълзели от блатните си дупки, но не е голяма беля, при първия порой водата ще ги завлече обратно в канализацията, с дебел слой тиня отгоре, да не шават.

135

ДО 151

преди 1 година

Бягай с 200 - ще те бият Родители на момчета . Само ти ли си открит ГЕЙ ?Има Психиатри за лечение - нищо че са те дупили на поляната приятели . Гнус . бббббрррр.

134

Анонимен

преди 1 година

Ала-бала, ала-бала...

133

Обективен

преди 1 година

Киро се е обидил,че Възраждане са спрели филма в който той и Кокорчо развяват знамена с цветовете на дъгата.

132

Анонимен

преди 1 година

Шиши ще ви оправи вашият шевРасчитан на нрго и бойко

131

Анонимен

преди 1 година

Първото което трябва да направите е да забраните достъпа на руски тро лове до сайтовете за информация, иначе няма оправия. 80% от коментарите по долу идват направо от Масква. Копейките ги видяхме вчера колко са докарани хора от кол и въже от цяла България, направо са за съжаление. Така че първо което трябва да се направи и изхвърлянето на руснаците от сайтовете!

130

ПП сами се издават

преди 1 година

"Действията на Възраждане продължават да излизат извън контрол...". Щом има контрол, значи има и контрольор. Посолството не е контрольор. Посолството е инструмент на Контрольора. Обслужвайки Посолството, ПП слугуват на Контрольора.

129

Ха ха

преди 1 година

Петков току що си свали поне - 3% от-6% гласували за него жените хич не са толерантни по темата за хомосексуализма, а за тия гласуваха главно жени щото бил хубав изглеждал ентелегентно

128

Анонимен

преди 1 година

Яд ги е за загубените избиратели които стават все повече и повече с всеки изминал ден, каквото и да правят няма да ги върнат!

127

Анонимен

преди 1 година

Кокорчовци, я кажете тия, с които направихте правителство, все още мафия ли са(както твърдяхте) или не са?

126

Анонимен

преди 1 година

Това ли ви е демокрацията? Да забранявате неудобните партии. Ми хайде при краварите у америка. Тук е България.

125

Малее

преди 1 година

Жените са много чувствителни по темата - балдьзата току що вика заради такива като - пп останахме без мьже, един станал танцьор, друг йогист дано оная му е сложила рога с всички на кирил

124

Никола Стефанов

преди 1 година

"Действията на Възраждане продължават да излизат извън контрол и противоречат на всички хуманни, демократични и държавнически принципи." - значи когато с ДъБъ протестираха стрещу Тиквун Банкянски беше демократично и хуманно, но когато се озоваха откъм поемащия край на протестите внезапно смениха плочата. Нали уж бяха срещу ГЕРБ - затова хората гласуваха за тях. Мр.ъсн.и еврол.иб.ерастки лиц.е.м.ери.