110

Гешев е Радост!

преди 1 година

Ура!

109

Милена

преди 1 година

Гешев демсострира смайваща наглост. Самиет той беше поставен на този пост от същата тази мафия. Сега се прави на ущипана мома.

108

Анонимен

преди 1 година

Защо колкото пъти напиша, че няма как "Мефистофел да продаде душата си на дявола" постът ми бива изтриван? Ами неграмотно е момчето. Триенето по-умно няма да го направи.

107

Анонимен

преди 1 година

Гешев довчера беше с "мафията", какво стана сега? Мина на страната на другата мафия. Никой в България не е морален коректив, Гешев още по-малко.

106

Да!

преди 1 година

Да, мафията, която се представлява от Радев, ПП и ДБ, днес има политически ресурс!

105

Анонимна

преди 1 година

Звучи повече като оферта заглавието, отколкото като констатация. Той в Италия ходи скоро като че ли. Въпреки, че според мен, това не е новина.

104

Адаш

преди 1 година

Аве Гошо защо спа ?Тиквата има авери......гони тях.Няма смисъл да чакаш имунитети да падат.Почвай антуража - Цвъки, Фидосова, и всички останали без имунитет.Какво се моташ?

103

наблюдателен

преди 1 година

Иван Гешев също е част от тази мафия.Мафията която си има държава.Червената мафия

102

Единствено

преди 1 година

Гешев успя да им "влезе под кожа" и да ги разбере какво правят. Все пак ортаците на Божков- братя Найденови потърсиха помощ от Гешев, когато бандата ги заплаши, че ще ги убие.

101

Анонимен

преди 1 година

В други до съдебни произвотства,пък,факти и доказателства се"тълкуват"според човека а не според закона и се прекратяват по нечие нареждане а не по НПК.Някои"фактори"според интереса,дори казват,че ТЕ а не Закона казва кой е извършил престъпление и кой не е.Затова е и недоверието,недоволството и протестите срещу Съдебната власт и се иска промяна на CucTeMaTa.

100

Факт

преди 1 година

Божков и Борисов са от една банда около 30 години и изведнъж Борисов се отказа от 60 млн. и тръгна да гони Божков. Кой "бръкна в кацата с меда"? Божков тръгна да отмъщава на Борисов и попадна в списъка Магнитски. Ако не е българския съд, тая банда няма къде да действа.

99

АнонимеН

преди 1 година

ГЕШЕВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕН ЗА ТОВА, ЧЕ С ГОДИНИ Е ПОКРИВАЛ ДОСЪДЕБНИТЕ ПРОИЗВОДСТВА СРЕЩУ БОРИСОВ И СЕГА КОГАТО ТРЪГНАХА ДА ГО СВАЛЯТ СЕ СЕТИ , ЧЕ ИМА ТАКИВА НЕЩА.

98

адвокат

преди 1 година

Гешев,спомни си 1 г назад,когато МВР ти подадоха банкянския крадец,и 2- *** негови сподвижници,в белезници.Ти какво направи?!Изгаври се с МВР,и всички изстрадали хора.Вероятно сега горчиво съжаляваш.Ти беше от страната на бандитите.Сега,те ти "режат главата",и търсиш съдействие.Презирах те,но сега избирам теб,пред тях.Да ,те са злото.До сряда ако не арестуваш 5-6 от приближените на Тиквата,ще "изгориш".Но около теб,от твоите,имаш предатели.С тях как ще се справиш?Знаеш ли какво е нокаут?Удряй!!!

97

Анонимен

преди 1 година

Гешев за да спаси своята службица съвсем се самозабрави

96

Наблюдател

преди 1 година

Добре бе Гещев, давай и ги разобличи всички и да си платят. Направи Божков защитен свидел и вкарай цялата изедническа клика в затвора докато не умрът. Само тогава ще изкупиш греховете си,които и ти имаш пред Бълагрите и Майка България.

95

Анонимен

преди 1 година

До102.Колко Дела с безспорни доказателства се мотат от една Прокуратура в друга,за да не стигнат никога до Съд.А Делото на Иванчева и Петрова мина,като ракета на три съдебни инстанций и сега вече си излежават присъдитеА други далеч по виновни и със злоупотреби за милиони са на свобода и даже наглеятДруги пък с присъди за убийство след катастрофа са на свобода,че даже се мъдрят и сред политицитеНе защитавам никой,но като ще е Съд"аршина"с които мерят да е еднакъв за всички а не различен за всеки

94

Анонимен

преди 1 година

Мафията си има държава.

93

До 109

преди 1 година

Защото Гешев не в тия далавери. Единодушно издигнат, единодушно избран, ама сега подчинените му се разговориха. Гешев е психопат. Достатъчно е да чуеш истеричния му смях и глупостите, които дрънка. Психопат все едно дали ще е обикновен прокурор, съдия, лекар или учител е опасен.....

92

Анонимен

преди 1 година

В публикуваните впоследствие записи на четири телефонни разговора на Васил Божков се говори за изпращане на платени протестиращи пред Министерския съвет, за евентуално служебно правителство на президента Румен Радев, как могат да бъдат ограничени правомощията на главния прокурор и как трябва да се иска оставката на правителството и на Иван Гешев. Мафията е превзела и НС. Както виждате мафията си има кукловоди депутати. Положението никак не е розово.

91

Анонимен

преди 1 година

Тоя Гешев в едно е прав, след мафиотската им война ще остане единия клан. За обикновените хора е все едно кой. Дали ще е Гешев, Пеевски или ББ. Все един дол дренки. Просто мафия, която се опитва да се наложи. Предполагам, че Гешев ще успее, но тогава тежко на хората. Той е деспот, ще стане политик и ще узурпира всичко. Ченге е все пак, а и много отмъстителен.