23

Анонимен

преди 11 месеца

Все още има хора с плитки мозъци, които вярват на Путин. А реалността е, че Путин иска да превърне цяла една страна в руини. Такова мащабно по замисъл зло, според мен досега в историята не е виждано.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Гърми Английски уран, те самите рекламират себе си като изключителни филантропи.

21

Анонимен

преди 11 месеца

През цялата нощ небето било червено от взривовете, но най-вече от пожарите.

20

Евроатлантик съм

преди 11 месеца

Евроатлантик съм. Бях в Карлуково. Излезнах. Гласувах за Кирчо. Пак ме приеха в Карлуково. Но тоя път дойде заповед за мобилизация. Страшничко е. Днес се изпуснах леко в НАТОВ-ските ***.

19

бай Пешо

преди 11 месеца

да де, ама да се сърдят на укронацистите, които се крият в и около жилищните блокове. Теа да отиват на фронта!- Там ще ги обезвреждат безопасно за цивилното население!

18

Анонимен

преди 11 месеца

ОтломКи, бре. А тя лично ли е видяла бременните и целия блок само с бременни ли е бил, айде сега!?

17

Анонимен

преди 11 месеца

Страшно страшно колко да е страшно онези в луканск и донецк живеят доста години вече така .

16

До 17

преди 11 месеца

В Павловка експлозията също не беше по-малка. разтресе из основи града и се равняваше на 4 килотонна атомна бомба! На Укрите им заминаха муницийките от НАТО. За тия неща обаче никъде не пишат по Западните медии.

15

Хмелницки, Павловка

преди 11 месеца

А сега и Одеса. В Хмелницки замина Укро-Натовска-техника и снаряди на стойност 1 милиард долара. А взривът предизвика земетресение с магнутуд 3.4 по рихтер. Очевидно и около Одеса има склдирано доста оръжие. Останалото е прах в очите! Повърхностни новини за емоционалните хора.

14

Откъде почна всичко

преди 11 месеца

В Киев 2014 като взеха да позалязват протестите и изведнъж се появиха снайпери и избиха 100 души на площада. Гърмяха ги като кучета. После както се появиха така и изчезнаха яко дим без да се разбере и до днес кой го направи. Но ако бяха от Азов и другите неонацисти щеше да се чуе или някой да си отвори устата. Счита се, че са снайперисти вкарани в Украйна отвън специално за случая. Дни по-късно Виктория Нуланд раздаваше сладки на Майдана. Та и у нас така!

13

Сам Бог ще слезе

преди 11 месеца

Сам Бог ще слезе И ще удари по една яка тояга на всички нацяги в Украйна да им дойде акъла в *** ***.

12

Полковник

преди 11 месеца

Така ще е докато накрая не влязат руснаците в Одеса.Контраофанзивата е разбита и в момента руснаците правят планове за настъпление в тая посока.Когато Одеса пак стане руски град няма да има взривове и сирени повече.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Ами така е. Като откраднеш на мечката меда, нормално е тя да се разсърди.

10

Сламен човек

преди 11 месеца

Сламен човек е Зеления наркоман нацист. Дрогата му е направила мозъка на слама. Изсъхнал като сахарска земя. Една клечица, една искра е достатъчна да го превърне в горяща факла. Това е съдбата на всички нацисти. Сламени хора.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Успехите на Украйна от 2014 насам: Свалянето на малайзийския самолет. Палежа на профсъюзния дом в Одеса. 8 години обстрел на цивилните в Донецк и Луганск с РСЗО. Взривяване на газопроводите Северен поток. Взривяването на Кримския мост. Атентат срещу Кремъл. Взривяването на язовир Каховка. Светла и демократична страна!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Май държавният преврат се оказа малко по-кървав от очакваното. Щяха само със санкции да накарат руснаците да клекнат, ама май не се получи както си мечтаха.

7

без майтап

преди 11 месеца

...а как ли е било 8 години в донецк и луганск когато зеления покровителсван от западнте демокрации ги обстрелваше ?? за съжаление покрай сухото гори и мокрото

6

Укрите като запалиха

преди 11 месеца

културния дом и живи изгоряха над 50 души, включая и един Българин. Тогава не беше ли страшно? От началото на тая военна операция в Одеса няма толкова жертви колкото имаше от 2014 година в следствие на Украинския терор.

5

Мда

преди 11 месеца

Абе как са летяли цяла нощ като са били само 4 и разбира се укрите са ги "свалили всичките " хахах , някой тук май лъже якооо.Залагам на укрите !

4

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски ще ви донесе свободата и щастието от евроатлантическите ценности. Вие само трайте и не се плашете.