20

Анонимен

преди 11 месеца

Сичко грамотно бега от страната. Резултата ще спада още. Но нали това искаха бг 1989 г. че ще останат само най-добрите. За останалите какво ги е грижа че са ниски резултат.

19

До 16

преди 11 месеца

На 43 години съм, свалих я и реших без грешки още щом беше налична! С избледнели знания от преди 25 години! Нещо друго да ми препоръчаш да реша!

18

Русия

преди 11 месеца

Резилити на ПОСОЛСТВОТО и 33 лета БАНАНИ

17

Анонимен

преди 11 месеца

1.Проблем:Без качествени учители няма как да е качествено образованието! Това, че закриха професионалните средни училища е страшен проблем, но и да ги отворят-няма кой да преподава в тях! 2.Проблем: От неграмотни родители какви деца да се пръкнат, като само се пие и кючека е на първо място да се научи! Изобщо сме една съсипана нация, жалко, много жалко! Малко качествени хора и те са натикани в миша дупка, до кога ще ги има, не е ясно. Решение няма с тези управляващи, 2/3 от тях неграмотни!

16

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 4правилно...но тук тънкият момент е в каква възраст и за какво ги ползваш...

15

Муахаха

преди 11 месеца

Ха да видим следващата година как ще е! Да хванем ли бас че ще е по-зле?! Пак ли пандемията ще е виновна! А след 15 години, че ще е още по зле!!! Пак ли пандемията ще е виновна! А че резултати от матурите преди пандемията също са плачевни! Пак ли пандемията е виновна?! Да ти покажа ли молба за работа на завършил 12клас през 2018?!Само името му не е с правописни грешки!И за него ли е виновна пандемията!

14

Анонимен

преди 11 месеца

не е срамно детето ти да е глупаво. Срамно е да си измисляш извинения, когато очевидно, то е дете на родителите си и е наследило тяхните гени, както и последица от 30 години чалга и тревица. Но нищо, в нашето общество има място за всички - все някой трябва и да работи в склада, да кара камиона, да носи пицата.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Нали бг ислаха ЕС и отворена граница и внесоха кови. А учителите много ясно са против електронното и ИИ защото стават ненужни и ще ги уволнат.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Коментиращите да си свалят матурата по БЕЛ и я решат, да видим да ще се справите. Истината е грозна

11

даскал

преди 11 месеца

Резултатът е последица от това, че учениците масово не си четат уроците. Искат, ей така някак да знаят без да четат......И по зле ще стават, като гледам какво идва от долу, да ти се изправи фризурата.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Е стигнахме САЩ по та по та честито

9

Анонимен

преди 11 месеца

Резултатите бяха плачевни и преди. Проблемът въобще не е в онлайн обучението.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Тая леля нещо се е объркала, Русия е виновна *** какоооуууу.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Кастрева ще окастря кйорави ли сте за 33годишната разруха във всички свери и си кривите душите не вие срам п фууу

6

anonimen

преди 11 месеца

Е, какъв резултат на гилдията, бе, како? Просто тук са повече бели българчета и родителите натискат за университет, а по-голяма част от селата са в Кючек университет. Сравняваме рози с тръни, оттам идва разликата..ама щото и двете имат бодли, затова са еднакви

5

кастрев

преди 11 месеца

Заради хора като Кастрева нещата в образованието са на такова ниво. Несменяеми тикви.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Логиката е следната, "ние не знаем как да ползваме новите инструменти, следователно новите инструменти са виновни за лошите оценки". Има цяла съвкупност от професии, които се учат онлайн, както и знание във много сфери се комплементират от онлайн ресурси. Има платформи за сертифициране, които са онлайн. Не може да отречеш един инструмент, поради незнанието да го ползваш.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Резултатът от матурата е показател за "качественото" обучение от доста години.Планът за тотално опростачване сработи.Браво!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Докато хората са несменяеми на позиция началник на Регионалното управление на образованието в София така ще бъде.

1

В столицата, резулта

преди 11 месеца

та е отново най-висок? В смисъл, по-бърз ви е интернета ли, какво? :D