29

Зозо

преди 11 месеца

Така е в Блатната държава. Диктатура по сталински на късия дрътак.

28

Веско от Поморие

преди 11 месеца

Тоя поне се знае от къде е паднал.А брат Галев от къде падна в България,че и умрял от горе на всичко.не си гледате курника в който са ви наврели,тръгнали сте света да оправяте!

27

!

преди 11 месеца

Ако Възраждане и други подобни русофилски партии вземат, че спечелят избори - това ни чака!

26

Измислици без край

преди 11 месеца

След английските комбайни на части - това ли успяхте да съчините? :)

25

До 12

преди 11 месеца

Абе ако беше едно на едно, да кажеш - "ама ако правихме така, щеше и с Навални да е така" ама те вече са 1 към 100! Някак си когато за стотен "паднал" от високо, казвате - "ама ако правихме така, щеше и с Навални да е така" е очевидно, че Навални е жив, само за да се ползва като плакат, че неудобните в Терорусия не ги убиват!Ама само Навални не го убиват, другите летят от 12ти етаж ... "Земля в илюминаторе .... пуффф"

24

пропагандичка бате

преди 11 месеца

Явно немските мачки ги дерат на фронтовата линия тия дни!

23

Върджил Белия

преди 11 месеца

Той може да не е направил нищо свързано със политиката,но ако е опънал на Путин някоя от щерките???? Ко праим тогава? Ми летим от 12-ия етаж.Виж ако беше се заиграл с някоя от щерките на Лавров или Песков,щеше да падне поне с 10-20 етажа по-високо.На Путин не му е много-много до семейни истории.

22

А тука как е?

преди 11 месеца

сега трябва да лем единогласно че във 140 милионна русия им аи такива случки ли? Това ли искал да каже автора?

21

Анонимен

преди 11 месеца

Населението на Русия е 143 милиона души, напълно нормално е 20-30 за паднат от висок етаж. В САЩ има още повече високи сгради и повече падания отвисоко, но тук на неграмотните мисиpки с дипломи за журналисти им плащат да броят колко хора са паднали от висок етаж в Русия за последните 20 години.

20

Факт

преди 11 месеца

Този нищо не е критикувал гласно, но явно си го е помислил. Но министерството за контрол на мислите го е хванало и взело мерки.

19

Сър Пичук

преди 11 месеца

Отдавам апартамент на 12тия етаж дано за заклети фенове на ***. Изгодно

18

КГБ

преди 11 месеца

Копейкин що си построи къща,да не падне от 12 етаж.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Там са фенове на балконинга.

16

До: 12

преди 11 месеца

Прав си много! И аз това се чудя. И все падат от високите етажи???? Е как пък един не се сети да работи на 1-вия етаж? Не виждал че е заразно,деева и блядоуити деева.Още много ще имат да падат.Докато казаците не им скъсат пискуните на ония плъхове в Кремъл,все ще падат от ,,високите етажи".Време е да се светне народа,крайно време е.Стига са залъгвали хората със ,,освободителни операции" и фашисти някакви.Те първо да обяснят на народа ,,Що е то фашизъм?" първо,а после да лъжат.Няма и да посмеят д

15

бай Ламби

преди 11 месеца

Абе тоя като знае в ква тоалетна живее що си купува апартамент на 12-я етаж при положение че заема такава длъжност?Ами купи си на първия етаж и си гледай пашалъка. От там и да те хвърлят само са отръскаш и нищо ти няма.

14

Чистота

преди 11 месеца

Промиваме мозъци с демократична пара и капки европейски ценности.

13

Анонимен

преди 11 месеца

абе да вземат да сложат едни парапети по тия сгради бе - те тия руснаци са убиха да падат от тия сгради - като домино са - един, втори, трети, 123-ти

12

Анонимен

преди 11 месеца

Още един неслучаен руснак мистериозно бил паднал от прозорец. Ако ни убеждавате, че това е дело на руската власт, защо не паднаха берлинския пациент, а безопасно го засадиха в затвора?

11

Шоу

преди 11 месеца

Е,й?!

10

Петьо фъфлята

преди 11 месеца

В БГ-то хора издирвани с години,се оказва че си умират най-спокойно в българските болнични заведения.Народа много се изкефи на последната изцепка от страна на държавниците.Да си държавник в България,е като нещо да си работника на Абана Сукак" в Истанбул,и който те хване,те *** като риба.Така да се каже ,,по мъжки". Та и с БГ политиците е така.Вижте го Славчо,правете си сметката и за другите.Всички са като Слави.Уличници и ***.Славчо поне не се крие.