34

Абе ставам сутринтта

преди 1 година

И чувам камбани като от стадо овце, ама много чанове ти казвам. Поглеждам през прозореца а то ваксъти отиват на работа, и понеже са им кухи главите, и дрънчат като чанове.

33

Какво следва

преди 1 година

Недейте така, някой ще вземе да помисли че Ковида се вихри в нашият парламент.

32

Анонимен

преди 1 година

"Поразените" нямат мозъчни клетки или имат най-много една-две. Останолото е една куха кратуна.

31

Анонимен

преди 1 година

Деменция, тревожност, раздразнителност, емоционално разстройство и нервно когнитивен срив, всичко това може да се случи след КОВИД и всяка следваща ковид инфекция носи по-голям риск.

30

Анонимен

преди 1 година

Това се знае отдавна - през телевизора.

29

Спомняш си

преди 1 година

Тръмп го лекуваха 60 доктора, има снимка с тях. И пак беше на кислород за кратко. И Тръмп се ваксинира. За родните антиваксъри, не притеснявайте от тая новина, ковида уврежда мозъка само ако го имаш.

28

Анонимен

преди 1 година

Е до вчера мълчаха ду...ците около Сорос и бандата му.Но днес си вирнаха носа.Но има видьов ден.

27

Спомням си

преди 1 година

На Файзер CEO -то . Веднага му сложиха микрофона в устата да каже ваксиниран ли е? И той вика не съм, те го попитаха защо, и той каза че вече го е прекарал и има имунитет. Интересно е как Тръмп се разболя, и на 2 рият ден вика здрав съм от трибуната. Явно не само има за бедни течности с име ваксина, но има за богати хапчета които лекуват веднага.

26

Анонимен

преди 1 година

антиваксъри, кажете и за наноботите с които искали да ви напълнят празните кратуни и да ви подменят ДНК-то с "шипковия" протеин - не е лесна вашата - аз като ви казвах да се пазите и да не карате Ковид ен на брой пъти - ей го ся стана ясно защо по цял ден дращите глупости - ми мозъчето ви се спихнало и не работи както трябва

25

Анонимен

преди 1 година

Хах, те затуй ли са толкоз смахнати и нискоумни антиваксърите.

24

Спокойно бе

преди 1 година

Това не е ваксина. Това е течност която манипулира mRNA като дава инструкция на клетките да генерират Шипов протеин. Той събужда и умната система която не може да разпознае SARS nCov 2 - биологичното оръжие, и по този начин не позволява по -нанатъшното му навлизане в клетките и разпространение. Има хипотеза, че ваксинираните не могат да имат деца повече. Която ..не е научно доказана все още. Но като цяло и вирусът, и течността, и обезпаразитяването с химикали не позволява размножаване

23

Анонимен

преди 1 година

Бреййй, на колко много са им поразени мозъчните клетки под мене - драскали, драскали налудничави неща, ама най се впечатлих на оня празноглавеца с "шипковидния протеин" и "магическите отвари". Чуе'к, стига разкази под шипката - заради поредното ти "каране" на Ковид, мозъка ти е станал на пихтиеста отвара - егати спихтиняците сте антивапцарите.

22

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда да си учен. То е ясно как. Всеки, който вярва в Ковид-19 е с поразен мозък. За убодените нищо не може да се каже, при тях няма какво да се порази.

21

Джокович

преди 1 година

Антиваксър, браво българско братче!

20

nikonik

преди 1 година

Хмммм.....Подклажда си се темичката за ковид лекичко...Тюр дьо Франс ни в клин, в ръкав, въведоха сега ко-вид рестрикции. Ако украйна почне да губи с по-бързи темпове могат да върнат ко-вида

19

Анонимен

преди 1 година

Колко години ви трябваха да установите това бе ооолииигооофрееени

18

Антиваксър

преди 1 година

до 17 Що? По-добре да съм без обоняние на 80% цял живот, отколкото надупчена ваксинирана ОВЦААА като теб!

17

Напълно НеВаксиниран

преди 1 година

всичко е Наред с Мозъка ми, но не Мога да кажа същото за Вакснатите - те или ни "Напускат Внезапно" или са с някакво НеАдекватно Маниакално Поведение!

16

Анонимен

преди 1 година

А като ке сетя, че антиваксъри се хвалеха, че имали САМО загуба на обоняние! То вирусът заседнал в мозъка им, а те се хвалят!

15

Анонимен

преди 1 година

Как може да има още заведения у нас които искат зелен сертификат за човек който иска да започне работа при тях?? Кой ще ги глоби тези идиотиииии?