8

Олимпий Панов

преди 1 година

То и без Путин е ясно че укропитеците взривиха дамбата-что то са терористи факани професионални просяци,сега пак почват да реват като магарета -даииите,даиииите.Ненаситни м ъ р шуля ци зеленофашистки

7

до путин

преди 1 година

ами тогава недей да дремеш, заграждай и унищожавай, всички ти го казват...чакаш тия безбожници да направят световна война ли?

6

По същество

преди 1 година

И ще си платят. Ще има нов Нюрнбергски съд и там ще са всички замесени в тази война, включително нашите продажници и психо-десни.

5

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 1 година

Не съм американо или русоф ФИЛ,но да поразсъждаваме. Русия е окупирала градовете под язовира.Плюс това АЕЦ Запорожие ползващ язовира е под неин контрол.Да не забравяме,че и Крим се захранва с вода от там.При нормално съждение на средно интелигентен индивид ,може да се стигне до извода,че Русия няма интерес на дави руско езичните,да оставя без охлаждане АЕЦ под неин контрол и да спира питейната вода на кримчани!От друга страна по този начин украинците ,,чистят,,окопите на руснаците по Днепър! Сег

4

Анонимен

преди 1 година

Само окри могат да свършат такова нещо.... И постоянно лъжат... но след някоя седмица ще си признаят...

3

Българин

преди 1 година

На осъден военно-престъпник, има ли някой да му се връзва на лъжите! Само в Империята на Zлото лъжата е издигната в култ, а истината е Табу!

2

Анонимен

преди 1 година

Русия нападала ли Украйна?

1

Смях в залата

преди 1 година

Крадеца вика дръжте крадеца...