132

Анонимен

преди 1 година

Кой гласува?Кой гласува? Кой? Кой? Кой?

131

Anonymus

преди 1 година

ИТН националните предатели също всичките гласували ЗА. Къде е Славун да се изкаже сега? Няма да му видите муцуната дори.

130

Анонимен

преди 1 година

Е след дебелото момче на Тати начело на законодателната комисия е редно да сложим дебелото момче на Мама начело на комисията за конституционни въпроси. Нормално и двамата нямат опит като юристи но имат желание дет се вика.

129

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо чудно, ДПС и Възраждане са едно и също зло за България!

128

Джендър

преди 1 година

три зведички *** новата забранена дума от ДНЕС.

127

тъпчо

преди 1 година

Мииии....ето ви нагледно как се правят договорки между партиите! Уж сме отделно, пък то сме навързани да си е***е. ДПС подкрепя въпросното правителство, получават роля и то каква в държавата...Възраждане уж патриоти, националисти, пък с въздържанието си общо взето гласуват "ЗА". СЛави и ко организираха протести преди време срещу тези, щяха да махат всички, пък гласували "ЗА"... Та за кой да си дам вота и защо да го давам!?! Държава няма, народ няма!

126

Анонимен

преди 1 година

Това ли е ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА, за която умираха дедите ни. --- Дедите ни са имали топки, за сметка на това ние сме 100% евроАтлантически *** ноо сме умни и красиви....

125

ПроСоТо

преди 1 година

тоя "глиган" обаче /както го е нарекъл долу колегата / за сетен път ще разлае яко кучетата..Прави се на ударен как реагираха всички,когато Орешарски го предложи за шеф на данс...Сега го гласят отново за "фактор" и то в една такава важна материя ,като бръчкането в Конституцията...Да видим тоя път дали ще им мине номера..М/у другото:..-Ако тук има активисти на "Възраждане", нека знаят :..-Още две такива изцепки и партията им ще се срути .../предупреждавам ги като техен симпатизант /..

124

Анонимен

преди 1 година

Евала на този достоен парламент. Винаги избират най-честните и заслужели дупетата на ръководни постове касаещи бъдещето на територията за можем още по-бързо да ни затрият от лицето на света. Те са нашата гордост.

123

ПроСоТо

преди 1 година

Значи започнаха да избиват такива зловещи престъпни задкулисни договорки,че човек не вярва на очите си !... Едно стана обаче ясно още на втория ден:-Гербаджиите,за които нямаше и съмнение,на Славейко Тошковчетата и Възраждане /това е изненада,но не можем да си затворим очите/ ,са подвластни на дпс..Що се отнася до пп-дб,не съм убеден,че НАИСТИНА са били против ..Просто са си направили сметката че мине и без тях гласуването,за това са извъртяли работата така,че да напрупат малко точки.."И вълкът

122

Анонимен

преди 1 година

Как е възможно, най-големите крадци и хора с компрометирано поведение да правят конституционни промени. Това ли е ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА, за която умираха дедите ни. СРАМ И ПОЗОАР!

121

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме предателството го вкараха този там

120

Анонимен

преди 1 година

*** как ще обяснят подкрепата си за пеевски, ПП/ДБ не подкрепиха кандидатурата

119

Смях!

преди 1 година

Най-големия крадец сред крадците, ще е член на конституционната комисия???

118

Преди време

преди 1 година

написах,че няма разлика от Греб-ДъПъСъ и ППЛГДБТ + и тогава жълтокафявите умнокрадливи тротинетки яростно подскачаха,беснееха и хвърляха пяна от устенцата си... Сега се оказа,че не е било лъжа и тоя сбирщайн има общ спонсор - губернатора от Козяк :)

117

Анонимен

преди 1 година

благодарение на "патриотите" от *** пеевски е в тая комисия

116

реалист

преди 1 година

Всеки следващ парламент е по-голямо ДЪНО

115

Анонимен

преди 1 година

Депутатите от Възраждане не са знаели, че ПП ще гласуват против. За конституционно мнозинство ПП се пазариха с Пеевски.

114

Някой

преди 1 година

"Магнитски" в конституционната комисия е все едно Маргините сега да ги назначат ротационно за Вътрешен Министър и ДАНС.

113

Кой?

преди 1 година

Аз, Пеевски заедно с Карата, че ви опрайм Конституцията и от еднонационална държава ша въ напрайм многонационална държава, в която ша сте малцинство без права! Протести нещо, ала-бала?