20

До ами не знам

преди 1 година

Стига си плакал / а на чужди гробове бе аб-дал

19

хюго капет

преди 1 година

Е как не си очаквала, той нищо друго не прави. Лъжата му е втора природа и вече лъже машинално. Но пък и ти щото си една искрена и морална праведница, гледай да не се разплачеш от възмущение

18

Анонимен

преди 1 година

Тя, Ниновица, така си говори. Нито един патрон не бил пратен в Украйна, ама друго излезе. Сега пък се уплаши, че някой ще я надмине в лъжите. Споко, Нинова, Борисов и на малкия ти пръст не може да стъпи! Ти си първата!

17

Ами аз не знам

преди 1 година

Дали ББ е лъжец, но знам че другарката закопа една 100 годишна партия за по малко от 5 години, до там че да станат 4ти. Имена може да не са били договаряни, но е договорена подкрепа! И е жалко, защото БСП ги чака устремно необратимо потъване! Да загубиш избори 5 пъти за 2 години е толкова нелепо колкото да те бият 9 пъти от една партия като СтаниШеф! И да твърдиш че си се представил достойно! ББ ви показа среден пръст, за пореден път!

16

Анонимен

преди 1 година

Госпожа Лъжа се изненадала, че някой може да лъже повече от нея.

15

Ха ха

преди 1 година

Ха ха ха, кой го казва? Нинова от теб по голям лъжец няма! То всички лъжете, ама ти държиш палмата!

14

Димитър

преди 1 година

Не знам тази жена добре ли е с главата? Постоянно говори за някакви ***, идеологии, които ги няма в училищата, днес и за изкуствения интелект. Преди няколко седмици беше обявила в парламента изкуствения интелект за световен враг на човечеството, а тази сутрин му задала задача да пише за корупцията и задкулисието в България. Не е добре нещо тази жена?

13

Анонимен

преди 1 година

Б. Е корни нали си мъж...к.в.о не разбираш...те се прави

12

Анонимен

преди 1 година

Стига мъ. За цели 12 години неможа да го разбереш чее паталогичен лъжец? Че той кога е говорил истината?

11

Някой

преди 1 година

Ще се бори жената със зъби и нокти така както виждам ще се докопа поне една депутатска пенсия ще удари хахаха. Лошо лъжеца направи сметки. И с нея и с него все сме в киреча....

10

Димитър

преди 1 година

Нинова кой те бръсне вече за слива теб. Дотук беше. Влезе в правителството на Петков само и само и ти да му правиш като Славчо саботажи с хартиени бюлетини, оръжия за Украйна и други. И за да вкараш във властта тясно партийни функционери на БСП. Но вече няма нито да участваш в правителството, нито да си министърка и вицепремиерка, партията ти продължава да се цепи, разпада и лети надолу. Скоро няма да влезете в парламента. Нинова, най добре си отивай в Крушовица и ни освободи от присъствието си.

9

ПроСоТо

преди 1 година

току-що изгледах гостуването й при Оризовата..Не видях ,въпреки че се стараех, някакви "пропуквания" в коментарите й..С изключение на неразбираемата мантра за "вината" на Радев..

8

Анонимен

преди 1 година

Съединените Щати Правят Силата

7

Анонимен

преди 1 година

М.а радо гела си фъфля....*** днес от злоба нищо не му се разбираше

6

Хахаха

преди 1 година

Корни говори си на изкуствения интелект....избрала си го по твоето IQ ..ще се разбирате като мъже

5

Бивш ГЕРБЕР

преди 1 година

И аз,затова никога повече глас за Тиквата.

4

Анонимен

преди 1 година

Тея ще ни вкарат във войан,затворят тецовете, продадат тръбите за газ на американски фирми и после като ги изгоним ще сложат другия американски проект на Радев който сега го играе опозиция

3

Анонимен

преди 1 година

боли нали, другарко ? евро, шенген и подкрепа за украйна хахахах

2

Анонимен

преди 1 година

Ае нинова преди 10 дни се беше разбрала з аминистри с боко и дпс и итн, се лъжец бил ми къв да е, 12 години му игра удобна опозиция и крадахте заедно , ся ми се праи на опозиция

1

Анонимен

преди 1 година

Нинова, от Луната ли падаш. Дори пеленачетата в България знаят, че Тулупа сутрин, казва едно, по обед друго и вечерта вече мнението му е на 180 градуса. Тоя човек е патологичен лъжец. Радвам се, че са в коалиция с Киреца, защото до няколко месеца ще си го сложат един на друг и от цялата работа ще остане само едната партия, а другата ще изчезне както НДСВ и друго подобни отпадъци.