32

Бай Дрън

преди 11 месеца

Какви факти бе, за теб Европа Франция и Германия ли е? Самият факт, че СССР е най-голямата част от Европа говори, че лъжеш безсрамно като патрона си Кирчо. САЩ нищо не освобождават, те тъпчат на едно място цяла зима, защото и те тръгват на курорт като немците, а зимата е страшна. И не, не е руска пропаганда това, излъчват по Дискъвари. Голяма част от американците умират не от куршум, а от студ.

31

Анонимен

преди 11 месеца

До 35 - Германия е още окупурана :)

30

Анонимен

преди 11 месеца

Най-големият ден във войната. САЩ и Англия сцепват Хитлер на 2. Без оръжието на САЩ много държави днес в Европа включително русия, щяха да честват газови камери. САЩ освободи Европа от нацизма , после от комунизма, а сега ще ни отърве и от джуджетата монголски.

29

Факти

преди 11 месеца

Американците и англичаните освобождават 2/3 от Европа.И си тръгват.СССР (уж) освобождава 1/3 от Европа.И ги окупира,плюс Балтика, за 45 години!Западна Европа става мощна и богата.А какво стана с Източна Европа,знаем от първа ръка.

28

Човекът с каската

преди 11 месеца

Относно т.н. Лендлийз, американците, колкото даваха на Сталин, не по малко даваха и на Хитлер. "Опел-Блиц" се произвеждаха за Вермахта благодарение на САЩ, "Форд" имаше значителни инвестиции в Райха, много доставки пристигаха от и през неутралните страни (Испания, Португалия, Швеция, Швейцария), а финансирането идваше главно от САЩ, които печелеха от всичко. Руснаците загубиха във войната над 25 000 000 души, а героичните американци-няма и 400 000. Французите дадоха на Райха над 5000 локомотива.

27

Анонимен

преди 11 месеца

The D Day е известен гей бар :)

26

gg

преди 11 месеца

Битките не се печелят с морал, а с боен дух. morale = боен духmoral = поукаmorals = морал

25

пепи

преди 11 месеца

Изсипвали са войските с хиляди . Отделно от това са владеели небето. Няма голяма разлика с битките покрай Москва или Курск.

24

Допълнение

преди 11 месеца

Демокрацията отрича и семейните ценности. За какъв морал става въпрос ? И когато човек се изправи срещу човека подстрекаван от някой който има жажда за власт и величие, да убие друг човек - къде е моралът? Няма морал в битка. Има само смърт.

23

До 14

преди 11 месеца

Гледал спасяването на редник райън нашия и вече е експерт по военно дело. Я прочети колко са им минимални загубите, сравни със съветските и тохава говори. Ама вие не четете а си измисляте само

22

Анонимен

преди 11 месеца

Първо - Какво е тва "D day" бе? Второ - как така с морал? Превеждате едно към гьотере! Изобшонимате линси на идея, за какво говорите?!

21

БС

преди 11 месеца

Ха, ха. Промити мозъци.

20

Всевишен

преди 11 месеца

Демокрацията отрича моралът. В комунизма има морал. Какво морално има в един експлоататор?

19

Анонимен

преди 11 месеца

"Водят сражения в Европа и Азия и накрая показват на света какво ще стане, яко някой друг се опита да направи нова такава война." - Колконвойни минаха от тогва, където много напомнят за хитлеровите "войни" срещу Белгия, Полша и Францив, дето ги мапкаха за по седмица?

18

Анонимен

преди 11 месеца

Айде дедо припадай.Черните те чакат в казана да ти благодарят.

17

Георги

преди 11 месеца

Слава на американските герои, изкоренили нацизма.

16

Таня

преди 11 месеца

САЩ са с основната роля за спечелването на втората световна. Подмомагат Русия с всякаква техника денонощно. Водят сражения в Европа и Азия и накрая показват на света какво ще стане, яко някой друг се опита да направи нова такава война.

15

До 16

преди 11 месеца

Да ги ударят, ама като знаят какво ще ги удари тях след това, предпочитат да не го правят.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Личи си че вече го тресе старческата деменция. Цялата тая постановка е била сътворена защото ссср са напредвали много бързо, идеята е била да атакуват с толкова много хора, че германците да не успяват да избият всички

13

Анонимен

преди 11 месеца

Дано скоро време руснаците да ги ударят с атома и света да си почине от тия американски кръволоци жадни за пари !