85

Анонимен

преди 1 година

Мащабна акция издирва живия брат Галев. Имало вероятност той да е вкарал Ангел Христов в България. Яко са се филмирали покрай Дерменджиев.

84

аа1820

преди 1 година

Един престъпник влиза мъртъв, ама с фалшив паспорт, друг прокурор издирван излиза с детето, *** без декларация.....Дерменджиев, шамандуро, не ставаааш!

83

Анонимен

преди 1 година

принципно е логично. Така ще бъде погребан тук.

82

Анонимен

преди 1 година

Вече сме готови за Шенген, няма как да не ни приемат.

81

Ханко Брат

преди 1 година

Стига бе браат

80

Слжбите са пробити!

преди 1 година

Абе ясно е,че МВР търси оправдание,ама поне той ли е?

79

Философ

преди 1 година

Щом вътрешния министър си служи с теорията на вероятностите нещата са под контрол гоЕбба . Разграден двор всеки си влиза и излиза с помощта на МВР и само министъра хал хабер си няма. Държава слънце как да не живееш в нея.

78

Анонимен

преди 1 година

И да го намерят тоя дето е издал смъртния акт,ще се окаже че е роднина с Прокурора,а той от своя страна с"тука има,тука няма"ще замаже положението с кал и слама и хоп и"агнето цяло и вълкът сит"Надежда всяка оставете8Тук е държавата на,трите маймуни"не видях,не чух,не знам"(трите власти)Който не вярва да пита Пепи Еврото,ако духът му е още в тялото му,де.

77

Анонимен

преди 1 година

Може да са го пуснали с дрон.

76

Анонимен

преди 1 година

Мафията си има само един закон"омерта"и другите закони не я интересуват.Те са за простосмъртни. Затова простосмъртните ходят по съдилища и пълнят бюджета и джобовете на Съдий, Прокурори, Следователи и адвокати.Чудото е,че мафията е по добре уредена от Държавата,затова и понякога тела се разхождат без дух и дъх през границите.А тези дето спазват омерта,живи и здрави,по невидими пътища,като сенки се озовават в екзотични държави.Може и да не ви се вярва но е фак неоспорим.

75

Анонимен

преди 1 година

Тялото изобщо не е напускало България. А служителя, издал смъртния акт сега да го потърсят от прокоратурата.

74

Анонимен

преди 1 година

До Инспектор Стрезов За да е по-интересно за читателя/слушателя/зрителя/избирателя. Иначе, ще трябва пак да отговарят на въпроса "Да бъде ли преместен паметника на СА?". Поне имат ли идеи през кой граничен пункт е бил "внесен" трупа? Не! Ама нека има и такава версия. Не пречи за общите представи на българина за държавата.

73

Урсула

преди 1 година

Минал е под оградата като талибаните :)))

72

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов панически се чисти от съратници, които днес могат да станат и свидетели. Ще има още много смърт на хора от подземния свят.

71

Хахахаха

преди 1 година

Мъртви и живи влизат и излизат от тази страна както и когато си пожелаят. Тук е някакъв портал към други светове и измерения.

70

Анонимен

преди 1 година

Цирк!! Абсолютен цирк. Дори в Сомалия се смеят на Българските политици. .А в Сомалия дори нямат парламент..ФАКТ!

69

Инспектор Стрезов

преди 1 година

И защо? Какъв е мотива?

68

Илия

преди 1 година

Е тоя министър ме утрепа с лафове....не съм луд, но тия ще ни направят луди....няма аутопсия, но има предварителни данни...божеееее. Да не е смукал соковете му отнякъде и така да е разбрал че не е отровен / примерно /. Преминал е границата вече мъртав и така полицията не е виновна.....Вярно ли сме толкова смахнати или тоя с глиганската си физиономия ни мисли за такива...лелеееее.

67

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Има вероятност Ангел Христов ВЪОБЩЕ ДА НЕ Е НАПУСКАЛ България ...... Ако си спомняте , НИКОЙ не знаеше дали и как са излезли с другия брат Галев когато "изчезнаха" . Сега човека си е умрял и няма смисъл да го крият повече .

66

Анонимен

преди 1 година

А, вероятноста Ангел Ристов да си е жив и здрав и да препича кълки на некой екзотичен остров,това полицията изключва като вариянт, нали?!