13

Анонимен

преди 11 месеца

Санкционната устойчивост на Русия стана пример за Китай

12

Анонимен

преди 11 месеца

Всички ръководители на страните на централна Азия присъстваха на парада на Победата на 9ти май. Една седмица след това всичките тези лидери се събраха в Сиан, древната столица на Китай, на среща със Си Цзипин.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Рано тази сутрин китайски военен кораб и пиндостански разрушител едва не се хакнаха един в друг край остров Тайван.

10

Vol'Jin

преди 11 месеца

Катастрофален за тях. Понякога е нужна катастрофа за да се избегне 500 години шовинистична хегемония.FOR THE HORDEEEEE!!!!!! https://youtu.be/jc4XETqgoyQ

9

Анонимен

преди 11 месеца

"Видяхме обаче, че реално армията и не става" -------------------------------------------------- Точно това бе целта. Точно това трябваше да видите. Щом настъпи нужният момент, Червената Армия ще си освободи двете ръце и единия крак, които в момента са вързани зад гърба й.

8

Точно

преди 11 месеца

"Китай протегна ръка и издърпа ухото на Анемичния Дърт САЩ.Такива номера като на ЕС , не минават на тази Държава. Дайте да се бием с Русия , ама Мъжете и Децата на ЕС да загиват на Фронта , в името на Печалби от Оръжия и вдигането на Пенсиите на САЩ и ПОЛША Пенсионери . Айде Няма Нужда ."

7

следвамехронологията

преди 11 месеца

Този сериозен мъж съвсем скоро бе в Москва и козирува лично на Президента Путин. Конфликтът между КНР и САЩ е абсолютно сигурен. Въпросът е кога? Не случайно Пиндостан създаде AUCUS и разпростря отан до тихоокеанската зона. Пиндостан желае да е изключителен едноличен господар на света, а усилващите се Русия и Китай му бъркат сметките.

6

Анонимен

преди 11 месеца

. . . Остин разкритикува вчера Китай за това, че отказва да води преговори на ниво отбранителни ведомства и въоръжени сили, което според Остин пречи на преодоляването на различията между двете държави. . . . . Да вземат от примера на България - 600 милиона китайци в Китай и 400 милиона разпръснати по света и без селско стопанство с внос на домати и без икономика и подбора на кадрите във ведомствата от САЩ! Може и още но на първо това засега стига! Научна фантастика - том I

5

Анонимен

преди 11 месеца

Китай изчака да види как ще тръгнат нещата в Украйна и бързо усетиха на къде духа вятъра

4

Прав е тоя жълтур!

преди 11 месеца

Предстои катастрофален конфликт, при който жълтите при.мати ще изчезнат от лицето на Земята. Космическа Америка е непобедима...

3

ПОДКРЕПА

преди 11 месеца

Китай протегна ръка , и издърпа ухото на Анемичния Дърт САЩ .Такива номера като на ЕС , не минават на тази Държава .Дайте да се бием с Русия , ама Мъжете и Децата на ЕС да загиват на Фронта , в името на Печалби от Оръжия и вдигането на Пенсиите на САЩ и ПОЛША Пенсионери . Айде Няма Нужда .

2

Пффф

преди 11 месеца

Китай ще бъде попиляна. Няма никакъв военен капацитет да воюва срещу САЩ. Единствената държава, която се смяташе, че може да се изправи срещу САЩ е Русия. Видяхме обаче, че реално армията и не става, а Китай във военно отношение е много по-слаба от Русия.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Просто бомбардирайте китайците с тонове вилици и лъжици и ще настане пълна катастрофа, като се научат как да ги използват.