31

Браво!

преди 1 година

Това е човек, който устоява национални интереси! И заслужава.

30

Коцето

преди 1 година

А в България 90%.

29

Бах мама му.

преди 1 година

Нали уж Русия скъса със комунизма и са демокрация ? Защо искат да унищожат демокрацията ?

28

Анонимен

преди 1 година

Аз лично искрено вярвам че 95% от българите в България подкрепят съветската Копейка ама само аз го вярвам като червен шизофреник с пионерска връзка и алени килоти.

27

Митев

преди 1 година

Само 80%?! КГБ спи!!! Трябва да са поне 120%!!! "Работайте , Товаришчи"!!!

26

ОВчу

преди 1 година

Абе не е баш тъй..., който знае руски и сърфира из форумите го знае, а и по време на война никой не сменя "коня". Има скрито недоволство в Русия срещу Путин заради обкръжението му от олигарси-чиновници които влияят негативно на вземането на правилни решения, особено когато "Запада" открито е взел курс срещу пълната дезинтеграция на Русия, на "карта" е поставено - всичко или нищо!

25

\m/

преди 1 година

Слаба работа, пълничкото момче в Северна Корея има 99.9% от народната любов :)

24

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН е най-велият президент за всички времена и народи ! Започна с минус 300 дъълг пред МВф ! СПРЯ ВОЙНАТА НА НАТО В ЧЕЧНЯ !!! Хората не прлусчаваха заплати , нямаше храна а всичко в изобилие и заплата на шофьора е около 100 000 и кусур рубли толклва взимат и тези който разнасят бургери , пици и храна от магазите ! Въстионови хиляди предпиятия и селско стопанство !Изнасът всички видове месо без телешко и говеждо !! а как в българинистан

23

Анонимен

преди 1 година

А повече от 80 % от американците вярват, че байдън отново ще се спъне.....В момента голяма част от афро-американците проклинат деня в който гласуваха за спящия Джо и ще оправят грешката при следващото гласуване като гласуват за Тръмп.

22

Име

преди 1 година

Само 80%? Вие трябва да се шегувате, трябва да са поне 95%.

21

Анонимен

преди 1 година

Леле ,а Зеленски на 1000процента украинците му имат доверие )

20

Тошо

преди 1 година

80% доверие, браво ..не са наивни братушките!Все пак има едни 20% които имат .....критично мислене!И мислят за братския украинки народ!

19

АнонимеН

преди 1 година

СМЕЕ ЛИ НЯКОЙ В МОРДОРСКОВИЯ ДА КАЖЕ, ЧЕ НЕХАРЕСВА ***! ВЕДНАГА В ЗАТВОРА ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА :D

18

Анонимен

преди 1 година

Да, да, имат 80% заради закона който гласи че може да прекараш 15 години в дранголника ако не си съгласен със специалната операция в Украйна! Тия Съветски методи са ни много добре познати! Само който не е живял под шумкарията на Янко Шумкаря от Правец не може да схване този печален момент!

17

Анонимен

преди 1 година

А повече от 80 % от американците вярват, че байдън отново ще се спъне....

16

Вин

преди 1 година

Народите не са невинни, те са съучастници в престъпнията на избраната и поддържана от тях власт! Та, след войната да няма - въх, ама ний не знаехме, какво се случва! Ще страдат дълго, веселите години по скъпарските курорти, дестинации, хайлайф приеми свършиха!

15

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, в коя нормална държава се плаща за 1дете 10 000 лева, за 2ро дете 18 000лв и за 3-то земя подарък !!Въпрос къде ? Никъдеее!! Дерзайте за самотни майки има помощи 10 пъти повече от тея в България !! Който не вярва да види !!

14

Анонимен

преди 1 година

При нас също е тъй, нищо че Путин мрази България :)))

13

Анонимен

преди 1 година

До XA XA XA от мър ша това се и очаква -помия да ви има !!!

12

До XA XA XA

преди 1 година

И аз. Но по-интересното е какво им се е случило на 20-те %...