77

Анонимен

преди 1 година

Кой е тоя Костадинов? Това непрокопсаната копейка дето го уредиха от ГЕРБ за музйчето ли? Или дето е против еврото ама си направи къща с евросредства? Или дето бяха против ваксините след като се бяха ваксинирали? Тоя непрокопсаник ли?

76

Анонимен

преди 1 година

Искаме мач бялата риза срещу цончо. Те са от една партия, *** нищо.. Тоя гел нема шанс

75

Крум Панов

преди 1 година

Този господин вече няма хемороиди ,,, взаимно си ги почистват в Продължаваме Подмяната ....и да се знае ,че който има различно мнение от Не България ,ПП,посолствата и изрича некоя друга истина е Путинист ,Кумонист и тн ...... неможе да има друга истина освен тяхната .... демокрация

74

Прасчо

преди 1 година

Мама още държи тотото

73

Анонимен

преди 1 година

Понеже посяхте вятър, затова ще пожънете вихрушка;няма узряло жито, израсналото няма да даде брашно;а ако даде, чужденците ще го погълнат.

72

Анонимен

преди 1 година

"Христо Петров, по-добре познат като Ицо Хазарта" -- това е една бъдеща жертва, едно нагло насекомо, което иска да ни пие от кръвта и не прави сметка колко лесно ще го смачкаме. Какво означава "нормална европейска държава" ? -- опростаченото булгарче не може да обясни. Може би иска да помагаме на сащ в неоколониалната им война в украйна като доставчици на оръжие и пушечно месо ? Реакциите на европа на преврата и войната в украйна показват много ясно, че европейските държави не са нормални.

71

АлаКарадайъБала

преди 1 година

ала бала Пунта мара тинтири минтири хопа тропа ментаданчо- врабче-сокол- абе то само мушенници в този парламент се събраха!!!

70

този рапАр както е

преди 1 година

обявено в новината ,е толкова начетен колкото и тази медия.Да си прави песнички и да не се занимава с политика .. аман от интересчии

69

Анонимен

преди 1 година

Ти пък от къде се извъди такъв привърженик и защитник на политическата класа, която открито говори за далавери и чистки, бе рапърче?!

68

Анонимен

преди 1 година

Тава с белата риза е позор за нас като нация

67

Анонимен

преди 1 година

Хан Крум. Къде си, дай да се видим инда те вразумя с една голяма сопа. Дай си адреса...

66

Хахахах

преди 1 година

Ицу Хазартчету отиде в Парламенту - и се оказа че то е най малкото хулиганче там )) А се правеше на блак рапър Tupak -гангста мангста )) Много има да учи в парламенту как се седи и се натиска бутонче зелено и бутонче червено -като маимунка в лаборатория ))хахаха гангста реплика)

65

Анонимен

преди 1 година

Уважаемия г-н Хазарт кога ще напише песен с която да изпере г-н Борисов?

64

Хан Крум

преди 1 година

Всеки който мисли, че насилието не решава проблеми, си заслужава съдбата. Ако толерирате да ви гледат нагло в очите и да ви лъжат, сте си роби. Сопата, вилата и на площада, не селяни а народ!!!

63

Анонимен

преди 1 година

от 69 до 54 Истината боли ли ве, кравар вмирисан? Искаше ти се Костадинов да скочи днес, ама си остана спокоен и безмълвен с ръце в джобовете, докато ония се бутаха и дършаха, краварски умирисник!

62

Анонимен

преди 1 година

и ПП-тата и *** са просто едни измамници, ТОВА Е! еднакво отвратителни са ми и едните и другите

61

Анонимен

преди 1 година

Който сее беззаконие, ще пожъне беда и тоягата ще сложи край на яростта му.

60

Анонимен

преди 1 година

до 54 Кравар вмирисан, къде видя хулигански прояви днес в парламента от Костадинов? Той беше най-спокойния човек, който наблюдаваше блъсканицата отсрани с безизразно изражение и ръце в джобовете, смееешник краварски!

59

12345

преди 1 година

*** в действие! Да си взимат багажа и марш в Русията, там е пълно с такива откачалки! Тука е Европа,не могат да се впишат в обстановката!

58

ДжО1984

преди 1 година

Когато, една "мека китка", те нарече "мека китка", трябва "буквално" да му покажеш колко ти е мека китката!!! Това е въпрос на достойнство, а не на евроатлантически ценности!!!