53

Анонимен

преди 11 месеца

днес същите фашисти правят същото в Украйна!

52

Моралистите

преди 11 месеца

караварофилчета - какво е различното от биолабораториите покрай Русия в наше време?

51

не се е променило

преди 11 месеца

САЩ прикриват доказателствата за ужасяващите експерименти и тайно предоставят на много от ръководителите на Подразделение 731 имунитет срещу съдебно преследване за военни престъпления в замяна на техните изследвания. - КАКВО ЩЕ КАЖАТ американофилчетата?

50

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 53 - За храната ти отговориха други по-долу. Но относно това дали обувките са предназначени за типично нашенските форми на краката, само ще ти припомня, че повечето български обувки, произвеждани преди 1990 г. бяха ужасно неудобни и дори имаше статия не другаде, а във в. "Работническо дело" относно това, какви сърдечни заболявания предизвиква носенето на неудобни обувки. За беда и днес произвежданите у нас обувки не са с добро качество. Много има да се учим в тази област.

49

Съд и Затвор за

преди 11 месеца

Паскал и червената номенклатура

48

наистинаимаше всичко

преди 11 месеца

До Абе *** кръгъл Бедна ти е фантазията какви холови гарнитури правеха за износ на запад!В магазините изобщо ги нямаше!За такава дадох рушвет 500 лв на заводския склададжия!Това е един пример!И само това ли!?С рушвет всичко се намираше!

47

Анонимен

преди 11 месеца

Сега да плащат компенсации на потомците на погубените при тези експерименти хора!

46

А.Колев, пасе кози

преди 11 месеца

Прехвалените японци, на които трябвало да се възхищаваме, всъщност са...

45

Ханко Брат

преди 11 месеца

Като не са яли банани навремето затова им е гръмнал бушона сега на дъртите комуноиди

44

Анонимен

преди 11 месеца

Заради такива зверства имаше Народен съд и не само е България.

43

Анонимен

преди 11 месеца

Добре че има банани и всичко. Навремето е нямало банани и вижте колко увредени са старчоците! Логиката говори!

42

Янко Горянина

преди 11 месеца

Да изгърбиме Паскал и червената номенклатура

41

върви обяснявай

преди 11 месеца

Ами който го може сега,го можеше и тогава!И обратното!:))

40

Анонимен

преди 11 месеца

Дъртите купуват само Клевър и промоции после реват, че качеството било ниско. Има ниско качество, другари, но по-ниско качество е вашето бюджетиране. Кашкавала за 10 лева килото е с примеси за да могат да си го позволят и хората с малко пари. Мислете бе! Комунизма ви е увредил тотално.

39

ДиБ ЯнкошумкаратиДиБ

преди 11 месеца

До 51 Гонориш като дърт Янкошумкар.Заради комунизма държавата е на нивото на някои по изостанали африкански държави ама те там диаманти копаят имат и кой са им работи та ще се оправят.А тук какво целият бизнес е в ръцете на комунистите защото немате сметанка у главите.И само експлоатация и пак те да са над хората.Ее до кога така.Баста!

38

Анонимен

преди 11 месеца

Всичко си имаше преди 1989 година в България. След 1989 година има проблем с имането. Гледаш лъскави опаковки, но съдържанието не струва. От десетки години не съм ял истинско, сирене, кашкавал, кисело мляко, домати и т.н. Даже обувките след 1989 година ги правят не за българския крак, а за италианския и френския крак, което води до увреждания на краката, но какво ли знаете.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Китайците са ***, японците доста са ги били :)))

36

говориш глупости

преди 11 месеца

До Анонимен 45 Точно сега е райско време!Има всичко,в магазините има от пиле мляко,квот се сетиш!Иска се само да бачкаш и да ти щрака сметанката!Парите се търкалят по улиците,само трябва да ги вземеш!А за това се иска пипе!

35

Анонимен

преди 11 месеца

Статията е за Японските зверства по времето на 2рата световна война... Пишете по темата Дами, Господа и останалите от неизвестен пол...

34

Анонимен

преди 11 месеца

Другарите се гордеят че били яли банани преди 89-та. Евала другари! Шапка Ви свалям, велики сте!