217

Анонимен

преди 1 година

Кириле, оттегли се и без това, ако управляваш, ще умреш, защото коня ще те изяде, не си желан в страната, защото си мошеник, лъжец, крадец и открадна пари от залъка на българското население! Върви си!

216

Анонимен

преди 1 година

Кириле, вие сте нежелани от всички хора и партии в тази държава и президента Радев не ви иска, казал го е при връчването на мандата и не разбирам защо ви е дал мандата, не сте желани в страната изобщо, защото вредите на страната ни и откраднахте милиарди!Вървете си!

215

France PRESS

преди 1 година

Стана НЕМИСЛИМОТО ДОСКОРО В БЪЛГАРИЯ!В малка посткомунистическа България- най- бедния член на ЕС започна небивала МНОГОПЛАСТОВА АКЦИЯ НА ВСИЧКИ ПРОКУРОРИ срещу така-наречения " политически елит"0,както и срещу митични фигури от подземния свят.Ето само някои примери1, Иска се имунитета на лицето Бойко Методиев Борисов заради Делото БАРСЕЛОНА ГЕЙТ =ОБВИНЕНИЕТО Е ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ2.Следващите в списъка са доста депутати от групата на ГЕРБ-двама бивши енергийни министри-Делян Добрев и Теменужка Петкова,двама строителни министри-Петя Аврамова и Николай Нанков, Двама здравни министри-Коц

214

Анонимен

преди 1 година

Падмяната като морален съдник, до къде стигнаха тия които започнаха с лъжи! Нашият европейски път може и без ВАС!

213

ББ

преди 1 година

До Анонименуау...отказал да прави любов с митрофанова ли???

212

ББ

преди 1 година

Подкрепа ПП-ДБ...България цяла вази гледа!!!САЩ и Свободният...членка на Съюзи...България има нужда от подкрепа!!!направете максималното,врага е превзел всичко което може да превземе...освен...Народа!това е тест...докажете,че сте искренни и не рушете съюзи с..."дипломатичност"...в Украйна убиват жени и деца...за власт, луд искащ империя с единият крак в гроба???

211

ББ

преди 1 година

До Анонименкостя...с файтоните платени от пеевски-митрофанова ли ще бесиш хора изразяващи Свободно мнение?с карадЪя ще превземате и нахлувате по турски в Парламента на Българите,България ви чака руски роби!!объркали сте...файтона!

210

Българче

преди 1 година

И на Площадите моля!белким се отъпвем от насилствено натрапваната ни руска квас!

209

ББ

преди 1 година

Подкрепа ПП-ДБ,Българите виждат,че се опитват рашите и обслужващите ги руски ен.ч.ри като решетников да ви вменяват вини,да сте "ВИНОВНИТЕ"отказали да обслужвате решетников и руската агентура,подкрепа и работете за Справедлива и Просперираща България,уважавана и достойна!бъдете Апостоли!!!

208

Един

преди 1 година

Тук е пълно с фенчета на Русия. Като ги питаш какво ви кефи в Русия ще ти кажат че сме братски народи и щото ни е освободила. Ще ги питам какво ни е братското точно и ще почнат да псуват и заплашват. Ще ги питам дали знаят от Освобождението насам Русия колко ни е наредила, пак ще почнат да псуват и заплашват. Ще ми милеят за социализма, а половината не са били родени тогава и знаят само легенди от мама тате и пияниците в квартала. Толкоз за русофенчетата

207

Анонимен

преди 1 година

Я да си се връщате в Молдова и да си подскачате там.

206

ББ

преди 1 година

Българите отново доказаха,че са Големи!!!въпреки цялатя руска пропаганда и натиск от руските ен.ч.ри като радев...излязоха!Излизайте всеки ден,все повече за да убием дявола от расия!да дадем шанс на децата ни!да не срамим Апостола!

205

ББ

преди 1 година

До Анонименуау,кажи го на гАспадаря ти путин!обявил Българите за...вражеска Държава?заплашващ България членка на Нато със...Сармат,ядрена ракета е не е руски сандвич ***!генетично увредените от кгб,убиващи жени и деца за...Власт,правят опити да ви отнемат дадената ви Свобода от...Бог!имащите гънка...и деца...човешко,ще ме разберат...останалото е...грях!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!има Бог!

204

Демократ

преди 1 година

До 243 Нестава така.За да си добре трябва да си го заслужиш.Не да седиш като комунист и да чакаш на готово или пък да вземеш чуждите пари.

203

Анонимен

преди 1 година

Хората в България не са идеалисти и не искат да оправят света и да се борят с неправдите, расизма, хомофобията и други. Ние сме обикновени хорица искащи да си живеят живота на спокойствие, учиш, развиваш се, печелиш, харчиш си парите, размножаваш се и някой дем умираш. Не ни пука за световните проблеми. Ако седнем да мислим целия свят трябва да се метнем от някъде.

202

Анонимен

преди 1 година

В коментарите масово всички се натягат на някоя чужда държава/организация. Не се ли научихте, че интереса на България не е да приемаме евро регулации и да ни казват какво да правим. Интереса е да ограничим корупцията, и с евро парите да си развиваме икономиката. Повече заводи, работни места и прочие. Без социални извращения за да не ни овиснат на врата емигранти и роми като в Германия. Не вярвам, че на младите хора тук им пука за идеалите на ЕС!!!

201

Анонимен

преди 1 година

Интелигенцията иска ниски цени, борба с картелите, и да не вдигат данъците!!! Никой не ви мисли по цял ден отношенията със САЩ и Русия и надлъгването на кой ще правите кавали. Хората искат да живеят добре, да не ги пращат на фронта, да печелят и да харчат парите за каквото искат. Да ходят на почивки. Да ядат хубава храна. Да отгледат деца. Не да им взимат повечето с данъци и да ги цедят по какъв ли не начин за да мизерстват. Света е сурово място!!! България на българите, не чужденците!!!

200

Анонимен

преди 1 година

Гадни леваци, ходете да смучете имагинерния на Маркс дето е измислил тъпия в комунизъм и после отидете на фронта да се биете, няма значение за кого. Важното е да не се върнете.

199

Анонимен

преди 1 година

Хаха, защо който мрази ПП да е за Възраждане. Забрави ли, че истинската дясна партия е Герб? Всички други са леви.

198

Киро Ленин

преди 1 година

До 232. Ее ти си една много груба руска сф и ня така ли са те учили Путин и Пригожин в руската баня.