15

Анонимен

преди 11 месеца

а Бойко Кюлчето?

14

Анонимен

преди 11 месеца

Просто ситуацията е такава, че всеки е бил с всеки, а сега всеки е срещу всеки. Ужасни неща стават навсякъде. Няма чист. Всеки държи накой с нещо. Интересно, но никой не протестира????

13

81

преди 11 месеца

Да, той вас ще чака да го арестувате.Знаел е поне ден по-рано с тази пробита съдебна система.

12

МВР

преди 11 месеца

Едно блестящо нищонеправене!

11

Хемус

преди 11 месеца

Довечера ще се обяснява на някоя мисирка,че незнаел,че го издирват и е в Дубай или Турция,по-голяма нужда

10

Анонимен

преди 11 месеца

Прокартурата замрази делото за Петь Еврото.Прокартурата увери, че делото за Петь Еврото не е на трупчета.Прокартурата продължи делото за Петь Еврото.Прокартурата замрази делото за Петь Еврото.Прокартурата увери, че делото за Петь Еврото не е на трупчета.Прокартурата продължи делото за Петь Еврото.И така още няколко пъти :)

9

хаха

преди 11 месеца

Ми , че то в София, в някой заведения се влиза само с бяла карта, и заведенията са под земята. И влизат само хора избранници не случайни !

8

Анонимен

преди 11 месеца

Престъпно протеже е този....До есента ще се избият помежду си, което е добре за обикновените хора.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко Борисов няма как да излезе от политиката, ако няма влияние и не дърпа задкулисно конците, както прави това Доган. Ако Борисов излезе от политиката, има шанс или да бъде физически ликвидиран, или да бъде осъден. За него нещата са въпрос на живот и см ърт. За него това е проблем. Друг е проблемът в това, че хората допускат той да бъде избиран. Ето защо на тези хора им е важно да управляват година, година и половина.

6

Анонимен

преди 11 месеца

под ресторанта са открити множество подземни изходи - нормален човек дали ще прокопае 10 подземни тунела под офиса си като къртица???

5

Анонимен

преди 11 месеца

По тая логика викайте на Борисов-Еврото.

4

Анонимен

преди 11 месеца

всички помним седемте джуджета на края ще го изкарат спасител еврото.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Пепи Еврото е поредната икона в стената на мутро-гербаджийската интелигенция.ГЕРБ (доколкото може изобщо да се говори изобщо за самостоятеле субект извън опеката на ДПС, защото това е под въпросителна) си има Никола Филчев, Недялко Недялков, Мишо Константинов, Петьо Блъсков, Тома Биков, Иван Стамболов - Сульото и сега, новите звезди в гербавата галактика - Пепи Еврото и обаятелната му със своя интелект съпруга.

2

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 11 месеца

Братя , има броени часове до Започване на НАРОДНИЯ СЪД! Ще се проведе в всеки един град, село в България! Не ви е нужно оръжие като на американските окупатори , нужно е да направите това което направиха предците ви , всеки нож всяка Сабя всяка брадва и остър предмет е достатъчен, не се занимавайте с пленяване - директно убивайте националните предатели , политици, кметове , наместници!!!!След това ще запалим всички бази на фащ в България включително и онази канадската която краде златото ни!!!

1

Анонимен

преди 11 месеца

В това заведение Келапи ходят само мутри.