14

Анонимен

преди 11 месеца

Таварищ Кожегетович, а така наречената СВО не е ли чиста проба терористична война с елементи на геноцид? Защо нападенията с дронове на Москва да са тероризъм, а нападеният с дронове и руски ракети в Украйна да наричаме освобождение на Украйна? Каква е логиката? Или на имперска Русия по дефиниция всичко и е позволено?

13

sherlock

преди 11 месеца

Редакцията, вменяеми ли сте????

12

ZZ

преди 11 месеца

Айде бе кога ще е тая контраофф? Може би на 22 юни, по аналогия с Вермахта? Кой знае. Ама за разлика от Вермахта тая ще е тотал щета и пълно фиаско.

11

2

преди 11 месеца

Тази формулировка звучи може би за първи път. Информация за засегнатия обект не се дава, но с него се свързва вчерашната атака на БПЛА срещу Москва. Врагът си отмъщава."

10

1

преди 11 месеца

На Угледарския участък се активизираха наземните боеве. Руските войски, подкрепени от артилерия, атакуват в посока Болшая Новоселка. Няколко важни магистрали минават през това селище наведнъж. На свой ред фашистката гмеж в югозападната част на Николските дачи принуди частите на ВС на РФ да отстъпят през река Кашлагач. Военният комисар Евгений Поддубни пише: "Кремъл съобщи за неделен удар по един от центровете за вземане на решения в Украйна. Тази формулировка звучи може би за първи път. Информация за засегнатия обект не се дава, но с него се свързва вчерашната атака на БПЛА срещу Москва. Врагъ

9

Анонимен

преди 11 месеца

Бахмут и околностите. Подразделенията на ВС на РФ, заменящи отрядите на ЧВК Вагнер на територията на Бахмут, укрепват отбранителните си позиции. Фашистката гмеж периодично обстрелват Бахмут и се опитват да атакуват по фланговете. Съобщава се, че руските войски успешно са атакували позициите на фашистката гмеж в Хромово (на северозапад), а гмежта са напреднали леко в района на Клещеевка (на югозапад). Сватово - Кременная. Подразделенията на ВС на РФ постепенно засилват контрола върху позиции в района на Масютовка. Войниците на руската армия продължават да щурмуват Белогоровка, обкръжавайки craH

8

абе

преди 11 месеца

сега пък запада на русия ли доставя оръжие!....на братушките не им трябват западните трошки! да лъжете, да лъжете, объркахте заглавието!

7

.

преди 11 месеца

Не разбирам ситуацията. Война а футболното им първенство на Украйна продължава.

6

Сержант

преди 11 месеца

На вас, като ви доставяха оръжие за милиарди през ВСВ, защо не ревахте?

5

Анонимен

преди 11 месеца

Шашнах се от заглавието!:))))

4

Анонимен

преди 11 месеца

Щайгaта толкова ли се е притеснил, че да се изказва в 3 часа посред нощ? А?

3

Анонимен

преди 11 месеца

Русия следи маршрутите на доставките на оръжия и екипировка за Украйна и нанася удари по складовете за съсредоточаване на колективнозападните армагани. От последното: край Хмелницки бе ликвидирана военно-въздушна база с доставени наглобритански ракети Storm Shadow адаптирани под Су-24. В пристанището в Одеса бе ликвидиран обект с оръжия, дронове. По този начин Русия извършва демилитаризация на целия отан.

2

Войн

преди 11 месеца

Трупането на оръжия не е с цел музейни експонати, а с цел трошене на руски чутури. Дроновете са само прелюдия към нещо много сериозно.

1

Чугунолеяр

преди 11 месеца

Естествено, че Западът ще помага на държава нападната от фашизирани елементи в управлението на екс-СеСеСеРе.