146

Анонимен

преди 1 година

От сека Кирка слдкарски шербет и гел некапят

145

Гаро Мафиян

преди 1 година

Парапета не е парапет ,а метафора за попутване по стълбицата на кариерата в политиката.

144

Анонимен

преди 1 година

От секо дрЪво парапет нестава!

143

Неваляшка

преди 1 година

До д-р Спок:***, *** що тъй бря. "Генерал", "най-добрия"... Ми нали знайм колку струват "гиниралити" в БНА. Пък за "най-добрия", ще имаш да земаш. Деса ако не и беше дал безплатно жилище, и тя нямаше да му пусне.....

142

Неваляшка

преди 1 година

ММММ... Ми кат го чу, ко напрай, ***, ***? Или като "синхронизирате с посолствата", сичко наред, пък като слугувате на Радев, който е "синхроноъиран с Рашетников", пак сичко наред. Аман от безпринципни и продажни опортюнисти. Марш при тати да ти даде пари за друго образование, че както изглежда като юрист или политик не ставаш.

141

До Пленарна Паника

преди 1 година

Резултатите са показали че са лепнали масовка ванерическа срамна болест на системния нетипично полов раьйон,УНГ-тата, което в първия си стадий се изразява че У-нечуват, Н-носове сополи с лигав дъх и вискозитет откапят и Г-гонорейно гърло от сливиците до предните грони лицеви срамни устни от където УНГтената триперна гонорея по хранопровода и трахеята се наместила в белите дробове, стомаха, бъбреците и като тении са показали ръчичките и глявичките си от уринносерния трак напишкогъзовия уродоид

140

Анонимен

преди 1 година

Защо всички се правят на ощипани? Как можеш да управляваш държава, без да имаш доверие на службите т.е. директорите им да са "твои" хора? Който и да управлява, първо трябва да направи това - да сложи сигурни хора на тези позиции. Именно затова не виждам какво странно има в това, че Радев е сложил негови хора (доста служебни се изредиха) и също какво е странното, че ПП коментират, че ще направят същото. Никой в записа не твърди, че посолствата ще ги назначават, но щом вярвате на тро_лове... :)

139

Еххх

преди 1 година

Тоя *** може правишно да бърше само парапети.Ай скрии са *** офцо .Президента трябваше да ги заплюе и да ги изгони.

138

Анонимен

преди 1 година

Интересно момче или момиче ще е? Или от новия модел?

137

ponti

преди 1 година

Душичка мамина, сладка. Коги чича ти е летел с изтребиля ти си срала в памперса. Тръгнала да...мъдрува. Я натрий се у парапето докле довтаса Кико да ти обере мъзгата момина и се не занимавай с това де ти не е!

136

Анонимен

преди 1 година

Тази е много грозна, братовчед!

135

ПроСоТо

преди 1 година

тая къде научи толкова много за "Службите" ?..-В забавачката?

134

МУСТАКАТА И КОКОЛАТА

преди 1 година

ТЪПО БЕЗДАРНО ВЕЩЕСТВО НЕ СТАВАШ И ЗА ЧИСТАЧКА ЗАТОВА НЕ МРЪНКАЙ

133

Анонимен

преди 1 година

Уффф, аман от тая палка на барабан, мине не мине и току думне поредната глупост!

132

Анонимен

преди 1 година

Гумен Гадев е лъжец и руско недоразумение

131

Хан Тервел

преди 1 година

Лено,Лено .....вземи прочети чл.106 и чл.107от Хартата на ООН и ще видиш че Русия като страна победител има право на военни операции в определени страни ако там има опити за връщане на фашизма. В тази група освен Германия е и Украйна!!!!!Затова именно е формулировката "спец.военна операция по денацификация" За разлика от теб руснаците са правно и политически грамотни!

130

д-р Спок

преди 1 година

Ленче, като искаш да коментираш президента, преди това да си измиеш зъбите и да си изчистиш устата! Коментираш генерал и най-добрия летец на България! А такива като тебе в Студентски град има стотици!

129

Анонимен

преди 1 година

всички акони се спазват нема закони за к петков за неговите лъжи лена защитава своя тъпкач

128

Анонимен

преди 1 година

Тая е кандидат за скамейката на новия народен съд

127

Анонимен

преди 1 година

Дс сте чули случайно някой да подслушва БСП, ДПС, ГЕРБ, Президентството? А? Или се лъжа.