13

До 12

преди 1 година

С извинение, но има разлика между възрастна жена и баба Яга.

12

Разбирам защо

преди 1 година

джурнаглистите от всички ТВ търсят и канят забравени мумии да ни отварят очите за нещата от живота.Да,трудна работа е едни и същи(макар и десетки)политолози, анализатори,коментатори,общественици и т.н. непроизводителни плевелни сили да се опитват да произведат важни новини...Но напъващите се планини от тези умотворители раждат само мишки.Да направим извод:сутрешните блокове и тези с коментари не стават за нищо,досаждат и колкото и да ги пускаме с цел да видим промяна-няма,изключваме.

11

До Анонимен 11

преди 1 година

Ти смяташ, че си някакъв Ален Делон ли? И такъв ще си останеш? Я се погледни пак в огледалото! Няма да питам за прякора ти.

10

Анонимен

преди 1 година

Момчета, като си избирате жени, вижте майките им на какво приличат, защото изгората ви ще стане като нея. Ето го типичния пример на снимката, прякорът й едно време беше "Хубавото Наде".

9

Анонимен

преди 1 година

Еврейкккката Нейййнски - Хубавото Наде, дето се разведе с мъжа си, за да се омъжи ЗА........?!?!? За кума си!!!!! Содомммммия брааааат - типично еврейссски навици!

8

Бай Ставри :

преди 1 година

Що не тЪ докараха при мен докато беше млада,сега си вкиснала като каца с кисело зеле през май и не ставаш!

7

Съдията Дред

преди 1 година

Първо , трябва да се премахнат всички имунитети и привилегии на управляващите и депутатите и задължително да се утрои наказанието за престъпления по служба, особено ако има неправомерно изразходвани или откраднати държавни средства ..... ДЪРЖАВНАТА РАБОТА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ НЕПРИВЛЕКАТЕЛНА ЗА ИЗМАМНИЦИ, КРАДЦИ И СХЕМАДЖИИ .... Всичко останало са само празни приказки как сме щели да борим корупциата ... ама сме нямали желание.

6

Анонимен

преди 1 година

Тази женица която остави медиците ни да гният по либийските затвори как има наглостта да се показва?

5

Анонимен

преди 1 година

Наде, Наде...теб навремето те записаха как кроиш некакви схеми, но айде, намерила си любовта в борче, жива и здрава :))) Ами какво да кажем за оназ, дето крала в летището в Полша и е канят за гост по американските въпроси мисирките долни...хахахахаха :)))

4

Гошо

преди 1 година

Наде, какво маце беше, всички те желаеха и мокреха чаршафите само като те видят. И със западните дипломати беше така. Сега си се сбръчкала, това от турнето до Турция ли беше? Турците до колкото съм чувал обичат нещо друго, от другата страна...

3

Анонимен

преди 1 година

Аман от нереализирани филоложки набутани в политиката

2

сигурно

преди 1 година

Ако заработи съдебната система ,затворите няма да могат да поемат политиците само !!!

1

Анонимен

преди 1 година

Вие верно сте егати платените всички медии. Първп Костов, сега тая.