343

Българин

преди 11 месеца

Така ще бъде, докато Украйна е управлявана от фашистко-нацистки режим. Когато стрелят по цивилни в Донецк и дори на руска територия, българските медии ни ги спестявате тези новини.

342

Анонимен

преди 11 месеца

Какви концерни Калашников? Абе цялата Рашка държава вече мирише на тор бе! Кой ще тори американската люцерна, за да дават американските крави повече мляко! Кравар, това звучи гордо! Табурашко, разбираш ли? Или още се гушиш полутопъл между копитата на "мама".

341

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 360 Именно старо натовско оръжие! Лицемерният запад не помага на украинците, а ги използва като пушечно месо срещу руснаците! Скрий се грешнико, само това стига да се разбере колко е *** и злобна душата на един русофоб-фашист, който на всичкото отгоре не желае да защитава лично със своя живот демокрацията и свободата, а използва и залъгва украинеца да се жертва за сатанистите от САЩ, ЕС и НАТО!!!

340

Анонимен

преди 11 месеца

"АК-12 е без аналог в света, краваророби нещастни!!" Знаем, знаем то там на картинка и проект всичко е безаналогово и на практика виждаме 2 ра армия срещу старо натовско оръжие и то дадено на порции

339

Анонимен

преди 11 месеца

Jackson Hinkle - Американски журналист на линия. Когато Русия освобождава нови територии в Украйна, те строят паркове, детски площадки, театри, спортни комплекси и безплатни домове за жителите. Когато Украйна си връща територии, те извършват репресии, жестоко се отнасят(ослепяват, убиват) към гражданите които подкрепят Русия и ги използват в качеството на жив щит.

338

Анонимен

преди 11 месеца

Канали руски князе са основали Киев? Ами те още не са родени, когато Киев е бил вече реалност. Освен прародителят на Табурашко, той си е бил същия ухаещ на нещо си миризливко между краката на кравите.

337

Анонимен

преди 11 месеца

"Концернът Калашников показа АК-12," А за училища, театри, болници нещо да са направили подобрения?!? Не, ами то дивашка работа това е

336

Анонимен

преди 11 месеца

"до 344 Тя украинската пропаганда пък казва, че в Бахмут на всеки един убит украински войник се падали 5 руски убити войници. Тази тъпотия вярваш ли я, кравар, като ще си говорим за пропаганди?" - Ами както ти обясних, че се бият руски затворници и по принцип за атака са ти необходими 3 пъти повече войска от колкото за отбрана то ДА, тази цифра ми се струва по-реална. Ако на теб ти се струва нереално дай ми довод ама не пирожката каза защото той естествено че ще занижава в негов интерес е

335

2

преди 11 месеца

Нов превключвател-предпазител с двустранен ход, който при завъртане контролира задната част, като затваря изреза в капака на приемника. Модернизирана е и дръжката с модифициран дизайн на стойката на контейнера и приклада с възможност за регулиране на компонентите му. Промените доведоха до повишаване на ефективността на автомата, правейки я по-гъвкава. Сега се тества експериментална партида актуализирани автомати AK-12. Завършването е планирано за юни 2023 г.

334

1

преди 11 месеца

Концернът Калашников показа АК-12, който е финализиран, като се вземе предвид опитът от използване по време на специална операция. Актуализации за 2023 г.: Ново дулно устройство с пламегасител с отвори. На него може да се сложи заглушител, който се фиксира с ексцентрик. Руският автомат получи леко обновена мушка, която вероятно ще бъде направена от различен материал. Нов диоптър с три режима за работа: на дистанция на директен изстрел, на дистанция 600 м и за работа при слаба осветеност с увеличена бленда.

333

Анонимен

преди 11 месеца

Лвовски бойци обвиниха командира на бригадата в кражба. Лвовските тероборонисти от 103-та бригада обвиниха командира на бригадата и неговото обкръжение в кражба в особено големи размери. В писмо до Зеленски се съобщава, че от края на миналата година командирите са започнали да събират пари за храна от тероборонистите. Те също имат много въпроси относно облеклото. Наскоро всички недоволни бяха преместени в квартал Двуречная (област Харков). Свидетелите на престъпления търпят големи загуби и скоро няма да остане никой от тях.

332

Анонимен

преди 11 месеца

Киев се отчая поради липсата на войници преди офанзивата. Киев е отчаян как да попълни редиците на украинската армия преди предстоящото настъпление. Това пише в. The Telegraph. "Липси в редиците на въоръжените сили на Украйна поради десетки хиляди загинали на бойното поле", се казва в статията. В статията се пояснява, че въпреки големия брой западна техника и въоръжение, украинската армия не разполага с достатъчно хора.

331

Анонимен

преди 11 месеца

Делата на Русия говорят за какъв режим става дума: чрез периодичните удари срещу Киев войната няма как да се спечели, целта е да се тероризира украинското население, да се съдаде чувство на страх и несигурност. Това е проявление на кремълската военна импотентност. Ако Москва разполагаше с средства, хора и умения, щеше вече да е победила. Тя обаче ги няма и се надява да победи с години упоритост и милиони жертви, разчитайки, че останалият свят и Украйна ще се откажат първи.

330

да

преди 11 месеца

защо не пишете кой е основал Киев - това са руските князе Рюрикови, основали столицата на КИЕВСКА РУСЬ

329

Анонимен

преди 11 месеца

"до 332 Маргарита Симонян е журналист ве, кравар умирисан! Питах те кой руски държавник е казал че Украйна или Киев ще падне за 3 дни, не някаква пиклива руска журналистка!" Ами те до тук го докараха официални лица да не смеят да кажат нищо щото ги е страх. Те още нямат официално обявени целите на СВО, само някакви размити понятия като денацификация и демилитаризация ама кога, как ?? А пък се вижда, че нито едното нито другото върви по план кво да кажат? Естествено че ше го спускат с проксита

328

Анонимен

преди 11 месеца

Маргарита Симонян е рупор в казионната пропаганда бе, Табурашко! Ще се издигнеш ли поне малко над копитата на организма, който те е отходил като консистенция да тор?

327

Анонимен

преди 11 месеца

до 344 Тя украинската пропаганда пък казва, че в Бахмут на всеки един убит украински войник се падали 5 руски убити войници. Тази тъпотия вярваш ли я, кравар, като ще си говорим за пропаганди?

326

Анонимен

преди 11 месеца

"Държавният департамент на САЩ потвърди денацификацията на двама наемници. Неонацистът Едуард Уолтър Уилтън отиде при Бандера - той беше унищожен в района на Артемовск"- Аве копейко, тия глпости ги писа преди месец тука 1:1 дават ви темлейти за копи пейст ли?

325

Анонимен

преди 11 месеца

Какви загуби търпи украинската армия в Бахмут? Това руската пропаганда ли ви го каза? Или ще претендирате, че сте проучили всички мнения, та истината е някъде по средата. По средата между копитата на кравата се намира само Табурашко. Не ни ли го показа вече този Питокьо с миризмата си на кравешко нещо си?

324

Анонимен

преди 11 месеца

до 332 Маргарита Симонян е журналист ве, кравар умирисан! Питах те кой руски държавник е казал че Украйна или Киев ще падне за 3 дни, не някаква пиклива руска журналистка!