199

Васил Ангелов

преди 1 година

Скоро уважаеми дами и господа, ще има надписи по книгите като тия на цигарите: Четенето е вредно за вашето здраве - предизвиква мислене и човешко поведение. Или четенето е второто най-опасно нещо за живота ви след изкуството. Което ми напомня и други случай как бивам подслушван по анонимен сигнал за педофилия и как шест месеца слушали и не намерили нищо ... По анонимен сигнал подаден от педофили дето много им мътя водата

198

Васил Ангелов

преди 1 година

Искате ли да се посмеете малко - Вътрешен одит на МОН или поне така чух води разследване срещу мен за престъпни образователни практики. И подслушвали часовете ми, както и врачанска община и кво намерили : НИЩО. Само качествено свършена работа. Как мойте сигнали не ги отразявате, а чужди да. И то на много виновни лица. Не бе не за първи път съм разследван от вътрешните. Доносчиииев сигурно е решил, че тоя път така ги е обработил че ще мине. И пак не мина....

197

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ако си купила от Германия излиза двойно докато е ако е в бг е доста по-евтино.

196

Урсула

преди 1 година

Каза на Кирил, че трябва да затворите всички тецове , Аеца, оръжие за Украина и да забрани референдума за еврото. еврото трябва да бъде прието, ще ви вземем златния резерв и ставте завинаги роби , няма как Слава Украине!

195

ЕС вони

преди 1 година

И вони, и cмърти! Отвратително! Всички чуха записите, какво повече да говорим, това не са някакви компромати записи без да се знае от къде и кой, това е онлайн конференция, видя се колко струват, то от началото е ясно, но българите по някакви необясними причини си вярваха, че ЕС е нещо добро за тях.

194

Анонимен

преди 1 година

Надеждата ми е в Ердоган!

193

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо са най-голямото зло за България,след Борисов,не може да се подмине неговия десетгодишен принос.Все по-малко хора ще гласуват вече,ще останат само платените,но тях това си ги устройва идеално!

192

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Гавриел тури военния и финансивия министри Магарев и Власилев които са мого опасни за бг.

191

Анонимен

преди 1 година

Купих си кола в Евро! В лева излизаше двойно по-скъпа!

190

да

преди 1 година

тоя долен мошеник ще продаде и България за жълти центове!....айде, кажете че не прецакаха народа на изборите - откъде толкова гласове? заедно с Урус-пия фон Ла-йнян направиха уйдурмата!

189

Анонимен

преди 1 година

Киро позори България.

188

Анонимен

преди 1 година

Редовно правителство може да има само, ако ПП,ДБ предлжат Мария Габриел за премиер, която да посочи експерти за кабинета. В противен случай, трябва да се отиде на избори. След разкритията за манипулиран вот, ПП,ДБ са нелегитимни и не са в позиция да предлагат кабинет.

187

евгени минчев

преди 1 година

Тези палавници какъв контакт са имали ,а у Киро истината да не е имал по.ло.В контакт с урсулата А ми се кълнеше във вечна и искрена любов.Кирчо внимавай душко че тази като си отвори краката хваща веднага.Кире като ти омръзне тази бабка удари една жица

186

Анонимен

преди 1 година

195 Русия се разпада...

185

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Нефта е в рубли. В $ излиза двойно по-скъп.

184

Анонимен

преди 1 година

182 Виждам, че не само ордата на Киро просто не признава българския парламент. Той е законодателен орган, в който депутати, които са представители на българския народ, гласуватфс болшинството, важни за държавата закони и решения.

183

Анонимен

преди 1 година

За 1 година икономиката на ЕС се е свила близо с 10%, обедняването на населението в някои страни е над 20%, за март инфлацията стига до 30%. А как ще бъде след 1 година, с колко ще обеднеят гражданите на ЕС?

182

Анонимен

преди 1 година

Никаква еврозона! Какво ще си правя рублите и рупиите?

181

Анонимен

преди 1 година

Русия ще се бори до пълното постигане на целите на СВО. Западът до изчерпване на ресурсите си. Русия не бърза, времето работи за Русия.

180

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 185. И за какво ти е еврозоната да те питам? Да множиш парите на банкерите ли?