46

Анонимен

преди 11 месеца

Тошко защо не изкара записите на ,,Ало Таньо".Мишо бирата.,,да шефе".Ами колчетата и записите на къщата в БГ Арселона.Колата за милион от една манекенка в Барселона.Зсщо Тошко не се интересува от такива интересни записи.От начало партията на Трифонов не обелва дума за Сараите на Доган и приходите на Пеевски ..Тошко наистина ли е мал* умник с високо самомнение.

45

Анонимен

преди 11 месеца

Хаха:)) Ами за пуканки е сеирът, така си е :)) Прави са хората. И аз си направих пуканки и чета новините. :)) Много е забавно :)

44

Анонимен

преди 11 месеца

Няма да има пари за бебетата на Караджов. Мен ме устройва. Какво е да ядете пуканки? Вместо да маате пържолите по скъпите ресторанти и хотели в света? какво е да почувствате какво принудихте обикновените хора да ядат? Пуканки? Спокойно, осъзнавам че тези са откраднали достъчно пари за си позвляват сладкото от най-сладкото за години напред. Как ни се подиграват с пуканките. Това е обидно.

43

Анонимен

преди 11 месеца

На следващите избори , и пуканки няма да има за вас , ще се кръстите и ще събирате буци !

42

Анонимен

преди 11 месеца

Е много сте у-РИГИНАЛНИ , затова народа ви наказа , от 1-ви , та последни !

41

Анонимен

преди 11 месеца

На следващите избори тези смешници ще отидат на кино. Там пуканките най се ослаждат.

40

Анонимен

преди 11 месеца

А ИТН защо свалиха предишното правителство , а Тошко ????

39

Кой има бал?

преди 11 месеца

Вие гледате кадър от филма "Чалга випуск 2023" в разгара на чалга кулминацията. Заснетите купонджии току що били изслушали някъв запис на който се говори, че "Радо има бал, кой го хванел го е_ал" . :)))))))))))))))))))))

38

Има Такива Негодяи

преди 11 месеца

Парламентарна чалгия освен останалия цирк

37

Lina

преди 11 месеца

Това са си и.тн - една омазана маса, с пуканки, фасове и всичко останало. Един , иначе стандартен ден за драскалата, с тази разлика, че ние им го плащаме със сериозна заплата, която никога не са взимали при чал гар бей.

36

Шоуто на Сливи

преди 11 месеца

а къде е Брокерът Гроздан

35

Анонимен

преди 11 месеца

Е то това са те - паллллячовци - кукли на конци.... Я Тошкко да ми обясни как в изборната неделя до 19.30ч ИТН бяха с процент - процент и малко и на сутринта Воалаааа - фокус Мокус Доганякос и хоп ИТН са с над 4%?!!? Добре че беше чичо Доган- човека видя, че самИ сте голла вода и включи екипите за бързо реагиране(резервните клетки) да гласуват и да ви спасяват-така че слагайте Фесоветте и марш да целувате ръка на Доганн ефенди!!!

34

Анонимен

преди 11 месеца

Слави е проект на дълбоката държава за рушене на държавността.Избран е заради слабостта му към парите И други зависимости.Той ще е фактора след ДПС за рушенето на България.Но те с ДПС са отделни проекти на службите свързани с Москва.Докато не се намесят истински служби с помощта от САЩ България ще потъва.А такива проекти като ,,Възраждане" са само заблуждаващи димки За да отклони вниманието от истинските играчи.Костадинов няма как да знае това .Взети са феновете от ,,Атака" .Прокремълската пар

33

ИмаТакиваНекадърници

преди 11 месеца

Цирковата трупа на "Има Такива Неандерталци" се събра под купола на собствения си цирк за групово селфи за спомен.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Те хубаво си правят веселби и гледат с пуканки, ама народът в скоро време и за пуканки няма да има пари и нещо хич не му е весело. Заливане от смях, ако си бяха свършили работата, а те разсипват държавата и голяма веселба им е явно.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Слави е проект на дълбоката държава за рушене на държавността.Използвани са мотиви за да бъде избран точно той И сега.Гоквмата му популярност И слабостта му по разкоша и парите И други зависимостта най вероятно Той ще е фактора след ДПС за рушенето на България.Но те с ДПС са отделни проекти на службите свързани с Москва.Докато не се намесят истински служби с помощта от САЩ България ще потъва.А такива проекти като ,,Възраждане" са само заблуждаващи димки За да отклони вниманието от истинските иг

30

Диагноза българин

преди 11 месеца

Малкото ДПС е яко в киреча. Нали беше техен кадър. Не им дадоха да усвоят едни пари за наши строителни фирми и бутнаха правителството преди 2 години. Помним, чалгарю.

29

Анонимен

преди 11 месеца

евалата само така, ритайте по кокалчетата мутрите и шарлатаните

28

АКО НЕ БЕ ДОГАН

преди 11 месеца

НЯМАШЕ ДА ПРЕСКОЧАТ БАРИЕРАТА С 0,1 %

27

Анонимен

преди 11 месеца

Кючюк Депесе си прави шоу с пуканки и чалга на наша сметка.