18

И защо ?

преди 1 година

ще плащаме издръжката на окраинците по луксозните хотели? ще им купуваме оръжия? Нека и ние да имаме френския стандарт и тогава евентуално да издържаме тези наглеци.

17

Анонимен

преди 1 година

Има няколко варианта Възраждане или са контролирани от САЩ или само Костадинов е в играта и си играе много добре ролята или са пробити хората около него и ще го разбере по трудния начин или са подкрепени от Руснаците. Но по скоро е първото защото начина е един и същт навсякъде американците контролират двете най големи партии и създават опозиция да обира негативния вот... Просто козяк до сега нямаше да го оставят да си разиграва така коня но техните хора се изчерпаха от ПП и Герб исега идват нови

16

Кидиков

преди 1 година

"За окрайна може, но за окаяните български болници не може!" . Точно така тавариш, болниците си бяха окаяни преди войната, ще си бъдат окаяни и след нея. Защо тогава да не помогнем с някой снаряд на укрите за да строшат по-бързо главата на разбеснялото се кремъслко джудже, което нахлу неканено на чужда територия.

15

селянин

преди 1 година

епа язе съм одил у украйна беше си убаво ееееее какви мацки па бех 70 годин по млад що знаете вие младите

14

Анонимен

преди 1 година

За окрайна може, но за окаяните български болници не може!

13

Газибарев

преди 1 година

Първи ще пратим на фронта да се бият за правата на лгбт онези от протеста дет мятаха червена боя.

12

Ааа

преди 1 година

Народно събрание против народа ,който го набута там.Пратете пък гледайте каква мор ще падне на укропитеци.

11

Б. Томов

преди 1 година

Това за изпращането на военни е партенка на путинските пятоколонници и не знам защо въобще се обсъжда в параламента. Между другото друзя, "унищожената" ДРГ днес отново се появи в белгородско. Напразно квичахте тук че били убити всички за нула време от магучаите путерастки армии.

10

Анонимен

преди 1 година

Корнелия не разбира ли, че така попада в клопката на копейкин и накрая ще остане извън парламента

9

Анонимен

преди 1 година

Какво се случва?! Със заповед 123 от 20 май 2023 на НАТО в България започва мобилизация на 30 000 военниЗаконът за отбраната и въоръжените сили на Република България гласи, че обща или частична мобилизация може да бъде обявена единствено от президента

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, е нас к'во ни бърка турски поток?

7

Бай Илийчо

преди 1 година

А решите ,а пратите наши военни ф Украйна ,А сме да изринали Сите кът фадрома ф.ъ.ш.к.и.и

6

Анонимен

преди 1 година

Дано се запали американската база в българия на тея зложей дето подклаждат народа ни във война ! Янки вън от българските земи !!

5

Анонимен

преди 1 година

Лъже,каза че българският парламент ще гласува евентуално изпращане, но не обясни какво ще стане при изискване на контингент от чуждо командване по силата на приетите през февруари поправки в закона и поставянето на българските въоръжени сили под заповедта на чужди командни центрове.

4

Бай Илийчо

преди 1 година

А решите ,а пратите наши военни ф Украйна ,А сме да изринали Сите кът фадрома ***!

3

Анонимен

преди 1 година

Вчера украинците опитаха да взривят Турски поток , но руснаците ги унищожиха навреме

2

Анонимен

преди 1 година

Нали знаете, че една такава опецария и обучение, не ви дават оръжие докато пристигнете, до бойното поле. Ще ги обучат, след това ще ги стоварят там и ще кажат давайте щото ще загинете.. Никой да не се връзва на тея *** !! България няма място във тази война !! Ние не стреляме по братски народи !!

1

Анонимен

преди 1 година

Не бе не е и ние това народът така казва ама докато стигне до горе развален телефон ще кажат