39

Анонимен

преди 1 година

Те ако са искали до сега да са я взривили тая АЕЦ. Русия в момента е с оголен 3адддник, ако Украйна направи един по-сериозен пробив на руска територия за 48 часа ще стигнат до Кремъл и по пътя няма да има кой да спре украинците. Цялата руска армия е струпана в Бахмут.

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Моат ги накарат да чекат кат суеци пу дупкити 10 години докат изтерясат!"Хе хе, то след 10 години я Има Нова Украйна, я Не.

37

Фактите са си факти

преди 1 година

Денацификация - главния "фашага" Зельо си вее байрака по света;Демилитаризация - ВСУ стана най-добре въоръжената армия в европа;НАТО далеч от русия - Финалндия влезе, а скоро и япония;СВОто ще го решават само професионални военни - 400хил чмобика прекъснаха мирния; си начин на живот и отидоха да гибант за пиздюхин;Санкциите не действат - невиждан бюджете дефицит от 90те насам

36

Анонимен

преди 1 година

Укрите мноо са базикат с ватата! С таа контра ги държат в големо напрежение! Моат ги накарат да чекат кат суеци пу дупкити 10 години докат изтерясат! АААА ХА ХА ХА ХАААААААААА!!! Ъ?

35

Анонимен

преди 1 година

Вовата здраво плющи Укристан от една година насам и няма да спре май хахах.

34

Шефрет

преди 1 година

На мястото на Путин тея бих ги оставил живи,но бих избесил семействата им пред очите им.

33

Анонимен

преди 1 година

Измъкнали са се 5 според кой, според въшливите копейки ли? И въобще защо има измъкнали се? Тия явно нямат вече нито граница нито нищо, влизат излизат, ами ако бяха влезли с батальон до къде щяха да стигнат щом има измъкнали се. Егати излагацията, ама щом за копейките това са си нормални неща...те за тях е нормално тия да ни държат 45г под окупация и да викат,- много добре беше....

32

ЗЕЛЕНСКИ

преди 1 година

КОЙТО МЕ ОБИЧА, СЛАДУР ДА МЕ НАРИЧА! Здравейте братя българи! Ще продължавам да бъда страж и защитник на Европа включително на братския български народ! ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА В СЪСТАВА НА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА! СЛАВА!

31

Анонимен

преди 1 година

Утешавам русофили! Надарен, но внимателен! Атлетичен! Финансово нестабилен! Уютен терен!Дискретност! Бай Сандо убавеца!

30

Анонимен

преди 1 година

Треперете вaтянки! Контролното упражнение почва! Боримечката иде!

29

Анонимен

преди 1 година

Незнам кое кво ама резултатите са ясни.Окупирана 20 процента от Украйна,избягали на Запад 10 милиона укри.Разбита икономика и пълна мизерия в Украйна.Така че фактотв са си факти.

28

Анонимен

преди 1 година

За руснака е по добре да издъхне от бой в Украйна с кeнeф на гърба, отколкото пиян в някоя канавка, удавен в собствената си пoвърня!

27

Анонимен

преди 1 година

Е само това ли успяха да измислят ФСБ, или просто нямаха време за друго защото украинска ракета преди 2 дни удари щаба на ФСБ в Белгород точно по време на заседанието как да отбият атаката на руския корпус воюващ на страната на Украйна. Много от ФеСеБешниците дадоха фира и така и не можаха да отблъснат атаката. Затова от 3 дни руската пропаганда спряга глаголите с частицата ЩЕ.

26

Анонимен

преди 1 година

Горките руснаци, стават потомствени редници от най ниско ниво! Горката Русия, ще се обезлюди! Всъщност Сибир може и без руснаци! А съседите на Русия гледат към Украйна със надежда и стискат палци!

25

Анонимен

преди 1 година

Стига с тея укродиверсанти.Интересува ме какео стана с контраофанзивата която започна днеска защо се мълчи по въпроса.Или вече е завършила набързо.

24

Анонимен

преди 1 година

Фанали са ми оная работа. Те ако искаха да атакуват нещо да са го направили. Всички видяхме как всеки може да вилнее на руска територия и да се прибере обратно

23

Анонимен

преди 1 година

Това е бъдещето на Русия днес диверсанти утре руски терористи.

22

е и?

преди 1 година

каквото повикало, таково се обадило. който сее вятър, жъне бури. ще гърмят руснаци още десетилетия. още нищо не е започнало. те първа ще страдат. украинците ще отмъщават дълго. поколемния наред.

21

С

преди 1 година

Надя

20

Казах

преди 1 година

Ти НЕ не ни използвай