89

Анонимен

преди 1 година

До Държавен Департамент__ МАКЕДОНИЯ ЛЮБОВ МОЯ, ЗЕМЯ НА ДЕДОВЦИТЕ МИ ФИЛИП И АЛЕКСАНДЪР,КОГА КЕ МИ Я ВРАТИТЕ?...

88

Анонимен

преди 1 година

Нали затова направихте бг илюминати войната на буквите, това се готви от нато

87

Бай Дрън

преди 1 година

Писмеността е наша, обща. Няма какво да я делим. Странно, че Сърбия, защитницата на Македония, рядко ползва кирилица :) Тогава какви братя са им македонците, хаха. Та те са ги отрязали тотално.

86

до 12

преди 1 година

ами Солун е бил в България бе любопитко !

85

Анонимен

преди 1 година

Мен по ме интересува кой създаде,, сливовицата". Май не са,, Кирил и Методий и брат му"

84

Държавен Департамент

преди 1 година

България репресира Великата и древна Северна Македония! Ако бугарите не приемат безусловно всички искания на нашия съюзник, колонията в която живеят под наем ще бъде демократизирана на бърза ръка от нас!

83

Анонимен

преди 1 година

МАКЕДОНИЯ ЛЮБОВ МОЯ, ЗЕМЯ НА ПРАДЯДОВЦИТЕ МИ ФИЛИП И АЛЕКСАНДЪР!... КОГА КЕ МИ Я ВРАТИТЕ?...

82

Анонимен

преди 1 година

КВО МЕ ГЛЕДАТЕ КАТО ВОЛОВЕ БЕЕ-ЕЕ, МУУ-УУ!!...

81

Отговор

преди 1 година

Сат'ен-чо, че ти откога разбра как си говорят воловете? Сигурно и те нямат "звателен" падеж? А дали сме образовани, за това се иска и малко акъл за да се разбере! Не се напъвай!

80

Анонимен

преди 1 година

никога там не е имало държава македония.Че никога преди 1991 там не е имало македонски царе министри учени политици.История македонска няма -----///------ Какво като не е имало, нали сега има?

79

Сата НАТО

преди 1 година

Понеже са много убразовани бугарите, затова се отказват масово от звателния падеж и си говорат като на волове. И това се счита за някакъв прогрес. Тапигьози...

78

Герб - младеж

преди 1 година

Яяя, Ремса се е възродил, че и претенции има! Къде им е явочната квартира, в Скопие ли. Ако арестуват Боку ще правим заедно с тях революцията

77

Анонимен

преди 1 година

. Тази държавица е толкова отровена идеологически от сръбските интереси. Че е превърната във враг на братската им останала част на българия Тракия и мизия.Да не се самозалъгват политиците че там е възможно промяна Това ще означава че те трябва да приемат истината. Че СМ е българска област че там се говори старобългарски от 19 век със добавен сръбски . Че никога там не е имало държава македония.Че никога преди 1991 там не е имало македонски царе министри учени политици.История македонска няма

76

NOTHING SURPRISING

преди 1 година

НАПЪНИТЕ НА МАКЕТАТА СА КАТО НАПЪНИТЕ НА СТРАЖЕВОТО КУЧЕНЦЕ ДЕТО СЕ ПРАЗНЕШЕ ВЪРХУ ОБУВКИТЕ МИ !!...

75

Анонимен

преди 1 година

До 85Глаголицата създадена от братята Кирил и Методий се ползва в Хърватска масово до 17 век /////Това не е вярно, глаголицата никога не е била първа азбука в Хърватско, там са на латиница от още преди 9 век след това глаголицата има слабо разпространение, както и кирилицата. В някой манастири успява да се наложи, но постепенно и от там е изхвърлена в 19 век.

74

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Половината...образован свят пише на Кирилица,другата половина на Китайски. Честит Празник братя българи!

73

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли професорът е едно от новоизлюпените хотелиерчета? Отново на държавната издръжка. Източило държавната хазна, купило си хотел и отново на държавната хазна на издържанка?

72

Анонимен

преди 1 година

Овчаров гербаджийска комунистическа мутра. Стига сте настройвали хората едни срещу други. Агенти на чужди посолства, всички знаем на кои. България и Македония са един народ. Потомци на създателите на българската азбука са и двата народа, защото са един народ преди всичко в две държави.

71

Реал

преди 1 година

Г-Н ОВЧАРОВ ЧЕСТИТ НОВ МЕРЦЕДЕС 90000 ЕВРО И НОВ ХОТЕЛ

70

Анонимен

преди 1 година

"Глаголица" и "Кирилица" има ли разлика, от кои, къде и кога са създадени ?