16

Ха

преди 11 месеца

Само Габриел в следващото правителство на ПП , и то при спечелени избори на герб , това ли е перфектно изиграни карти ...тиквата го наведоха и то повече от три пъти , а някой беше казал че до три пъти *** дерасне се става !

15

Анонимен

преди 11 месеца

Напротив - Бойко е по-силен отвсякога! От партия, която я изчегъртваха, сега ГЕРБ отново участва в определяне на дневния ред в държавата. Другите лидери на партии само могат да се учат от Борисов.

14

Гошо...Тъпото

преди 11 месеца

Боко е най...големият политик сред...футболистите и най...големият футболист сред...политиците. Вчера го ...етох в книгата на Гинес,няма...майтап.

13

Топката

преди 11 месеца

Борисов играе само с кюлчета. Купи си нова коалиция. А тоя ще стои и плямпа.

12

Бизнесмен с Ауди

преди 11 месеца

Съвсем нормално си изигра картите. Като има разногласия между бизнесмени със скъпи коли, трябва да се отиде на хубаво място, на Малдивите например, с млади секретарки и чилийско вино, говори се и все се намира някакво такова ротационно решение. Аз всяка седмица го правя с някой приятел със скъпа кола, дори и да нямаме разногласия.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Нидалчо е платен трубадур на ГЕРБ. Всяка песен му се заплаща с нашите пари от държавната субсидия.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Падне ли Денко, Възраждане става първа сила и край и за Лойка бита карта.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Борисов е от стара коза яре, но този път се наигра, толкова наведен не е бил никога.

8

Анонимен

преди 11 месеца

А бе добре стана. Време беше да се приключи със служебните правителства на Радев. А пък най ме кефи сърдитата физиономия на КостЯ, който много се надяваше на избори.

7

мак

преди 11 месеца

Човече, това не е гениалност, а страхливост. банкянския като бе на власт имаше спокойствие, всичко в негови и на герб ръце, 1 ковид криза, рахат. Падна и започна-това онова трябва да се прави, пп не стават, но той защо не го направи когато управляваше. .рачеше по опоненти и дотам. Сега се отдръпна, щото не може да изведе България от кризи, толкова е можещ и гениален. тарикат страхлив.

6

Център

преди 11 месеца

Какъв отчайващ коментар! Това, ако е успех, каква ще да беше загубата?

5

Гошо

преди 11 месеца

Кой му дава поле на изява на този мазен агент на ДС?!? ПР на Трактора и Гоце, политическа шaврaнтия сменил всички възможни партии и откакто синчето му е в ГЕРБ - главен блюдолизец на Боко. Жалко същество...

4

Бойко Борисов

преди 11 месеца

Давам частни уроци по политика, 200 лева и фелацио на час.

3

toti

преди 11 месеца

Борисов му подложиха динена *** бе Арменец,май и ти нищо не си разбрал от Българските фокуси........бегай си играй с Еврейчетата...

2

факт

преди 11 месеца

Борисов за това е най успешния политик , знае кога и как .

1

До БАНко

преди 11 месеца

Пак ли звездите ти говорят?