104

G.I. Joe

преди 1 година

Надяваше се да има пак избори и да вземе повече гласове мошенника руски :)

103

Анонимен

преди 1 година

Тече изтребление на народите от Източна Европа с цел териториите да се заселят с неудобните бежанци.

102

Анонимен

преди 1 година

Подлежат на мобилизация в България мъже от 35 до 55г възраст, ако не се изхитрят и не увеличат възрастта предвид увеличението на пенсионната възраст. ЮДЕИТЕ ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА Я НЯМА ДО 2050Г! В КАПАНА СМЕ! Турция влиза у нас, ако ние откажем да пратим войска на Източния фронт.

101

Анонимен

преди 1 година

Как Костадинов ще спре мобилизацията на 30 хиляди българи, което иска НАТО от нас?! КАК?!

100

Мхм

преди 1 година

Този руски продажник. Няма шанс да гласувам за него.

99

Анонимен

преди 1 година

За възбуждане .... Никога !!!

98

Анонимен

преди 1 година

Импийчмънт и забрана на Възраждане! БСП, няма нужда, Крюела я унищожи!

97

Анонимен

преди 1 година

Коце вярно,че ни плъзнаха,ама как да пуснем глас за теб бе братче с тия крайни идеи които ни даваш насреща,вън от ЕС,и вън от НАТО,та къде ще ходим после ако вземеш,че прокараш тия свои решения?

96

Анонимен

преди 1 година

Сега като ги свалят другите партии гласувам за тебе коцеТия пичове от - пп ме измамиха страхотно - долу герб и накрая само те ги подкрепиха за кабинет

95

Тъпанар

преди 1 година

След като 2 дни Путин не успял да отиде по голяма нужда, извикал лекаря си. Оня му свалил панталоните и казал: Ама другарю Путин, вие нямате ***. Позамислил се Путин и констатирал: Бааго, оня Копейкин го е изблизал целия...

94

Сержант

преди 1 година

Сакън!

93

Копейка,

преди 1 година

По-скоро няма да гласувам,отколкото да гласувам за теб.

92

анонимен

преди 1 година

В такава ситуация са позволени и безпринципни коалиции, но аз не усещам разбирателство между двете партии, защото и в двете има доста хора със силно его. Копейкин докога предлага избори. Ние от две години сме на избори непрекъснато и е време на това да се сложи край. Ако аз бях на мястото на Радев, щях да кажа на Борисов и Петков Спрете с игрите. Държавата е в тежка криза. Със зъби бих им скръцнал. Знам, че и в Италия, и в Израел е същата ситуацията, но и там трябва да се преодолее.

91

Анонимен

преди 1 година

Тоя сам се прецака ,от алчност )

90

Така е ..

преди 1 година

Този е за затвора за държавна измяна.

89

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм излъган, гласувах на едните предсрочни избори за герб, на другите за пп и точно това исках, двете партии да управляват и най-накрая да бъдем пълноправен член и съюзник на ЕС и НАТО. Да имаме европейско бъдеще.

88

Анонимен

преди 1 година

Костадин Костадинов: Човекът, който за 10 г. участва или работи за БСП, ГЕРБ, ДПС, ВМРО, Атака, НСФБ, Движение 21 - - който не вярва нека провери!!!

87

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е проевропейска партия, просто е време последните да станат първи след като се установи новата архитектура на финансовите потици, тука в района турците стават хегемон, но с правилна политика и ние можем да растем заедно с тях. След като спихме употребата на долара , белгийските банков модел също рухва , няма те да задават тона , нямат капацитета, затова губят и парите, унгарците добре надушват историческите процеси, а и имат да си връщат на румънци и не само.

86

Пак ша гласувам

преди 1 година

За Киро. Само той се грижи Тиквунь да си краде като преди. Трябва да има предвидливост в унищожаването на родината, а само канадец може да съ спраи така добре.

85

Зозо

преди 1 година

Копейката иска евроатлантическите гласове на ГЕРБ и ПП-ДБ?!? Явно и тоя пие от отварата на Медведев и халюцинира буден :))))))))))))))))) Сега като гласуват оръжието за Украйна и "Патриотите" в Шабла, свят ще му се извие :)))))))))))))))))))))))))