190

Днес

преди 1 година

ВСУ нищо не държи те са се изтеглили към гр.Часов Яр.

189

Анонимен

преди 1 година

Украинците държат покрайнините на града - разбирай вилната зона. Сега спорът е табелата на града къде се намира - преди или след лозята.

188

Мда

преди 1 година

Как е, как е? Що не се кооридинирате с големите глави в Украйна, щото те още "държат" позициите в Бахмут.Па те, покрайнините на Бахмут, се простират явно към Краматорски и Славянск.. Нищо и там ще дойдат, дотогава да измислите нещо друго, че това издиша...

187

Анонимен

преди 1 година

Територия се завзема с хитрост и силни съюзници - това е най-*** изказване на русофоб, което някога съм чувал през живота си. Хайде върви лично да завоюваш обратно Артьомовск с хитрост, да ни покажеш как става, че ние сме ттъпи и не знаем??? Виж, ако намериш някой по-глупав от тебе да му кажеш, че сте съюзници и да го изпратиш да умира вместо теб, така вече става. Точно затова не искаме САЩ и НАТО в България, защото ще ни докарат война!!!

186

Joker

преди 1 година

Найстина сте пълни найвници! Няма какво да ви обяснявам, няма шанс!

185

И сега?!

преди 1 година

Руснаците казаха и направиха - Преименуваха Бахмут във Артзомовск! Сега зеленото наркоманче ще изпълни ли казаното?! ВСИЧКИ чакаме сафари на немските котки! Айде че пак ще се заоправдава че зимата пречи !!!

184

неразбрал

преди 1 година

някой ще ми каже ли колко процента остават до поредното превземане на Баxмyт ?

183

Анонимен

преди 1 година

Ами няма вече Бахмут,а е пак Артьомовск и дори и украинските части признават в телеграм ,че са се изтеглили.А по фланговете ,атаките са отблъснати и даже на места украинците отстъпват .Това пак е информация от украинци.

182

Joker

преди 1 година

Територия се завзема с хитрост и силни съюзници, а за една година и 3 мецеца нито хитрост, нито големи съюзници съм видял от Русия! Затова, че няма смисъл да ви обяснявам да къде ще я докарат братушките, колкото и мазохисти да са и те си имат предел!

181

До гейчо

преди 1 година

До Факти: ""Най-много гейове се оказа че има " КЪДЕ? ти твойте факти един стар гей ли ти казва? Че надали имаш достъп до наборния център на Русия ? :):)

180

до Джокера

преди 1 година

Ако някой си мисли, че Русия може да завземе Украйна с пехота - до днес, 22 май 2023 година аз не знам случай войник да се е предал на робот или на самолет, ти ако знаеш такъв случай го напиши, наистина ще ми бъде интересно да го прочета. Мисля, че гледаш много американски филми и НИЩО не разбираш от война - ТЕРИТОРИЯ СЕ ЗАВЛАДЯВА С ПЕХОТА, това е положението днес, може да се промени след 50 или 100 години, но ДНЕС Е ТАКА, а украинците ГУБЯТ МНОГО, ЖАЛКО И ЖЕСТОКО, това са фактите ДНЕС.

179

Анонимен

преди 1 година

Защо се хващате на лъжите, че Бахмут е превзет иска им се на руснаците но няма как да стане

178

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е обиден: президентът на Бразилия отказа да се срещне с украинския лидер. Financial Times пише, че в навечерието на срещата на Г-7 в Хирошима Еманюел Макрон е помолил бразилския президент Луис Инасио Лулу да Силва да се срещне със Зеленски, но бразилецът е отхвърлил предложението. В отговор на въпрос дали президентът на Украйна е разстроен, че срещата с бразилския лидер не се е състояла, обиденият Зеленски изръси следното: "Мисля, че той трябва да е разстроен", предава думите му FT. Укрофюрерът е обзет от мание за величие.

177

Анонимен

преди 1 година

Съединените щати признаха пълния провал на Украйна в спецоперацията и цитираха 5 факта, предричащи провал на украинците. Американският политически журналист Джаксън Хинкъл нарече изминалата седмица "ужасна" за целия украински народ: 1) Падна Бахмут, следва Часов Яр; 2) Главкома на ВСУ Залужни е в критично състояние; 3) Пролетната офанзива никога не е стартирана; 4) Украйна е загубила зашеметяващ брой хора; 5) Зеленски проси в цяла Западна Европа.

176

Анонимен

преди 1 година

Западът научи за зверствата на неонацистите в Мариупол. Прехвалените "Герои на Азовстал" се оказаха неонацисти, които тероризират и убиват жителите на Мариупол от 2014 г. За това пише в блога си американският кореспондент Стив Суини, позовавайки се на многобройните разкази на местни жители, които вчера празнуваха първата годишнина от освобождението на града.

175

2

преди 1 година

"Това означава, че когато комплексите бяха разгърнати през 04.23г., военните изпълнители от западните страни бяха отговорни за тяхната поддръжка", пише MW. Именно присъствието на тези компании оказа голямо влияние върху интегрирането на западна военна техника във ВСУ, отбелязва изданието. Обучението на украински екипажи за Patriot може да отнеме повече от година, а от одобрението на доставките са минали само пет месеца.

174

Факти

преди 1 година

Най-много гейове се оказа че има в росията. Откакто обявиха специалната операция по увеличаване на числеността на армията (да не се бърка с мобилизация), половината младежи се смениха пола, а другата половина си счупиха по един крак. Има и някои, които са си сложили по една краставица отзад да се подготвят психически за живота на мобикса.

173

Нормално е!

преди 1 година

"Само не разбрах, сега тактиката на руснаците" - споко! Тия дето разбират от еднорози, не разбират от тактика!

172

Анонимен

преди 1 година

А не е ли важно къде и пред кого Пригожин е направил такова заявление? На мен, например, ми е много интересно.

171

Анонимен

преди 1 година

Тва взеха едно село за 250дни и пак се замечтаха! Хахахаха! Смятай колко са отчаяни копейките, чак са в истерия! Хахаха!