13

Варналиев

преди 1 година

Лъжа и измама са тези мохабети за глад за кадри. Работя в единствената произвеждаща фирма в голям град . Тук от едно време се гледа на инженерите като на калпазани, които трябва да получават по-малко от бачкерите, щото не бачкали физически. По- малко получават дори когато съчетават три дейности във фирмата. Комунизъм. Гладът е за прехвалената круша IT, защото назначените за капиталисти , хабер нямат от чудото "компютърни технологии".

12

Алекс

преди 1 година

Глад за кадри има само в измекярските фирми,които предлагат ниски заплати и осигуровки на МРЗ.Отворете някой сайт с обяви за работа и ще видите,че всяка седмица едни и същи фирми пускат обяви.

11

Анонимен

преди 1 година

А как да има младо население като постоянно измират младежи по пътищата? Всеки починал младеж означава че това след време е загуба умножена поне по две минимум.

10

Анонимен

преди 1 година

Нали Бойко направи държава слънце, та и прираст имаме и мигрантите си умират да останат тука.

9

Анонимен

преди 1 година

Мои двама приятели хванаха Терминал 2 за Германия. Там е истината. Получават 6 хиляди евро заплати на един строителен обект. Това са 12 хиляди лева български на месец.

8

Анонимен

преди 1 година

няма такова нещо, само лъжете хората !

7

реджеб иведик

преди 1 година

ахаххаха...ПОРЕДНАТА НАГЛА ЛЪЖА!!!с тази илюзорна реалност вече не се усещат колко са смешни...с това аматьорско имитиране на как имало много работа *** нямало кой да работи се поддържа изкуствено търсенето на кредити и имоти които вече замират и се поддържа изкуствен стандарт на благосъстояние...отворете сайтовете за работа всеки ден едни и същи и търсят на ужким че всеки ден обема на фирмата се разраствал...просто анализират пазара на труда а реално работодателите НЕ ТЪРСЯТ КАДРИ!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е,пиша го с главни букви-ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ на България,това е злото което разграби страната,унищожи всичко което беше построено,прогони около три милиона наши сънародници зад граница,а сега ударно усвояват евросредствата,става на въпрос за не повече от двеста фамилии!

5

бг смешки 2

преди 1 година

KOй ОСТАНА У БГ ??? мутри ченгета и прости селяни .....

4

33 г, с вишу, безраб

преди 1 година

мама ме кара да пускат сиви-та, но аз блокирам непознати номера да ми звънят и пак си лежа по цял ден!

3

Анонимен

преди 1 година

При лошия социализъм нямаше такова нещо. Нямаше глад за кадри. Кадри имаше колкото щете, пращахме ги в чужбина, представяха ни блестящо. Но БКП се грижеше за младите, да полагат труд. А сега - разпуснатия, да се спасяват младите. Лоша политика!

2

Анонимен

преди 1 година

Последния месец съм пускал СиВи-та и мотивационни писма на български и английски език. Кандидатствал съм по всевъзможни обяви, които дори не изискват образование и специфични умения. Къде е този глад за кадри, като познавам още хора, които от 7 месеца не ги викат даже на интервю? Някои емигрираха със семействата! Ясно е, че това е поредната платена статия от сорта на - търсенето на имоти е повече от предлагането.

1

ДЕТСКИ и ПОМОЩИ

преди 1 година

ЗА РАЖДАЕМОСТ САМО ЗА РОДИТЕЛИ С ПОНЕ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ !