129

Анонимен

преди 1 година

След като Гешеф ,,осъди посегателството" срещу ...,,независимата съдебна власт в България"...Последва нов вид осъждане.Сега срещу Евро интегритета ни ....стига с тия чингиджийски номера бе.Нещо ново не измислихте ли.Изтърка ви се плочата вече с тия заплахи за националната ни сигурност.Утре и вечерен час може измисли.То от хунтата какво може излезе.И тия стар изморен кон какво ни го показвате.

128

АнонимеН

преди 1 година

НА СЛЕДВАЩИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ГЕРБ МОЖЕ ДА Е И С ПОД 20% МНОГО СЕ ИЗЛОЖИХА СЪС СЪВМЕСТНОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ С ДПС! ДПС СЪЩО ЩЕ ИЗГУБИ 1% А ИТН ВЕЧЕ НЕ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА ПРИ НОВИ ИЗБОРИ!

127

Анонимен

преди 1 година

След като осъждате ,а не правите разследване , при това че разполагате с цялата държавна мощ да установявате нарушителите , какво говори това.Никой не успя да разкрие кой снима ,,пачките" .Значи ,,някой" снима Министър председателя като спи.И никой не разбра как стана това Слаба държава ли.Или заблуда за балъци.Хораъа за балъци ли ги взимате бе долни ченгета.

126

Анонимен

преди 1 година

Аз не ! Това според правосъдието не е наказуемо .

125

Анонимен

преди 1 година

Помните ли , че Хитлер сам си запали Райхстага....Всяко престъпно управление разполага с механизми за контрол на общественото мнение.Ченгеджийската мафия и връзките и с Кремъл, традиционно крепени още от прехода на неосъществената демокрация в България.Всичките им мероприятия са на базата сплашване и отклоняване на вниманието.А Бат Бойко е само слуга и техен проект.Той е зависим и контролиран също като нас.Но с тази разлика , че им е длъжник.И го използват по всяко начин.

124

Анонимен

преди 1 година

Скоро и по неговата глава ще има боя на хората им писна от вас мръсни лъжци и измамници

123

баааа го

преди 1 година

Чекмедженеца стана Осъдителят!

122

Позор

преди 1 година

Тази ЕК подкрепя войната и фашистите в Украйна.

121

Анонимен

преди 1 година

Бла,Бла...Сами си хвърлят боята.Колло му е да платят на някой наркоман да хвърли червена боя и пак да ни заливат със заплахи за националната сигурност.И да притискат опозицията да им клекне на предложенията за ,,братска" прегръдка в името на народа.Ченгеджойски разработки на ченгеджийската мафия и задкулисие.Което винаги контролира обществото чрез такива ,,активни милиционерски мероприятия".Ме без участието на криминален контингент.

120

Анонимен

преди 1 година

то и посегателството срещу гешев осъждаше, и срещу украйната, скоро и срещу незачитане на третия пол. ​сменяш позиции според това дали има изгода

119

абе

преди 1 година

а когато хаджигенов и арменския поп заляха руското посолство, защо потулихте този вандалски акт, и даже двамата герои продължават да се вихрят по разни телевизии.....искате правителство, защото на следващи избори ВЪЗРАЖДАНЕ ще ви измете с голямата метла!....продажници!

118

Борисов загрижен

преди 1 година

е няма такова животно.

117

Анонимен

преди 1 година

Ясно големите граждани, лудите кой ги пусна пак. Те не са виновни че са такива, съдбата им е раздала лоши карти. Но би трябвало да положат възпитателен труд за извършен вандализъм.

116

Вяра

преди 1 година

Нямам нищо общо с герб , нито да си падам по мутри , но тоя цирк с палячото копейкин трябва да приключи .

115

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Този сега и съдия стана!Върти суче, и все Началник го влече да е. ......

114

Анонимен

преди 1 година

Има някаква символика.

113

Руските лайна на

преди 1 година

Копейкин стоят зад тази провокация. Чудя се защо съществува ДАНС...?

112

Анонимен

преди 1 година

На този хвърлил боята бих му отрязал ръката, а на шефовете му главите.

111

ББ

преди 1 година

До ТОРЛАКаз пък не искам създадени и финансирани от пеевски *** да са ни "пУтриоте"ок вадите ни от Нато...и къде ще водите децата ни?"доброволци"могилизирани при приГожин,докато копейкин и гелосаният *** си купуват замъци с животите на децата и Народа ни,каде ще пътуваме и работим???как ще отидем до Гърция например???а в сибир...ами що не сте там изрожденците манипулиращи хората?

110

ББ

преди 1 година

ЕНП е...кгб-щази-дс,финансираща руски проекти,работеща с мафиоти като орбан...борисов...доган,еНп на пияният юнкер си играят с животите на Европейските Народи за...власт и пари,разпуснете руският съюз и освободете Народите на Европа моля!защо руски..ама заради платените от ЕС мафиоти строящи руски проекти!насаждащи през медий страхове на Народи обслужващи строежа на нов ссср..глад..студ..ядрени..БГ щяха да я атакуват със ...Сармат!?"заплахата"България,превзета от руската мафия на доган-бАрисов