237

Анонимен

преди 1 година

Последното нещо което се чу за белгийците беше, че избягаха от Руанда в навечерието на геноцида. В един документален филм ,командира на канадците, директно ги обвини в дезертьорство.

236

Анонимен

преди 1 година

От нощта има атака срещу обекти в Украйна. Най-мощният комбиниран удар (ракети и боеприпаси) е нанесен по Днепропетровск. В града е имало най-малко 16 експлозии. Забелязани са крилати ракети, балистични ракети, както и БЛА Геран-2. След основния удар имаше допълнителен - безпилотни самолети. Очевидно са били ударени складове с боеприпаси, тъй като вторичната детонация е продължила до сутринта. Освен това бяха нанесени удари по цели в Харков и Запорожие, а в момента се атакуват цели в Николаевска област. Последният взрив до момента е в Очаково.

235

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление, Авдиевка. Мотострелковите части на въоръжените сили на Руската федерация напреднаха по железопътната линия близо до магистрала H-20. Фашистката гмеж на киевската хунта се опитаха да контраатакуват, но не успяха. Донецко направление, Маринка. Продължават ожесточените боеве в западните покрайнини на селището.

234

2

преди 1 година

Някои канали в Telegram съобщават, че частите на ЧВК Вагнер се бият там,но Евгений Пригожин опровергава тази информация:"ЧВК Вагнер днес не се премести никъде,днес ЧВК Вагнер не завзе територии.Всички територии,които обещахме да завземем,ги завзехме до последния квадратен сантиметър.Затова не отиваме в Хромово,не отиваме в Ивановское.Ние не щурмуваме Хромово, това е задача на Министерството на отбраната."

233

1

преди 1 година

След превземането на Бахмут прочистването на територията продължава. ЧВК Вагнер ще прехвърли града под контрола на ВС на РФ до 25.05.23г.,а до 1.06 вагнеровците ще напуснат фронтовата линия и ще заминат за възстановяване и попълване на личния състав.Съобщава се,че сега има битки в района на Хромово и Ивановски(на северозапад и югозапад от Бахмут).

232

Анонимен

преди 1 година

"Белгийските въоръжени сили".... Някой може ли да ми припомни кога тия въоръжени сили са удържали над някого победа, че аз лично взех да се съмнявам в такива източници? Сега по същество: Без господство във въздуха НИТО ЕДНА война неможе да бъде спечелена! Тъй като тоя компетентен човек и дума не споменава за това. аз лично много се съмнявам в изказването му.

231

адиос, украйна!

преди 1 година

не 4, и 400 не могат да я спасят! кремъл вече не вярва на чудеса!

230

пуйката на Холмс

преди 1 година

Картинката е заек подкрепян с аплодисменти от публиката срещу мечка,но не е анимационен филм.

229

S drugi dumi

преди 1 година

pishi gi begali Ukraina...

228

Хипи

преди 1 година

Старците си свършиха пъклената работа . Обаче света се променя . И никой не може да го спре.

227

Швейк

преди 1 година

Много добре си вървеше войната . Тоест никак . Докато не се намесиха генералите.

226

Анонимен

преди 1 година

Е вие бихте и руския фолклор бе друзя. Златната рибка дава три желания ( изпълнява три чудеса ) , вие за 4 говорите. А Иванушка *** хвана ли златната рибка да питам аз първо , или държи Кашчей безсметний за шлифера ( топките ) . Най - много баба яга с метлата ( някой F 16 ) да полети и вдигне малко шум , но и това няма да помогне , ще я трясне някоя ракета. Много по-евтини са от метлите и в общи линии ще е загуба на време и животи. Ех ти зеля зеля ( иванушка *** ) , ще го ядеш голям

225

ТОРЛАК

преди 1 година

До Анонимен 240-----То и зад Хитлер стоеше икономиката на цяла Европа ама изяде дървото!!!"Знам 100 начина да изкарам руската мечка от бърлогата и но нито един да я вкарам обратно в нея" БисмаркВие още ли не разбирате че досега Окраинците-католици още не са се срещали с истинската редовна руска армия а воюват само с наемници?!

224

Анонимен

преди 1 година

Не вярваме на чудеса , а разчитаме на тях. тво , онова , празни приказки. Резултатът е много убити мъже и деца сираци , тъжна картинка като цяло. Елон Мъск им даде много лесна формула за мир , ама т ъ па ците зуха ли го? Ето затова е и велик Елончо , вижда бъдещето той.

223

Един от многото

преди 1 година

Вече започнахте на чудеса да се надявате. Аз и много други също се надяваме на чудо и то е да седнат на масата за преговори и да спрат да се правят на дръж ми шапката. Справедливостта и реалността не винаги се припокриват. Украйна няма да си върне териториялната цялост.

222

Анонимен

преди 1 година

Някъде в края на кървавия 20 век едни странни хора с много пари и власт решават, че националните държави са отживелица и се наемат да построят глобален свят. 1.Те са самозванци;2. Те са спекуланти.3.Те дори нямат експертна подготовка.4. Те грешат. Защо трябваше да се развращава младите, да се опорочава образованието? Нима 3-те процента подменен и неестествен световен елит могат да управляват? Те имат ресурса да ликвидират човешката цивилизация, нищо повече.

221

Анонимен

преди 1 година

Не са глупости. Реално се случва геноцид над младите мъже от руската общност, визирам наследството на Киевска и Московска Рус. Независимо от икономическите щения на украинците се изтрива общия генетичен код на една и съща общност и това е целенасочено.

220

Анонимен

преди 1 година

От трите най-дългия за тая скапана държава, писна ми да ви чета глупостите, да я мачкат и да се приключва

219

Анонимен

преди 1 година

Още през 1998г Билдербергите са разделили Русия на 4-и сфери на влияние: немска, английска, американска и японски.

218

Анонимен

преди 1 година

Сега е по-зле от преди. Преди СИВ беше по-малък, по-свободен и по- малко налуден. Сега, братче, луди старци се чудят как да утрепят младите.