69

фифи

преди 1 година

Наче. Тия ядоха, пиха, краха, ср--ха 12 години. МАфиотски скандали, грандиозни замитания, съсипано образование, здравеопазване и какво ли още не. Обаче тука експертчетата ги гледам най-ги дразни ленчето, дето беше 6 месеца във властта и то щото НЕЩО ПАРАПЕТ. Ей затова сте бедни, гладни и мизерстващи. Защото сте УМСТВЕНО бедни. Така ще си останете и това заслужавате.

68

hehe

преди 1 година

що не се гняви така и на кирето, че я остави да обере цялата мърсотия от парапета и веднъж не излезе като мъж да я защити?

67

Гешев

преди 1 година

лена парапета , кой не е чувал за нея , кой не е видял видеото с кико пред любовното гнезденце ? дали има и такова какво се случва в него :)

66

Анонимен

преди 1 година

Откъде изведнъж такава епистоларна активност при Лена? Явно яко я пере хормонът.

65

Анонимен

преди 1 година

Морално деградирала.Що за злоба и мизерно мислене.Каква ти е базата за сравнение.Та това момиче е светица сравнена с пребиваващите в политическия ни живот.

64

ф

преди 1 година

Абеее, някой може ли да коментира това, което казва по същество или ви е извън способностите? Слушахме вече за парапета, слушахме, стига толкова. Или всъщност не сте способни да разделите изказването от личността? Или не сте съгласни с твърдението и и всъщност не мислите, че до онзи ден Гешев, ГЕРБ и ДПС си бяха едно и също?

63

аааааа

преди 1 година

лена , лена , лена,,,,, ааа да , лена парапета

62

Анонимен

преди 1 година

За жените в ГЕРБ разбрахме, но се интересуваме от това Лена какво поема, по колко наведнъж и с какъв размер??

61

Анонимен

преди 1 година

Морално деградиралата, ще ми дава акъл за морал! Ай сектир!

60

Ако и беше направил

преди 1 година

Е, имам малко по-високи критерии за жени, от тези на оножлаия е премиер!

59

да питам

преди 1 година

абе лена казала ли е нещо за видеото пред тайната квартирка в която с про100 киро обсъждали държавни дела ?

58

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да каже Лена Бориславова, всички ще я свързват с парапета и как стана говорител, на правителството на Киро ментата.

57

Анонимен

преди 1 година

Жената от парапета, Лена от видеото в оборотния апартамент, се опитва да бъде будната съвест, на всички жени. Само че не всички жени искат точно тя, да защитава правата им.

56

карачанаков

преди 1 година

Милата тя ,а за Киро кой ще поеме отговорността?

55

Анонимен

преди 1 година

Герберасти как сте? Тролете докато още има кинти, че скоро ще секне кранчето

54

Анонимен

преди 1 година

Коя е тази "Лена"? Длъжен ли съм да я знам и ако да -защо? С какво е извстна?Общувала е интимно с поне един премиер. Ако и беше направил така и ти щеше да бъдеш известен.

53

София

преди 1 година

Тая се явява някакъв идол на всички секретарки, яйчарки и прочее безполезни позиции из големите компании за аутсорсинг. Сигурно всяка от тях си мечтае за подобен живот - държавна службичка, 13ка заплата, фъркане с правителствения самолет насам-натам без да дава обяснения, писане на фейсбуук постчета от които лъха яко олигофрения, на която себеподобни се възхищават и накрая парапетче. Щеше да бъде смешно, ако не беше жалко.

52

Анонимен

преди 1 година

Коя е тази "Лена"? Длъжен ли съм да я знам и ако да -защо? С какво е извстна?

51

кекс

преди 1 година

Да вземат да се опъ.нат взаимно. Мир и любов да има. Тази омраза съвсем ще им размъти кокошия мозък.

50

Анонимен

преди 1 година

Какво да му доказват на любимия ти пожарникар. За 12 години изостанахме на светлинни години даже от Румъния и ни се смее цял свят. Да си се жени за Дебелян и да ни оставят най-после намира. Цяла държава съсипаха.