23

Анонимен

преди 1 година

Този и подобните му трябва вече да бъдат затваряни.

22

Анонимен

преди 1 година

Никаква еврозона няма да има преди България да влезе в шенген -- двете неща са свързани -- само евроатлантическите циреи като този ненормалник не схващат. От чие име говориш ? -- ти си никой, национален предател. Една група от хиляда човека, разделени на няколко фракции, кой е по-верен прислужник на фашингтон, правят живота на милиони българи непоносим.

21

ВЪзражд=Москва

преди 1 година

БСП=Москва ---това са два израстъка от който държавата няма полза те са във пълна изолация ,но все пак имат електорат който обаче е остатък от 45 г кремълска власт и е абсолютно безполезен при избори освен да пречат нямат никаква роля . Те се прикриват за да не личи кремълското им начало със разни цоциални лозунги и и грижа за най уязвимите НО във момента имат само един интерес ,а той е България да не помага на Украйна ! Това е кремълската поръчка и те я изпълняват ! Двете да се забранят !

20

Плювналиев

преди 1 година

Цитат: "Следващия премиер ще е Мария Габриел" Отпреди 4 дни. Без коментар

19

Строител от Германия

преди 1 година

Много добре знаем как развиваха така наречените предприемачи *** бизнес в Германия.Така че другарю Плевнелиев по скромно.

18

българин

преди 1 година

Глупости.Проблемът се корени в банкянската разбойническа организация.В тяхно лице,се появи шлаката на обществото.12 г. крадоха от държавната пара,съсипаха държавността,сринаха морала.Ето това е страшното.И как сега отново с тази крадлива п.а.с.мина да се договоря останалата част от обществото?Лицето Роско дя не говори дивотии,защото той беше ,и все още е адин от тях.

17

Гроби Таласъмо

преди 1 година

В пъти по добре Че Гевара отколкото Плевнелиевци,Кириловци,Соломон Пасита, Симеончовци,Костовисти,Местанци и....леле не мож ги изброи.

16

Дядо Соци

преди 1 година

Знаем.Гешев ще свалят... Ето го резултата. Няма правителство , Гешев остава , Габриел безработна.

15

Анонимен

преди 1 година

Възраждане победа !

14

КОй със кого !

преди 1 година

Да се разбере--хората викаха по площадите да се разследва ГЕРБ -- Досега някой да ги е разследвал ,всичко е на трупчета във бандитската държава откъде на къде ПП трябва да се разбира със ГЕРБ като твърдят че са крадци и прочие можели да го твърдиш и накрая да кажеш на Бойко ,каквото било било --- може и други ден на месните избори си довиждане ! А БСП и Възраждане водят чисто Кремълска политика -трябва да се забранят като анти- европейски и про - руски ! Българитет рябва да гласуват на 100% !

13

Анонимен

преди 1 година

Тоя не мога да го понасям,обаче настоящото ушато същество Радев е дваж пъти по вредно за България,подмолен елемент на когото единствената цел беше безвластието и хаоса в България,или все неща крайни удобни за неговите господари от червената олигархия!

12

Анонимен

преди 1 година

Хехе комсомолското секретарче споменава Че Гевара май е забравил когато се кълнеше във вечна вярност на БКП и световния комунизъм.

11

Анонимен

преди 1 година

Отвратен съм, че са поканили тоя плужek да чете някакви си лекции в университета, който съм завършил. Какво общо има темата на "лекцията" с архитектура, инженерство?! Неговите глупости ги слушаме редовно по телевизията, тук е дрънкал същото.. Поредното навеждане на някой ректор или декан към политиците, жалка история

10

Анонимен

преди 1 година

Ама вие говорите, бе Плевнелиев.Не сте спрели да говорите за еврозоната.То само това правите.Уви, хората имат критерии за там.Не става с приказки.

9

Марионетка !

преди 1 година

Марионетка,мажоретка ,,,

8

Анонимен

преди 1 година

Сефте. После пак ревете, че нямало избирателна активност. На народа му писна от политическите дразги и импотентност. Ние не ви искаме и се уморихме да си даваме гласа за по-малкото зло, което на преден план се превръща в голямо такова, защото от инат не можете да се разберете като хора помежду си и да спретнете 1 правителство. 2ра година вече доказвате, че парламента е безплоден. Дали ще е по-добре без него........?

7

Лошото на Че Гевара

преди 1 година

Е ,че ше ви набутата по затворите докато си кажете всичко ! Един друг ще се пеете !

6

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на такива като теб България буксува. Шефа ти добре те е научил да обвиняваш другите.

5

Анонимен

преди 1 година

Гълъб Донев е перфектен.Просто ЕС и трябва да дърпа повече ушите на Радев.

4

Анонимен

преди 1 година

Добре бе, Роско, а ти откъде събра толкова пари да строиш палати в Гърция? И откъде се извъди такъв държавник, та непрекъснато даваш акъл? Ти с твоа акъл не разбра ли, че на държавите от Западна Европа им трябват държави-овчари и -говедари? Като начало определиха за такива България и Румъния сетне ще добавят към нас и РСМ. Няма да посмеят да прибавят Албания, защото албанците са люти хора и са една вяра с турците.