49

Анонимен

преди 1 година

Скоростта да се ограничи на 0 (нула). Ха си потеглил и в кауша! Така ми се струва най-сигурно.

48

Анонимен

преди 1 година

Практиката и теорията НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ за подготовката на младите шофьори , това се вижда на практика , и най-вече ПРОДАЖБАТА НА КНИЖКИТЕ ЗА ШОФИРАНЕ ...ПОЛИГОНЪТ Е ЕДНО ДОБРО ПРАКТИЧЕСКО ПОМАГАЛО !

47

123

преди 1 година

То пък щото дъртите "шофьори" са много "готини"??? Яки глоби без право на неплащане, ако не платиш - без книжка! Що не отидат в Испания да карат като хванали Господ "за шлифера"? Щото най-малкия проблем ще им е глобата.....

46

Дерменджиев,

преди 1 година

До къде стигна разследването на "атентата" срещу Гешев?Нали имаше заподозрян?Нещо май замитате случая?

45

Офф

преди 1 година

И като ограничи скоростта какво ще стане? Брутални задръствания, огромно повишение на изгорелите газове /ще караш най много на 2ра скорст/, изнервени шофьори. Най важното е че проблема и тогава и сга ще бъде 1 и съм- няма кой да констатира нарушението. Крият се в храстите с камерите. Трябва да има полицейски коли в движението- има и други нарушение освен превишена скорост. Луди карат в насребото в кръговото, по магистралата, изпреварват опасно и тн

44

Обективен

преди 1 година

Причината за войната по пътищата и за всички други бедствия в държавата е абсолютната липса на съвест, самосъзнание и морал у мнозинството. Т. е. без православна вяра, без християнско възпитание в семейството и училищата всичко е безсмислено и няма да има никакъв ефект дори и да въведат 5 км/ч ограничение. Другото е прах в очите на нивниците и преливане от пусто в празно.

43

TPE3BEH

преди 1 година

Като начало МВР може да почне да патрулира улиците и да спира/санкционира агресивните шофьори на пътя, а не да кибичи по цял ден на *** места - храниилки, зада дебнат за скорост.

42

Някой

преди 1 година

До Анонимен39. Ако имаш книжка я хвърли. И сега в жилищните зони е 30 км/ч

41

Анонимен

преди 1 година

Просто трябва да се научат как се намалява скоростта и да не се бърка спирачка с газ, скоростта зависи от състояние на път и мн др., както и че /безсмъртие само в метавселената/,животът е най ценното нещо.

40

МВР зли хора

преди 1 година

МВР е против християни чужди интереси на Израел,Турция,Фаш араби харесват ромки и превземат територии чрез ромки покварени и чрез некои откачени предатели България е по пътя на смъртта вие нация сте по пътя на смъртта ромка грозна ви представлява събудете се за пътя на живот за следване на Бог осъзнайте се смъртни Хахах воюват и искат угасят истинската светлина искат да няма Християнство турци,евреи,ромки мислят за *** ромките *** бананова република кръвосмешение разврат промяна на мислене

39

ПроСоТо

преди 1 година

Що се отнася до ограничението на скоростта:..-За магистралите нямам мнение,но скоростта В НАСЕЛЕНИТЕ места ТРЯБВА да се ограничи !..Знам,че и сега има некакво ограничение,но то НЕ СЕ СПАЗВА ОТ НИКОГО !..Следователно,както е отбелязал колегата,САМО строгите реакции към нарушенията могат да бъдат ефективни..Навсякъде по света се разчита на НАКАЗАНИЕТО...Само тук,у нас,наказанията са ИНЦИДЕНТНИ и най-лошото-"ДЕЦА НА КОРУПЦИЯТА"..Но такива сме си-Абсолютно безотговорни..КРЪШКАЧИ !

38

Анонимен

преди 1 година

Колата и парите и имотите на убиеца и семейството му се отнемат завинаги. Също и връщане на смъртно наказание.

37

Анонимен

преди 1 година

50 на 30... Най-накрая влизаме в 21ви век. Първата по брой ПТП-та на глава от населението държава в Европа е една от последните, които намаляват скоростта в жилищните зони. Нищо... По-добре късно от колкото никога.

36

Анонимен

преди 1 година

Домашно насилие винаги е имало, но хората вече са по-будни и не си мълчат. За домашни насилници психолог, изолация, групови терапии, абсолютно забрана за оръжие, публично порицание... трябва да има начин.

35

Анонимен

преди 1 година

"Време е тези самодръжци да се научат, че ако един извърши престъпление после не трябва да наказват цялото общество, а да вземат специфични мерки спрямо същия вид нарушители" - превенцията е по-разумна от наказанието. Очевидно по-младите шофьори участват по-често в ПТП-та. Възрастните ми роднини дядовци, баби, лели, вуйчовци на по 60-70 всички до един са със златни талони, а младите ми приятели все си броят точките и все разказват на кой колко рушвет броили.

34

Ivan

преди 1 година

ЗАБРАНЕТЕ КАМЕРИТЕ.Не разбрахте ли,кухи фуражки,че ползата от стотиците хранилки е само грешни пари(а нали всичко е за безопасност?!).Вижте си статистиката,която самите вие изготвяте-приблизително еднакви жертви и катастрофи всяка година,те продължават камери да искат?!Защото е най-лесно скужбичката и ранното пенсиониране да вървят от храсталаците на сянка,а че хората *** от безхаберието ви,на никой не му пука.ИЗЛЕЗТЕ НА ПЪТЯ,КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО и спрете да бъдете само наказателни бригади!

33

баба ебана

преди 1 година

Мвр Добринка психира хора турски ромки турски магистрали обслужват тировете на дрога бабата помага поквара на християни браво бабе 6 от дявола с твоите дето те *** и фенове и фенки дето са от гуру и гурувка откачалки езичници баба радка я ***

32

Диващина

преди 1 година

Дерменджиев спрете унищожаването на хора с честоти, това което прави МВР е диващина и анти хуманно!

31

Анонимен

преди 1 година

Ограниченията на скороста са същите и в другите държави, но курсовете са им по качествени и глобите по-солени. Защо родните джигите , когато са в Гърция спазват ограниченията? Защото те спира полиция, сваля номерата и когато платиш 200 евра за превишение от 20 км. ти връща номерата. Тука така се правят нещата, че да се стимулира корупцията и да се правят нещата по-сложни, а не се улесняват.

30

Анонимен

преди 1 година

Време е тези самодръжци да се научат, че ако един извърши престъпление после не трябва да наказват цялото общество, а да вземат специфични мерки спрямо същия вид нарушители. В случая: ще накажат 50,000 млади шофьори, а джигитите ще продължат да летят и да убиват.