23

Един Българин

преди 1 година

До В нормална държава Случи се във Франция - осъдиха окончателно Саркюзи. Не че тя е нормална държава, но все пак :)

22

Пепи

преди 1 година

Е кво пък е толко абсурдно?!? В държава, където министър-председателя се е обградил с пачки, оръжие и кюлчета, докато плющи коврии, а в същото време се мисли за Меси и хортува с Маджо. Не виждам нищо странно.

21

Анонимен

преди 1 година

Явно , завръщайки се от визитата от САЩ , има подкрепата на БайДанчо , затова се ежи на Баце , друг е въпросът че Баце си го заслужава , защото САМ се мисли за ''вечен'' , и е свикНАл само да дава заповеди , само че тук удари на греда , гл. Прокурор е достатъчно хитър , за да запази делата на Баце в които има доста ИСТИНСКИ обвинения , и може би ще му послужат като козове , с/у Борисов и ШАЙКАТА ...

20

Един Българин

преди 1 година

До Какво следва Разбира се че не е само това. Да изследва защото магистрсалите се строят без необходимия слой асфалт и без необходимото качество и консистентност. Да разследва "спестените" милиарди на Борисов, как асфалтовите фирми признаха публично че няма как да вземеш поръчка ако не си близък до властта, защото в Каварна пребиха кмет на село гербаджиите макар да е техен, как се прави ремонт на ремонта в София с ужасяващи последици, но и с пари за изборите и шкафчетата...ББ не се спря!

19

Cun Kay Huy

преди 1 година

Гешев сега радост ли е или не е радост? Че вече се обърках

18

Анонимен

преди 1 година

Гешев пази заплатата. За 7 г. никой не може да го уволни. При тая мизерия в бг това е най-доброто.

17

Малко за политика

преди 1 година

Да се хванат в НС поне бюджет да приемат, а после пак да си играят игрите.. Ама надали.

16

Какво следва

преди 1 година

Ами ако Гешев нареди наистина да започне разследване на 'Барселона Гейт" какво ли ще излезе? А не е само това ....

15

Анонимен

преди 1 година

Центъра за либерални стратегии! Леле! Според личния ми център за изследвания и напомняния /ха-ха/ някой каза: "Искаме оставка на Гешев и ... реформи", както и "Спечели ли ГЕРБ, отиваме на избори 2 в 1". Отговорът беше "Кажете едно правителство" и "Ще отстраним Гешев", да не ходим на избори. Пак не! Кой дръпна дявола за опашката? Нищо не е било договорено. Това е мрънкане за смяна на Гешев с крайна цел да се довлачат всички до края на лятото и после 2 в 1. Калта която се хвърли сега ще послужи.

14

Анонимен

преди 1 година

Шарлатанска логика на Смилоф.Няма да има нишо с втория мандат,а и с третия.Вървим към нови избори,това е.

13

Анонимен

преди 1 година

В България няма разделение на властите. Всички са оплетени от интереси. Пролича си. Скараха се и започнаха да говорят. Лицето Борисов този път загази здраво. Помисли се за император, но пожарникарската кратуна се издъни. Настъпи не точния човек. Гешев е с достойнство. Не е политическите му прооооститурки.

12

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Гешев е...силен,защото е фактор във...власта,а Борисов вече от 2 години е извън нея и няма лостове и ресурси да контролира Гешев. Така че...ученикът,надмина...учителя си

11

Анонимен

преди 1 година

и другото невиждано - заместник главния прокурор да иска охрана която да го пази от главния прокурор, с който до вчера ядяха и пиеха на една маса

10

Анонимен

преди 1 година

Гешката им го сложи с 200. Избраха си куче, а сега то хапе стопаните

9

Анонимен

преди 1 година

Ако не са битивитата този тип няма шанс да има и двама зрители в ютюб или нещо по- свободно. Шансът му е при лори и светльовци.

8

Бай Дрън

преди 1 година

Да видим резултатът от авантюрата "правителство ГЕРБ". А той е-Габриел я разкараха от ЕС. Поне така изглежда на пръв поглед.Друг резултат няма!Което ме навежда на мисълта, че точно това е биля и целта. Цялата помия върху Габриел от сорррросоидни евроиздания, явно е целяля точно това. Нека по-запознатите направят анализ, защо това е единствения резултат. Отначало се бях заблудил за Габриел, но в последствие излязоха наяве някои нещя, свързани със Сор4ос.

7

Анонимен

преди 1 година

За да направи Гешев такова изказване , със сигурност ще има много разкрития .Мисля че няма да се спре .

6

В нормална държава

преди 1 година

Такъв батак не може да се случи - Заместник Главния Прокурор да дава на прокурор Главния Прокурор!Сега уважаваните юристи по света се превиват от смях и търсят къде на картата е това юридическо чудо България.Така всички магистрати у нас работят за просперитета на държавата и за увеличаването на броя на туристите-юристи мераклии да почерпят от челния ни опит!АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ!

5

обективен

преди 1 година

Ако гешев го поканят в Холивуд ,там ще си върши работата много по добре !! Всички видяхме колко пари струва !!

4

Анонимен

преди 1 година

Нито един осъден политил министър или чиновник 33 години