173

до 198 !!

преди 1 година

Виж сега, без война се опитаха - Минск 1 и 2 - но не стана. Освен това редица политици от Украйна и Европа се изказаха тази година, че се водели преговорите, за да спечелят време, през което да въоръжат Украйна за война с РФ. Не знам при това положение как все още има хора като теб, които твърдят, че можело и без война. Война щеше да има така или иначе при тази ситуация, защото САЩ и запада като цяло нямаха никакво желание за потушаване на конфликта. Проблема е от наша страна, а не от руска.

172

!!

преди 1 година

До до 190 ??Това можеха да го постигнат и без война. Явно целите са им други. А изнасилванията и убийствата са неизбежни. Все пак руснаците са пратили 50000 пандизчий да водят война. Какво да очакваш от такива.

171

Анонимен

преди 1 година

До до 191"Бедна ти е фантазията колко бомби ще гърмят в Москва близките 10 години.". Ами в Москва конвенционални, може би. На запад от Москва - тактически атомни, пак може би.

170

Зе

преди 1 година

Зеленский отмени парламентарните избори за Радата, където неговата партия "Слуга на народа" има пълно мнозинство. Уж до отмяната на извънредното положение, но злите езици твърдят, че извънредното положение ще се удължи с още 90 дни. Император Наполеончик Зеленский ще държи поста до последния украинец.

169

до 190 ??

преди 1 година

Много филми гледаш. По-вероятния сценарий е следния. След още 1 година война, каквото остане от Украйна това ще подписва мирен договор с РФ, разбира се на руските условия, каквито и да са те тогава. След това, няма да има изнасилвания нито избивания. Който иска руски паспорт ще получи, който не иска ще бъде депортиран. РФ продължава да развива икономическите си отношения с Азия, БРИКС, ШОС и ОПЕК+. Европа потъва във велика депресия... до там ми стига въображението. Зависи от политиците на ЕС.

168

Анонимен

преди 1 година

До 200 000 чувалаА украинските колко са?

167

Оф

преди 1 година

До ??Абе, така и не разбрахте евроатлантиците. Путин прави СВО. И се държи подобаващо. За какво са му милиони украинци, дето го мразят и в червата. Трябва му Крим, и сухопътният коридор към него. А това вече го има. Другото е бонус. Подписа, че ще върне на Донбас териториите в административни граници. Това и прави. Денацифицира азовци и т.н. А демилитализира вече натоваките армии. К'во не разбра?

166

??

преди 1 година

Не мога да ги разбера разпенените рашисти дето пишат тук.Добре, нека да си представим, че Русия победи - завладява цяла украйна, изнасилвт всички красиви украинки, избиват всички мъже, които не са съгласни да живеят в робство. След това какво? Всички веднага пак ще заобичат руснаците и ще почнат да ги смятат за нормални хора ли? Едва ли. Без значение как ще завърши войната, следващите 100 години руснаците ще са плашилото на света - това, което бяха нацистите след ВСВ.

165

Тоа, па

преди 1 година

До Цирк дьо КремлНали ще свърши представлението. Пригожин прави демо за последващи договори.

164

Анонимен

преди 1 година

Противоракетната отбрана на ню йорк е монтирана на няколко камиона марка "ивеко."

163

Пътуващият клоун

преди 1 година

Бенефисно турне из Европа. При интерес и другаде - пари да има.

162

анонимен

преди 1 година

бахмут вече замина, става пак артьомовск! военните сили вече се насочват към киев - гнездото на фашистите! и там ще бъде края на измислената украйна!....и края на зеления плъх!

161

Анонимен

преди 1 година

Лошо му подбират сюжетите на този! Русия има способността 150 пъти да изпепели цялата планета Земя, заедно с всички 8 милиарда души, жиотните и растенията само за 5 минути! Накъде повече да си повишава тази си способност?!

160

12358

преди 1 година

То е ясно че руснаците живеят само за белята на този свят. От тях поне нещо става - могат да убиват , а от родните ни руcофилi и *** за зеле не става.

159

Слава

преди 1 година

Слава на Украйна в състава на Русия.

158

Анонимен

преди 1 година

Те няма нужда да се подобряват. Вече са най-силната армия в света. Вие обаче трябва да си подобрите способността да мислите и да сте нормални хора, а не нацисти.

157

Зе

преди 1 година

Цирк Зеленский на европейско турне. От френска телевизия са се пошегували с Комикът. Канал RTL. Бях загубил надежда за франсетата.

156

ИСТИНА

преди 1 година

Русия се опитва много усилено да подобри способността си да убива нацисти, евреи и еврейски поддллоги.

155

Анонимен

преди 1 година

В Момента вагнеровците превемат последните десетина многоетахни сгради в края на бахмут. Бахмут днес - утре ще падне окончателно

154

Някой

преди 1 година

До тя. За какво цъкате минуси. Четете независими източници. Умря прехвалената пво. А Русия от перални и микровълнови си сглоби по хубави. На дрисзбг.